Живот на кантар - тема 2

• 36 569
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
Цитат
Аз ли съм единствената, която не обича сладко?! Когато ми се дояде мога да изям едно-две парченца черен шоколад и до там.
То зависи какво точно значи да обичаш сладко. Аз обичам някои умерено сладки неща, в това число шоколад, не ги отказвам, и повече от две парченца мога, разбира се, като нищо, но не всякакво сладко обичам, силно сладък вкус не обичам и не примирам за сладко като цяло. Да кажа "не обичам сладко", няма да е съвсем вярно, но и "обичам сладко" също май не е точно.

Ами точно това означава - не обичам. Не ям, дори, когато ме черпят не винаги взимам. На гости или на сватби, мъжът ми яде и моите торти. Ако има торта и пържола - за мен пържолата, моля. Дояждало ми се е в специалните дни, но съм до двете парченца шоколад или парче торта, но после ми става гадно и трябва да хапна солено за да си оправя вкуса.

# 241
Магдена, всъщнос са 4 видеа общо.
Но за едното упражнение коментира, че е било много добро и го включвам.
Онова дето клякаш, седиш в клекнало положение и кръстсваш ръцете.
Само не знам колко време да го правя.

# 242
  • Пловдив
Да, и аз сега видях, че има четвърто. Ще се гледа.
За упражнението може някъде другаде в нета да пише, ако е популярно, не знам.

# 243
За пръв път го виждам това упражнение.
Днес ще го пробвам. На пръв поглед не ми направи впечатление, но нали Стан го похвали и викам - айдееее

# 244
Благодаря Елора за Стан. За пръв път го виждам, хареса ми.

Аз съм на НВВМ, на не ям сланина и карантия. 😂 И аз не обичам такива неща. Броколи, и всички зеленчуци обичам.

Предаването ми харесва иначе, независимо от грешките. Според мен е грешка, че са спестили от психолог.

# 245
  • Благоевград
Ще го видя и аз този Стан, не съм го чувала до сега.

Наистина е груба грешка, че няма психолог. Трябва. Това е битка на психиката, която ще лекува физиката.

Аз честно казано съм впечатлена, че много от пишещите тук се вдъхновиха отново да започнат да се грижат за себе си. Имате моята безрезервна подкрепа и ще се радвам заедно с вас на всеки свален килограм и сантиметър! 🍀

# 246
  • Пловдив
Жените там са на 1300-1400 ккал, така ли?
А аз при броенето гледах да държа до 1800 и не винаги успявах. Grinning Пусто яде ми се, бе!
Ще пробвам да намаля още, да видим колко ще успея.
80,2 кг.

# 247
Не отслабват ли много бързо? Какво ще правят цялата тази кожа?
И аз се взимам в ръце, но давайте съвети за кожата.
Това, което аз зная е, че независимо колко си пълен за да не увисва кожата не трябва да се сваля повече от кило на седмица, или най-много 5 на месец.

# 248
Е една друга тема коментираме Геро,как изглежда след такова отслабване

# 249
Това, което аз зная е, че независимо колко си пълен за да не увисва кожата не трябва да се сваля повече от кило на седмица, или най-много 5 на месец.
И аз така мисля, но и че едва ли са се загрижили толкова за тях. Всичко е шоу... ей сега видях рекламата и ги карат да правят неща, които аз правя (50 кг) и когато не съм тренирала 2 седмици после ще пукна, задъхвам се, бавна съм, боли ме нещо...и се прави бавно и постепенно насоварване. Как може 180 гг човек да бяга на пътека с гири, и да кляка с топка.... че как ще издържат тези стави. Според мен тези хора трябва да се движат постоянно, ходене или на пътека вървене, и режим на хранене и чак когато свалят по 50 кг да почнат някакви по-интензивни. Да речем сега по 2 кг гира да вдигат, но останалото е много рязко, изведнъж страшна диета плюс интензивно натоварване и ново място с камери.
От резки отслабвания увисват гърди, стрии, кожи.. не знам не знам, може е да греша щом треньор определя тренировките им би трябвало да се справят и да бъдат добре.

# 250
Аз мога да ям всичко, но нямам воля! Направо страдам по времето, когато пиех хапчета да кача. Години наред бях слаба, но грозно слаба. Сега след здравословни проблеми и лечение с кортикостероиди качих 5 кг. На 170 см 63 ми идват много, много. За някои хора е желано тегло, за мен е наказание. Обаче не мога да се оправдавам с лекарства, защото ме мързи. Това е истината. Нямам воля и ме мързи. Колкото и да се залъгваме понякога, всичко опира до това - воля. Дано най-накрая се вдъхновя от тези хора и да сваля пустите 5 кг. Обаче като си в група като тях е много по-мотивиращо и лесно.
Жените винаги имаме комплекс. Ето аз съм пример. Имах комплекс, че бях анорексично слаба. Не преувеличавам. Сега имам комплекс, че имам корем и паласки.

# 251
Направи ми впечатление, че във визитките си всички казваха, че искат да свалят, за да са по-добри майки и баби, никоя от тях не каза по-добра жена или съпруга. Сякаш мъжете им не заслужават по-поддържана и слаба жена. Щом едва ходят, какво остава за секс или изобщо активности с половинката. От другата тема за енергиите се замислих, че жените там явно не са в женската си енергия, 😆затова са допуснали да имат наднормено тегло.
Silveto, 5 кг не е нищо, и не пречи жената да е супер и с тях, даже и с повече и с 10, и с 15, това не е наднормено тегло, което загрозява или застрашава здравето.

# 252
Аз си мисля, че първата седмица е толкова ударно защото първоначално се чисти вода. Може би още седмица- две,но няма как да се запази това темпо на сваляне ,защото просто в един момент организма свиква на тези калории и натоварване и започва по-бавно да сваля.

# 253
  • Телиш/Плевен

# 254
  • София
А според мен човек трябва да иска да отслабне заради себе си. Не за да има мъжът секс. Не знам как ако си слаб ставаш по-добра майка. Но знам, че като се чувстваш добре в тялото си и не ти е тежко да го носиш, имаш много повече желание за живот, да се погрижиш за себе си.... да, смятам за грешно да го правиш за друг.

Общи условия

Активация на акаунт