Кей-поп не е просто музика - 4

• 12 747
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Винаги може да се намерят 5 мин за споделяне

# 76
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Така е Дани Grinning
Набързо мога да си примъкна тук харесаната сутрешна песничка.

# 77
  • София
Днес много свежи песните. Изпълниха ми душата. Най-много ми харесаха Make Sunshine и Ash Iceland, а най-най-много - Recall of love. Сега преслушвам други песни на певицата. Въпреки ежедневните уроци по корейски, които щерката ми изнася, не се наемам да пиша имената, които са на корейски. Не се справям никак добре с този език. Simple Smile

# 78
Ash Iceland ми хареса на мен Hands Plus1

# 79
Тоз следобед съм свободен атом, тоест не работя активно Joy Замъкнаха ме в The Mall да хапнем рамен и опустоших Peek & Cloppenburg , минах през книжарница Orange Center и си купих няколко интересни книжлета . Докато си хапвам тортичка  разлиствам книгата и опа  вижте какво открих

# 80
Харесах най-много на G22 и Ash Iceland песните.
Даниии, не съм си прочела още предните две книги с далечно-азиатска тематика, а сега вече и за тази заточих лиги. Дано я има при нас в Хеликона, че Ориндж нямаме.

# 81
JoyJoyJoy Аз се заредих с книжки на азиатска тематика .
Скрит текст:
Ето и другата интересна, която си взех

до подстрекавам още малко JoyJoyJoy
Дойдох с 10 кг куфарче в петък ще се прибера и с един допълнителен от 20кг SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 82
  • София
Както съм ви казвала дъщеря ми в училище учи интензивен корейски (по 20 часа седмично тази година). Това беше първото й и единствено желание. Повечето й съученици са избрали това, заради любовта си към Кпоп (няколко заради К драмите и някои момчета не си признават защо Simple Smile На мен все ощи ми звучи нереално в България да се преподава корейски в училище, но културният им институт и местните корейци много се грижат за децата и училището. Аз съм страшно впечатлена от тази културна експанзия, която осъществява Южна Корея.

# 83
Хъни не само в Бг децата в гимназията могат да учат корейски. И моята дъщеря когато беше в Secondary school /т.с. гимназията/ беше се записала на допълнително изучаване на корейски. Там им преподаваше един много сладък/ е не беше супер красавец/ млад кореец.

# 84
Още от Хоши и Узи - Heart Eyes

И тази днешна ми хареса  - https://www.youtube.com/watch?v=mNapnmeHXVo

Това също ми е много приятно -

В канала на Stone Music са пуснати няколко песни на ROSESIA, от които най-много ми хареса тази -

И това динамично парче не е лошо - https://www.youtube.com/watch?v=ZA7VK_GC7U4

# 85
Моите 5 минути от вчера ги пиша... Харесах си най-различни неща от предложенията до вчера.😁

И девойката Sebin от Профи, и рока от Дани, че даже и Gunwoo, и Recall of Love.

Сега ще се върна да изслушам и новите, които сте пуснали от вчера до днес. За цвят оставям плейлиста на новия Микстейп на Стрей кидс. Аз защо си мислех, че е сингъл.. а то цели 4 нови песни чакаме. Heart Eyes

# 86
Хайде връщай се и да пишеш после какво си си харесала.

Аз през това време да доложа, че Джин от 8 април по Нетфликс ще може да се види как се впуска в новото вариететно шоу Kian’s Bizarre B&B, заедно с Kian84 и Ji Ye Eun, докато управляват пансион със закуска, плаващ в морето. Ето трейлър - https://x.com/i/status/1899596218566610999

# 87
Хайде връщай се и да пишеш после какво си си харесала.

Връщам се Blush Харесах си Time out-a, който си пуснала в последния пост. Много приятно изпълнение на певицата.

Това пиано направо ме върза на 🎀, не е ново, но сега го видях. Явно ще ги следя по-внимателно KAVE от сега нататък. Сменям линка, че онзи не ставаше.

Дани, добре си напазарувала. Wink
Ahony, аз реших да уча немски точно преди да пропадна в дупката на к-попа иначе вече щях да съм се записала на уроци. Поне да знам какво да припявам. Да не стане някое "кенли".

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 22:40 от Jillian

# 88
Аха, виртуоз е. Grinning
Джил, когато примъкваш линк не му слагай и фльонгите за URL, защото така става линк, който препраща към някаква начална, при това не тази която трябва, страница в нета. Достатъчно е да постнеш линка без допълнителни тагове.
Аз припявам основно с гласни. Най-много някой да си помисли, че пея на езика на затънтено африканско племе. Joy

# 89

И още една виртуалка

Днес повече няма да ви досаждам JoyStuck Out Tongue Winking Eye че довечера е фирменото К-парти SunglassesCocktailBeersGuitarNotesMicrophonePeople Dancers

Общи условия

Активация на акаунт