По-различният конкурс: "Работилница за Великденски чудеса" - ГЛАСУВАНЕ!!!

• 14 957
  • 359
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Вече отхвърлихме тоз конкурс, амада ни информира някой /Незнма кой newsm78/ има ли търсене на инициативата с рамките?  Embarassed

# 226
  • София
Оправих венеца, но след като я качих ми направи впечатление,че в Уебшотс качеството се разваля

Качих и трите в Мултиплей - http://vessyc.multiply.com/photos/album/12

P.S. Засега имам 2 поръчки за рамки

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 22:21 от Vesika

# 227
Вече отхвърлихме тоз конкурс, амада ни информира някой /Незнма кой newsm78/ има ли търсене на инициативата с рамките?  Embarassed
На мен ми поръчаха 2,доколкото разбрах и Бумеранг има поръчки.

# 228
  • София
ИМАМ МОЛБА - за да стане всичко максимално бързо  Praynig   Praynig  Praynig
Всички класирали се, нека си качат работите във формат подходящ за снимка 10/15 за да може Лулути и Тео да ги свалят,разпределят  и поръчат  Hug Аз също ще отпечатам известно количество от не класиралите се  Hug
БЛАГОДАРЯ на ВАС МОМИЧЕТА, защото без вас - нямаше да има конкурс   bouquet

# 229
  • София
На мен ми поръчаха 2,доколкото разбрах и Бумеранг има поръчки.

Ако има внесени парички по сметката - ще ви информирам в темата тези дни  Hug   bouquet

# 230
Дамаянти, моята си е такъв размер Embarassed.
А иначе - за рамките - доколкото разбрах Мимс има доста поръчки, аз също имам две, дано и при другите е така Praynig.

# 231
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Дамаянти, за да има и в бъдище такива взаимни проекти, е ли възможно след края на офанзивата да разберем, с колко точно Фотошопската дружина допринесе за дечицата измеренов парични средства... newsm78

# 232
И при мен има поръчки за рамки. Ще постна в другата тема часто от другите ми рамки, защото интерес има повече към тях, а не всеки влиза в албума ми да гледа Grinning

# 233
  • София
Дамаянти, за да има и в бъдище такива взаимни проекти, е ли възможно след края на офанзивата да разберем, с колко точно Фотошопската дружина допринесе за дечицата измеренов парични средства... newsm78
Разбира се, че е възможно  Hug Ще ви дам пълен отчет, какво се е продало, колко са останали (дано няма такива), колко пари са внесени по сметката за рамки и т.н.
БЛАГОДАРЯ ВИ ПАК   bouquet  Heart Eyes   bouquet

# 234
Моите са

23.

24.

Аз продължавам да си асоциирам розите с пролетта и тъпо да си пускам рози, конкурс след конкурс  Whistling

25.

То за тази ясно, защото я бях пускала. Между впрочем шрифта продължава да не ми допада
С удоволствие приемам предложения с какъв да го сменя  newsm78
+ Ако друг текст ви стои по-великденско пролетно newsm78

За ваденето
Моите са записвани с safe for web, сигурно и вашите?
Тоест цветовете няма да изглеждат добре на печат
+ май в webshots малко се намалява остротата на изображението

Дали да не ги запишем отново и пуснем на маил ня някого?

# 235
В мултипли качеството е без загуба. Ако искате качвайте ги там. Ако не пускайте ми ги на мейл. Само че ще го пускам на ЛС, защото ме е служебния и вече веднъж си имах неприятности Sad Embarassed

# 236
по темата- имам две поръчки, а по конкурсът- ето пооправеното пиле , кажете става ли за печат в такъв вид
http://good-times.webshots.com/photo/2959702580099772635afPqOy

# 237
Аз вече получих 9 рамки!  Wink Момичета,благодаря ви за старанието и бързината!  bouquet Абе както е тръгнало,май ще се разоря накрая ooooh!,но определено си заслужава! Grinning

# 238
  • Gabrowo->Sofia
Много се радвам, една мама си е харесала моя рамка. Чакам да изпрати снимката.
Като чета, че има и други поръчки, явно има интерес към инициативата ни. Това ме радва още повече.

Лулу, raly, моята картичка е съхранена през sawe for web, ако така не е удачно как да я направя. Или да я изпратя на мейла в .png?

Освен това аз си харесвам и другата картичка за това имам въпрос към Дамаянити. Имам желание да извадя от нея на хартия, но колко бройки е разумно и как да ти ги дам?

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 21:14 от diddi

# 239
Така, значи аз освен класиралите се, много искам да разпечатам следните картички:

56, 52, 7, 20, 32, 38 и 12.

Ще бъда много благодарна на авторите, ако ми пратят ЛС, тъй като не съм много сигурна за всички, кое на кой беше, за да им пратя пък аз, мейла си. Hug
За 12-ет, искам да помоля, Jaly, да ми изпрати първоначалния вариант, може и на скайпа.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт