Отговори
# 60
  • Буркина Фасо
Стискайте ми палци, на 18.02 имам второ дело и какво ще става вече не знам...
за какво са ти тези 2 дела?

# 61
  • София
Е, второ влизане в зала за едно и също дело.
Много ми е напрегнато, защото от лятото насам детето се вижда повече с баща си, понякога седи при него по цяла седмица и той ще се възползва на макс от това, като е възможно така да извърти нещата, че все едно детето е живяло при него плътно и тогава аз ще отнеса всичко.

# 62
Rock, на тази възраст (над 12 годишни) момчетата имат огромен подтик да са повече с баща си, отколкото с майка си. Така сочат всякакви проучвания. Не си слагай на сърце нищо. Ти си майка, което те прави незаменима - каквото и да стане в съда и дори извън него. Винаги ще имаш връзката със сина си - просто сега ще вземат и неговото мнение предвид. Не знам какво искате ти и бащата, но не забравяй, че най-важно е детето. Неговата психика пазете. Успех Simple Smile

# 63
  • София
Аз нямам нищо против да се вижда с баща си колкото време желае, обаче ако ме осъдят аз да загубя родителски права и да плащам издръжка, ще полудея. Освен това, размерът на издръжката ще ме принуди да карам на хляб и вода.

# 64
Спокойно! Едва ли сега го гледаш детето безплатно, нали? Дори и това да стане, няма да е края на света.

# 65
  • София
Ох, да, само се филмирам.

# 66
  • София
Аз нямам нищо против да се вижда с баща си колкото време желае, обаче ако ме осъдят аз да загубя родителски права и да плащам издръжка, ще полудея. Освен това, размерът на издръжката ще ме принуди да карам на хляб и вода.
Издръжката е 270 лв, минималната, да няма да те накарат да плащаш 2000. Спокойно. Те и тези дела са излишни и са тормоз просто, никой не го спира да отиде при баща си и сега. Съденето за 300 лв струва много повече за адвокати.

# 67
  • София
Знам.
Той започна делото лятото на 2024, като отмъщение за това, че продадох къщата и си купих апартамент, където в момента живея аз и двете деца. И все още поддържа иска си, който е пълен с невероятни глупости за мен.

# 68
Цел номер едно е да не си побъркате децата. Иначе и ти, и той сте големи хора и ще се оправите. Затова - спокойствие и всичко ще си мине по реда. Simple Smile

# 69
  • София
Цел номер едно е да не си побъркате децата. Иначе и ти, и той сте големи хора и ще се оправите. Затова - спокойствие и всичко ще си мине по реда. Simple Smile
Присъединявам се към това. Опитай с медиатор или през адвокати да се разберете извън съда, защото това дете ще го обследват Закрила на детето, ще ходят в училището му, изобщо за него е лошо. Трябва и бащата да го разбере и ако иска да го взима. Плащай му 300 лв и ти и толкова. Отглеждането на едно дете струва много повече,  а и познавайки вашия случай то и няма да остане много при баща си.

# 70
  • София
Социалните минаха веднъж и всичко беше ок. Делото така или иначе тече и не мога да го спра. С бащата също не мога да се разбера да го спрем. Така че - или аз, или той.

# 71
  • Буркина Фасо
бащата какво иска?

# 72
  • София
Да ми отмъсти!
Иначе детето, вече на 15 си ходи свободно у тях, когато пожелае.

# 73
Детето хем е голямо, хем е в най-чувствителната възраст. Не давайте гласност пред него какво мислите и правите. Самото дете къде би искало да живее?

Общи условия

Активация на акаунт