Овлажнител за въздух

• 276 662
  • 693
  •   1
Отговори
# 120
  • София
little_rabbitLaughingне че му е тука мястото май, но ако не си намериш Хепи Лайф, и ако се интересуваш - бих могла да ти продам моя на Делонги (ултразвуковия)  Heart Eyes

# 121
  • София
извинявам се - Embarassed, за какъв Делонги говоря! Crazy Shocked Обърках се - имам предвид - Солак (пингвина). На 4 мес. е само. ЛС, да не досаждаме.

# 122
Трябва ми овлажнител с йонизатор. Без йонизатор не ми върши работа.

Благодаря ти, Галита, за желанието да помогнеш!

# 123
Момичета, моля тези от вас, които имат Happy life да погледнат документацията на уреда - ако има име и адрес на вносителя, да ми го напишат.

То било голям проблем в България да искаш да купиш нещо и да ти отказват Sad В Метро са ... нямам думи Sad

# 124
Намерих. На който му трябва - има такива овлажнители с йонизатори, но на двойно по-висока цена в този магазин: http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=4383

# 125
аз имам проблем с овлажнителя си. искам да по питам има ли друг с такъв? купих го миналото лято от онлайн магазин на UFESA с йонизатор за 150лв. някъде. след като го оставих да работи цяла вечер на сутринта цялата стая беше побеляла и мебелите бяха покрити с бял прах. на какво се дължи това? на други случвало ли му се е такова нещо? чета че и при другите излиза бял дим, но разсейва ли се или е нормално това което се случва при мен?

благодаря предварително

# 126
аз си търся само йонизатор за неголяма стая на прилична цена Rolling Eyes

# 127
  • Неизживени спомени
А някой ползвал ли е на чико овлажнителя с йонизатор?
  Моят е с йонизатор,много съм доволна като цяло от него.Моят е на  Чико със студена пара,защото има и с топла. Peace

# 128
Здравейте момичета, искам да ви попитам дали си заслужава купуването на овлажнител за въздух.Ние сме с изолация отвън и отвътре.Миналата зима когато се роди малкия бях с купичка на ел.радиатор зада контролирам температурата понеже с радиатора вкл. към парнтото температурата беше висока. Започна да му се запушва нослето с корички и на мен също понеже спяхме заедно в стаята нали беше новородено / 08.01.08г./. За тази зима се чудя дали да взема овлажнител или не. Прочетох почти всички коментари във форума но нещо се обърках дали е добре да имам или не.
Моля пишете ми вашия личен опит. Ако може и марката която употребявате.
Предварително ви благодаря.

# 129
Здравейте момичета, искам да ви попитам дали си заслужава купуването на овлажнител за въздух.Ние сме с изолация отвън и отвътре.Миналата зима когато се роди малкия бях с купичка на ел.радиатор зада контролирам температурата понеже с радиатора вкл. към парнтото температурата беше висока. Започна да му се запушва нослето с корички и на мен също понеже спяхме заедно в стаята нали беше новородено / 08.01.08г./. За тази зима се чудя дали да взема овлажнител или не. Прочетох почти всички коментари във форума но нещо се обърках дали е добре да имам или не.
Моля пишете ми вашия личен опит. Ако може и марката която употребявате.
Предварително ви благодаря.
аз използвах овлажнител за бебетата си точно през първата им годинка защото през зимата от сухия въздух в отопляваните ни помещения им се запушваше нослето / на каката доста , а на малкия почти не му пречеше/ , на каката втората зима вече на годинка и 3-4 месеца не и пречеше сухия въздух , но и не държахме толкова високи температури и съответно и въздуха не се изсушаваше толкова много , Пак съм пускала овлажнител от време на време , но не и като през първата и година , тогава вървеше нон стоп 24 часа , заедно и с отоплението ни . Така че според мен прецени , ако сега като се отопляватв  не ви е много сух въздуха  и не му се зпушва нослето няма смисъл да купуваш овлажнител , но ако му се запуши носа пак определено овлажнителя ще помогне, при нас нослето на каката беше много зле от сух въздух едва дишаше милото , но се оправи още същата вечер щом пуснах овлажнителя , но въздуха при нас беше много , много сух .

# 130
Кейт 888 много ти благодаря за написаното.Къкв овлажнител ползаше и доволона ли си?

# 131
  • София
искам да ви попитам овлавнителите за въздух на Чико, освен в онлайн магазините, къде мога да ги нямеря - да ги разгледам различните модели на живо?
Пак сме на вънлна купуване на овлажнител  Crazy

# 132
  • София,
Аз съм виждала един на Чико от онези хубавите с йонизатор в един детски магазин намира се на базарчето срещу била в Младост. Даже сега ме е яд, че не го взех него, но тук някой доста се бяха оплакали от него, че много мокрел около себе си та и затова се отказах.

# 133
Побутвам темата и ще се надявам майки да споделят опит и прясна информация за наличното на пазара. Моя дребчо вече два пъти прави ларингит. Инхалациите с гореща вода пусната от душа в банята вече са невъзможни, защото е трудно да го удържам да не се попари/като реши е много див/ Вчера и днес оставих да ври на котлона тенджера с чай от лайка и определено детето е по-добре. Кухнята и дневната са преходни и за през деня е някакъв вариянт, въпреки, че на мен ми беше доста влажно..., но за през нощта нямам вариант, а тогава най-често децата правят пристъпи.

Та, твърдо съм решила да купя ултразвуков овлажнител с йонизатор и регулираща се пара. Марка и модел още не съм избрала, но имам въпросче. Могат ли да се ползват овлажнителите за изпаряване на отвари? Срещнах модели, за които пише, че имат контейнери за благовонни масла. Някоя от вас ползва ли такъв и на какъв принцип се постига ароматерапията? Имам предвид, маслото изпарява ли се, само се загрява или...? Дано не ви досаждам по лъишки...

# 134
  • sofia
На моя овлажнител пише да се ползва САМО с чиста вода

Общи условия

Активация на акаунт