Номинации за най-голяма муня (тема 12)

• 77 342
  • 789
  •   1
Отговори
# 150
  • Mediterraneo
Оня ден ММ отиде на тренировка. След малко установих, че си е забравил телефона, видях го на масата. Пратих му съобщение, да знае, че телефонът му е вкъщи Simple Smile Simple Smile
Не ти отговори, а?

Отговори ми, бе. като се върна, ми прати съобщение Знам Simple Smile Simple Smile

# 151
  • Бургас
Тарти, големи скици сте!

# 152
Веднъж отивам в Лидл, преди Великден за голям пазар. Вече става късно, притеснявам се, че ще затворят магазина преди да изнамеря всичко, пълня количка, телефонът звъни. Ядосвам се, бездруго бързам, кой се е раззвънял, гледам ММ. Още повече се ядосвам, не вижда ли колко е часът. Все пак вдигам. Насреща ММ ми съобщава, че съм си забравила портмонето на масата и бърза да ми звънне, за да не получа удар на касата.

# 153
Тази сутрин пускам си кафе, взимам цигарите и излизам на терасата. Снощи обаче цяла вечер валя и е мокро. Държа цигарите в ръката, а кафето го оставих на масичката, докато оправя пейката и седна, че беше много мокро. Седнах и започна едно търсене на тия цигари. Обърнах всичко. Сигурно 5 минути ги търсех докато се усетя, че не държа телефона, а пустите цигари Joy
Случвало ми се е да си търся телефона, докото го държа, ама с цигари за първи път се случва Joy

# 154
Ей сега се намъкнах в мъжката тоалетна в един мол.
Нито мястото е ново за мен,  нито е слабо посещавано от мъже, че да се объркам. Grinning
По-интересното е, че влязох изцяло вътре, имаше и мъже и писоари. А аз загрях по странната миризма. Grinning. Викам си "я че остра миризма, чистачите явно почват по-късно".
Ама аз съм нещо много разсеяна напоследък.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 12:16 от zavs

# 155
Е, за момент си определила пола си не такъв, какъвто ти е "приписан при раждането" Simple Smile
Изразът в кавичките не е мой, а на съда на ЕС от прясно решение.
Демек, не ти се признава за мунщина. Някъде че я има, има я, ама не е при теб...

# 156
  • Карлово
Вчерашна мунщина. Готвя. Капакът на тенжерата отворен, за да добявя магданоз. Ще пускам миялната, разопаковам таблетката и я мятам в тенжерата с манджата.

# 157
  • София
Ох, магданозът се слага в последните минути… Съчувствам.

# 158
  • Карлово
Аааа, недей. Търсейки лъжица, за да  извадя таблетката  се замислих дали няма да отровя семейството, ама като си представих ново готвене, реших, че аз ще тествам, пък после ще разливам на другите.Innocent
Явно съм действала бързо, нищо ни няма.

# 159
  • София
Аз не съм толкова смела. Ще ядат пържени яйца или спагети.

Аааа, недей. Търсейки лъжица, за да  извадя таблетката  се замислих дали няма да отровя семейството, ама като си представих ново готвене, реших, че аз ще тествам, пък после ще разливам на другите.Innocent
Явно съм действала бързо, нищо ни няма.

# 160
Като знам как след 4 часа работа на миялната, таблетката съм я намирала полуразтворена - и аз бих рискувала.

# 161
Хм, след 4 часа е адски много - нещо е попречило да се разтвори. Дори и на кратки програми за чаши не съм намирала неразтворена таблетка, нещо повече - една я покапа студена  вода  и след минути се образува дупка в опаковката. Ползвам Феъри, за други не мога нищо да кажа.

# 162
Хм, след 4 часа е адски много - нещо е попречило да се разтвори. Дори и на кратки програми за чаши не съм намирала неразтворена таблетка, нещо повече - една я покапа студена  вода  и след минути се образува дупка в опаковката. Ползвам Феъри, за други не мога нищо да кажа.
Аз имам впечатления от Сомат и Медикс. И нова миялна, не някоя, която не си знае годините.

# 163
И аз съм с нова миялна, ползвам Феъри също, не съм намирала неразтворена. Дори веднъж я пипнах с мокра ръка и се проби, мия почти само на кратка програма. Миризмата е убийствена, не може да не се усети, ако попадне в яденето.

# 164
На касата съм в магазина. Заставам зад един господин към 60 годишен. Чакаме, че опашката едва върви. Той се добира в един момент до разделител, че касиерът си ги стиска до него. Пак чакаме. След малко господинът си поглежда покупките, взима нов разделител и го слага на два пръста от стария. На мен ми става супер смешно каква китайска стена построи пред моите неща, ама не реагирам. Идва ред на господина. Той си поглежда нещата и махва с такъв жест тип "Къде ми е акълът?!" и прибра излишния разделител. Касиерът го пита нещо, а този човечец изобщо не го чу, че беше вглъбен в разделителите 😂

Общи условия

Активация на акаунт