Ето идва пролетта - това сезонът е на МАЙСКИТЕ деца!

• 9 650
  • 300
  •   1
Отговори
# 285
Олче,стискам палции се моля бързо да се оправяте-и двамата Praynig...и не подценявай и твоето здраве и си обърни внимание,че нали знаеш-от теб зависят твърде много неща.......
Добре дошли на Ема и на мама й-дано да се чустват комфортно при нас  bouquet  bouquet  bouquet....
Аз от полови нден се опитвам да напиша нещо-но явно не ми е ден за писане-след като час и нещо приспивах малкото русокосо"цианкалийче"/което не спря да "иска"...включително и с модния напоследък вкъщи израз "искам да искам" #Crazy/,и докато се разправя с него-малкия се наспа...отдено,дето бабата ни е болна и основното ми занимание днес е да я опазвам от внуците й......така,че поне ви прочетох-пък като остане време и ще пиша.........

# 286
  • Там някъде нейде !!!
Paizy,сънувах те тази нощ,че си си в Търново!Замислете се!Ради как е?

По този повод,аз,мисля да отида на преглед и ако,гинеколога ми разреши почваме с опитите за второ Heart Eyes[/b][/color]

За рождения ден,аз съм на твоето мнение.Не сме говорили с Георги в каква сума трябва да се впишем,но като се има предвид,че от моята страна ще е само баща ми както беше и на сватбата ни Mr. Greenа пък с децата ще поканя 3-4 майки и това ще е.Още нищо не ми е избистрено в изрусената главица,но важното е,че вече си поръчах поканите на Малена.[/b][/color]

Отивам да си направя още едно кафе,защото след снощните гости,които имахме съм леко казано заспала Mr. Green.
Желая на всички слънчев ден изпълнен с разходки! Hug

Мене не ме ли сънуваш бе скъпа ???  Thinking Направо ни забрави тук . За рождения ден като не искаш да ме поканиш как няма да е само баща ти . Теб те е страх да не се уръсиш случайно , аз ще си донеса яденето и пиенето . И вземи престани с тия гости , все ревеш че детето ти виновно да не спиш пък тя до сред нощите гости ми посреща .

# 287
Paizy,сънувах те тази нощ,че си си в Търново!Замислете се!Ради как е?

По този повод,аз,мисля да отида на преглед и ако,гинеколога ми разреши почваме с опитите за второ Heart Eyes[/b][/color]

За рождения ден,аз съм на твоето мнение.Не сме говорили с Георги в каква сума трябва да се впишем,но като се има предвид,че от моята страна ще е само баща ми както беше и на сватбата ни Mr. Greenа пък с децата ще поканя 3-4 майки и това ще е.Още нищо не ми е избистрено в изрусената главица,но важното е,че вече си поръчах поканите на Малена.[/b][/color]

Отивам да си направя още едно кафе,защото след снощните гости,които имахме съм леко казано заспала Mr. Green.
Желая на всички слънчев ден изпълнен с разходки! Hug

Мене не ме ли сънуваш бе скъпа ???  Thinking Направо ни забрави тук . За рождения ден като не искаш да ме поканиш как няма да е само баща ти . Теб те е страх да не се уръсиш случайно , аз ще си донеса яденето и пиенето . И вземи престани с тия гости , все ревеш че детето ти виновно да не спиш пък тя до сред нощите гости ми посреща .

Съобразявай се малко какво и къде го пишеш! Щом не те канят явно не си много стока!

# 288
  • София
хе хе! тъкмо се чудех какво е онова писание и Анито не се стърпя!  Crazy  Mr. Green не е за тука май  newsm78

# 289
Снежка,не те познавам/за пръв път те засичам във форума/,но честно казано не мисля,че е уместно да напомняш по-този начин за себе си в отчетната ни тема.....Искренно се надявам това да е приятелско/и добронамерено/ напомняне...но все пак за тази цел си има теми по градове,ЛС,мобилни тебефони и един куп комуникационни програми......Съжелявам,но неможах да се стърпя.....смятам,че и в нет-а има етични норми ,които е редно са се спазват-като например съобразяване с лично-то пространство и деликатност.

# 290
Явно едновременно ги писахме/всъщност аз поне писах доста дълго/..........но ,аз съм лично обидена/първо защото се чуствам все едно са ми подслушвали разговорите...и второ ,защото самата аз се оказах обект на задълбочено изучаване и обсъждане преди време и затова напоследък съм доста по-резервирана в изказванията си/

Последна редакция: ср, 28 мар 2007, 18:00 от Анонимен

# 291
Олче, няма да се предаваш, ей! Ти си най-голямата опора на Вели. Сигурна съм, че лекарствата ще помогнат и скоро ще сте добре. Венци изкара същия бронхит, както го описваш, само без повръщане. Но няколко дни му пасирах всичкото ядене, защото го болеше гърлото като преглъща. Ужасни са тези болести, карат те да се чувстваш толкова безпомощен  Tired . Изгледах клипчето, много е сладко мъничето  Hug , скоро пак ще си е същият.
Добре дошли на мама pasti4ka и Ема   bouquet . Много е чаровна на аватара.
Честити месечинки на Криси и Дари  Hug !

/Драга Снежка, ако обичаш, не се набърквай в нашата тема по този грозен начин. Ако имаш нещо на някого да казваш най-добрият начин е очи в очи. Тук държим на добрия тон  Naughty . Подобни подмятания най-малкото не говорят добре за теб./

# 292
Леле, каква е тази Снежка, явно е във грешка, да не ни тормози Сиската, че ще й съдереме ризката!
Въпреки шеговития ми тон на горенаписаното и на мен ми се стори доста грозно изказването на Снежка. Най-малкото има лс, на което да се уточняват подобни недоразумения!
Стискам палци на Велизар бързо да се оправя.
Ако на някой му се разглеждат снимки - имам няколко албума Simple Smile
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=21142&AlbumId=89795

# 293
Даниеле,за Елла и Божа незнам как могат да ги объркат с момченца/щото са си 100%тови красавици и двете и то женствени/,но твоя Калоянчо си е направо красив "като момиче"/хеле на снимките със шала направо се обърках/...та питат ли те-момче ли е или момиче?
И,за да успокоя мамите дето им бъркат децата-аз съм се убедила,че хората така си приказват-колкото да се намират на приказки......а и си е голям кеф като съобщиш на някой,че момиченцето ти е момче/аз поне много се радвам на реакциите Mr. Green/

# 294
  • Велико Търново
Момичета,извинявам се за намесата в нашата темичка и аз,се надявам да е с най-добри чувства всичко написано от Снежка!

# 295
  • Varna
Добре дошла в отбора на Пастичка и Ема. Варненското ни отборче се увеличава.
 За бъркането на момченца , момиченца- на нас ни се е случвали в Пикадили такава случка есента- Бетка с облечена с дънкова рокличка на главата с розова кърпа до нас Мама с количка /момиченце в количката/и баба с тях ме питат .-Вашето момченце  Shocked Shocked Shockedкакви пюрта предпочита ,а гледам че сте и по големички от нас /по нищо неизглеждах ме по големи/ оказа се че тяхното момиченце е родено на 4,04, и като имате предвид, че Бетинка си е от по малките мъници. Та си представете как си говорят хората без да мислят или погледнат в количката.
 Днес бяхме на консултация и сме 8,500 и 72см.
Честити месечинки на Криси и Дари Hug Hug Hug

# 296
  • Пловдив
Олче, стискам палци да оздравее скоро сладура  Praynig Много е сладък как казва да-да-да и то в ритъм  Heart Eyes
Даниеле, Калоян е  просто невероятен   bouquet наистина е красив като момиченце и стези сини очи (направо ще изневерим на нашето гадже  Blush)
Ние вчера бяхме на консултация, наддала е 300 гр и 3 см - вече е 9.400 и 74 см  bowuu, въпреки че 10 дни беше на гола кърма само  Twisted Evil и не искаше да яде никакви манджи  bowuu

# 297
Благодаря на всички за топлото посрещане!  Hug
Мисля, че наистина ще се чувстваме добре тук.

Пожелавам на всички болнички бързо да се оправят. Няма по-лошо нещо от това на детенцето ти да не му е добре.
На всички останали - приятна СЛЕДОБЕДНА  Laughing разходка.

# 298
  • Русе
   Привет, мамита!
   Много ми е тревожно тези дни и не съм чела нищо от форума. Дарито отказва да яде-плюе всякаква храна-от кухнята, пюрета, всичко. Тази нощ пак не спахме с нея-постоянно проплаква, унася се за малко и отново се буди и плаче Cry Сутринта беше много бледа и като й сменях памперса се уплаших-вече й се броят ребрата Cry Cry Cry Преди малко ходихме на консултация-прегледаха я, няма нищо обезпокоително, пуснаха ни изследвания. Утре ще видим резултата. На тегло няма промяна, но не сме я мерили на дължина. Повече от месец не мърда от тези 8 кг(8 100 с памперса). Вече и Дентинокса не ни помага... Пък знам ли, дали е от зъби всичко това, като никакъв зъб от никъде не се показва...
   Та такива работи при нас...

# 299
  ... Дарито отказва да яде-плюе всякаква храна-от кухнята, пюрета, всичко. Тази нощ пак не спахме с нея-постоянно проплаква, унася се за малко и отново се буди и плаче Cry Сутринта беше много бледа и като й сменях памперса се уплаших-вече й се броят ребрата :
Здравей Миме, аз от съвсем скоро чета и пиша в темичката ви и искам само да споделя, че с дъщеря ми имах същия проблем. Близо 2 месеца отказваше почти всякаква храна. Никъде по телцето нямаше гънка, когато се протегнеше всичките и ребра се очертаваха. Правиха ни изследвания, които не само, че не показаха нередност, но и бяха доста добри. Опитвах да я кърмя, взимах храна от кухня, допълнително готвех, отварях и готови пюрета, стискаше устата, въртеше се, ако успеех да вкарам лъжица в устата и повръщаше и се разплакваше. Скъси ми живота с години.  Sad
Една прекрасна сутрин се събуди с невероятен апетит и от тогава яде почти всичко в много прилични количества.
Последните месеци наддава по 700-800 грама.
На 10 месеца мерките ни са 10.300кг, 75см.
Не я насилвай да яде за да не развие отрицателно отношение към храната. При бебетата е инстинкт - взимат си това, което им е нужно.
Всичко ще се оправи  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт