Благодаря на всички ви за споделените снимки, гифчета и информация.
И на мен 99-ти епизод много ми хареса - беше невероятен! Аз лично поздравявам сценаристите за хубавите епизоди и диалози, които пишат през последните няколко епизода.
На мен сериала ми е много интересен и ми е мъчно, че свършва. Само се моля за щастлив финал за Абсун и Сейфер!
Много се радвам, че Сейран е бременна и че няма риск за живота й. Сцената, в която научи новината беше много трогателна - и Суна беше до нея и искрено се радваше за сестра си.
Но сцената, в която Сейран съобщи на Ферит, че е бременна беше най-хубавата сцена на Сейфер в последно време.
Ферит толкова се зарадва и развълнува - хареса ми как прегръщаше Сейран. И малкия Тешко допринесе за тяхното щастие с думите си.
Това дете Тешко е истинско откритие - страхотен малък талант. Жалко ще е ако играе само в тази серия.
Радвам се, че Кязъм помогна и събраха малката Зехра с майка й - Сейран и Ферит искаха да вземат момиченцето, но разбраха че то иска майка си. Сега са щастливи за него и пак ще виждат Зехра.
Важното е, че Сейфер решиха да осиновят Тешко. А този малкия вярно е копие на Ферит - все едно е негов син. 1 към 1 - то и Сейран и другите си го казаха!
Иначе много ми хареса началото как Ферит пееше, после и Кязъм и как танцуваха Сейфер и Абсун. Харесаха ми и сцените с моите любимци Аби и Суна, но за тях ще напиша после.
В този пост ще си изкоментирам Сейфер - сцената, в която казаха на Тешко, че въпреки че ще имат бебе ще го вземат и той ще си има братче или сестричка беше чудесна! А най-хубавата беше, когато го доведоха в имението и го запознаха със семейството.
Всички много се зарадваха на малкия, както и на новината че Сейран е бременна. Хареса ми че Ферит беше помислил за Тешко и му беше купил китара - а малкия как пее. Страхотна песен - всички много се забавляваха. Тази сцена ми е сред най-любимите от епизода.

Аз смятам, че така трябваше да стане - ако бяхме стигнали пак до 4-5 рейтинг сезона щеше да си е пълен и после да направят финал. Така щеше да има повече време да гледаме Абсун и Сейфер с децата им.
Но за съжаление бойкота на някои турски фенове продължава - нарочно сериала не се гледа - рейтинга си е нисък - дори падна още и то незаслужено и затова ще направят финал в 101-ва серия!
Иначе четейки коментари от феновете в чужбина - те не искат финал, някои апелират за сезон 4 - но в случая гледат рейтинга в Турция.
Епизодите, които гледаме в последно време са страхотни - тук от 5-6 серии сценаристите отново пишат много добре. Жалко, че феновете не го оцениха. Аз харесвам сезон 3 - не съм пропуснала епизод и ще изгледам сериала до край.
Дано скоро пуснат сезон 3 и по БТВ Стори - живот и здраве с радост ще си го изгледам и там - този път по-спокойно. Само да ни дадат щастлив финал преди това.

Препоръчани теми