Отговори
# 390
Няма още готови пекат се ама имам архивки от 96 още Wink

# 391
От архива може да пускаш. За новите ще почакаме. 😇

# 392
Диди, още веднъж ти благодаря за превода в ефир на епизода, както и за всички неща които си пуснала! Flowers Hibiscus Благодаря на всички ви за споделените снимки, гифчета и информация. Hug И на мен 99-ти епизод много ми хареса - беше невероятен! Аз лично поздравявам сценаристите за хубавите епизоди и диалози, които пишат през последните няколко епизода. Hands Clap На мен сериала ми е много интересен и ми е мъчно, че свършва. Само се моля за щастлив финал за Абсун и Сейфер! Hands Pray Много се радвам, че Сейран е бременна и че няма риск за живота й. Сцената, в която научи новината беше много трогателна - и Суна беше до нея и искрено се радваше за сестра си. Hug Но сцената, в която Сейран съобщи на Ферит, че е бременна беше най-хубавата сцена на Сейфер в последно време. Sparkling Heart Ферит толкова се зарадва и развълнува - хареса ми как прегръщаше Сейран. И малкия Тешко допринесе за тяхното щастие с думите си. Heart Това дете Тешко е истинско откритие - страхотен малък талант. Жалко ще е ако играе само в тази серия. Disappointed Радвам се, че Кязъм помогна и събраха малката Зехра с майка й - Сейран и Ферит искаха да вземат момиченцето, но разбраха че то иска майка си. Сега са щастливи за него и пак ще виждат Зехра. Blush  Важното е, че Сейфер решиха да осиновят Тешко. А този малкия вярно е копие на Ферит - все едно е негов син. 1 към 1 - то и Сейран и другите си го казаха! Joy Иначе много ми хареса началото как Ферит пееше, после и Кязъм и как танцуваха Сейфер и Абсун. Харесаха ми и сцените с моите любимци Аби и Суна, но за тях ще напиша после. Heart В този пост ще си изкоментирам Сейфер - сцената, в която казаха на Тешко, че въпреки че ще имат бебе ще го вземат и той ще си има братче или сестричка беше чудесна! А най-хубавата беше, когато го доведоха в имението и го запознаха със семейството. Heart Eyes Всички много се зарадваха на малкия, както и на новината че Сейран е бременна. Хареса ми че Ферит беше помислил за Тешко и му беше купил китара - а малкия как пее. Страхотна песен - всички много се забавляваха. Тази сцена ми е сред най-любимите от епизода. Hug

Според мен Емурлах нарочно отдавна беше написал това за 100 епизода на сериала. Явно са очаквали зрителите да реагират и рейтинга да се вдигне. След глупостите в 89-ти епизод обаче нормално повечето да се откажат и да са бесни. Но после, когато нещата се изясниха и всичко си дойде на мястото - явно сценаристите и продуцента са очаквали, че феновете ще се върнат, ще гледат и рейтинга ще се вдигне отново. Thinking Аз смятам, че така трябваше да стане - ако бяхме стигнали пак до 4-5 рейтинг сезона щеше да си е пълен и после да направят финал. Така щеше да има повече време да гледаме Абсун и Сейфер с децата им. Heart Но за съжаление бойкота на някои турски фенове продължава - нарочно сериала не се гледа - рейтинга си е нисък - дори падна още и то незаслужено и затова ще направят финал в 101-ва серия! Sob Иначе четейки коментари от феновете в чужбина - те не искат финал, някои апелират за сезон 4 - но в случая гледат рейтинга в Турция. Disappointed Епизодите, които гледаме в последно време са страхотни - тук от 5-6 серии сценаристите отново пишат много добре. Жалко, че феновете не го оцениха. Аз харесвам сезон 3 - не съм пропуснала епизод и ще изгледам сериала до край. Blush Дано скоро пуснат сезон 3 и по БТВ Стори - живот и здраве с радост ще си го изгледам и там - този път по-спокойно. Само да ни дадат щастлив финал преди това. Hands Pray

# 393
Изживявам любов на работен процес

# 394
Изживявам любов на работен процес

Цитат
  📲 | От публикация в Instagram на Gülce Büşra Burgaz #MertRamazanDemir 🩷🥺

„Скъпият ми брат отива в армията. Прегърнахме се и побъбрихме до насита. Дадохме ти и нашата голяма целувка за късмет. Жив и здрав, върни се, скъпи мой 🫶🏻😘 “

# 395
Пак хабери за стрелба срещу Ферит имало писъци крещяли Ферит и линейка във вилата.🤦♀
Вчера Мерт и Афра са имали сет с бебето
Алахъм Полат Алемдар толкова не са го гърмяли 🤦♀

Така гледам😒
Нещо ново не можаха ли да измислят бе все с олово.🤦♀

# 396
Така гледам😒
Нещо ново не можаха ли да измислят бе все с олово.🤦♀

Дидиии, не гледай така, а слагай бонджуците за подкрепа и късмет.
Виж феновете какво правят:

# 397
Ти нали не вярваше в назари и чесъни?😏

Аз си имам реални от Кападокия на дърветата където ги фотнах ама тях ги ползвам при други случаи.😏

Зелената страничка е споменала за дигитален проект на Афра видях забравила съм да споменая
Някои писаха за нов проект дигитален на Афра и Мерт заедно за ОГМ
Ще видим тя казармата и месец няма.😙

Ясир е на протестите.

https://www.instagram.com/stories/yasirergul_/359545147506055147 … =bjhhb2poZGxkdGN4

💕

Кязъм:Стига синко съсипа килима!🤣🤣🤣

https://x.com/demirresime/status/1904092823139274940?s=46

# 398
Сакън за общ проект. Стига толкоз.

# 399
Сакън за общ проект. Стига толкоз.
Ще си имаме занимавка сега да бъде или не…😎✍

С една купчина валидол към хабера.То няма и такъв де от NGL слухове ще има и общо видео благодарствено.

Епизод 101 стрелят по Ферит

# 400
Ти нали не вярваше в назари и чесъни?😏

Аз си имам реални от Кападокия на дърветата където ги фотнах ама тях ги ползвам при други случаи.😏

Зелената страничка е споменала за дигитален проект на Афра видях забравила съм да споменая
Някои писаха за нов проект дигитален на Афра и Мерт заедно за ОГМ
Ще видим тя казармата и месец няма.😙
Дидиии, какви страховити вести ни носиш.
Мерт и Афра в нов проект - абсурд. Това не може да е вярно, не трябва да е вярно.
Неее, не разрешавам на Мерт да приема тази оферта.
И назарите от Кападокия ще сложа, дано те да го предпазят от вредни влияния... Вярвам си аз на сините оченца, снимала съм се под дървото.

# 401
Що не искате Афра и Мерт в  нов проект заедно ? Това ще е страхотнооооо😍. Стига само да не ми попадат на Онур и Гюлсерен. На Мерт не знам до мога му продължава договора с ОГМ,ама все заради Онур се случиха тея глупости. Другото ,което ,вие нали сте му големи фенки??? Дали в проект с Афра или без Афра ,не мисля ,че Афра му носи злите деяния.
Чакайте малко 🧄🧄🧄, искам да гледате положително над неещата. 🧿  

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 21:07 от Албенаа

# 402
# 403
Цитат
 Ferit аз ли съм единствената, която смята, че всичко води до смъртта на Ферит в крайна сметка? Ако Ferit🥺умре в крайна сметка, аз наистина ще убия тези сценаристи. Любимото ми мече Mertik😭💔 никога няма да се уморя да повтарям, mert🥺😍🔥ти си уникален и невероятен човек Mert👑заслужава всички награди на света☝️и най-важното Оскар☝️
Mert👑е най-добрият☝️беше, е и винаги ще бъде☝️благодарение на Mert🥺😍🔥за неговата невероятна работа и невероятен талант👌🏻Много обичам Мерт🥺😍🔥Гледам сериала само за Мерт🥺😍🔥за неговата брилянтна и шедьовърска игра👌🏻ако не беше Мерт🥺😍🔥нямаше да гледам този сериал.
Обичам те и те обожавам😘🫶🫶🫶🫶
Любимото ми мече Мертик🥺😍🔥
Ти си най-добрият ☝️Mertik😍🔥
#МертРамазанДемир🥺😍😍😍🥰🥰🥰

# 404

Общи условия

Активация на акаунт