Овлажнител за въздух

• 276 486
  • 693
  •   1
Отговори
# 195
Снощи го включих на средна степен,изобщо не се чува,вече ако се увеличи до края има някакъв шум ,но той е тих Peace.Нямаше вода под него и аз се притеснявах  да не ми мокри.Купих го от Хиполенд за 157 лв с отстъпката.
Незнам дали може  да работи йонизаторът без овлажнителя Thinking,мисля че работят само заедно.С подвижен изпарител е,свети в синьо като нощна лампа,сам се изключва при свършване на водата,контейнера за вода е с вместимост 1,8л.

# 196
Много благодаря за инфото!  Kissing Heart Може и него да взема в крайна сметка  wait

# 197
здр. няко полвал ли е Ултразвуков овлажнител Easy Neb Chicco , http://family-bg.com/prX_2903.htm  или Clima relax - Ултразвуков овлажнител за пречистване на въздуха на Brevi, http://www.hippoland.net/display.php?page=cat1&cat=1&sub=52.
Ще съм благодарна за съвет, кой да избера.

# 198

Би ли ми дала малко повече инфо, относно работата с този овлажнител, и как ти се вижда, защото и аз съм се спряла на него и другата събота мисля да си го купя. Предварително ти благодаря!  Hug

# 199

Би ли ми дала малко повече инфо, относно работата с този овлажнител, и как ти се вижда, защото и аз съм се спряла на него и другата събота мисля да си го купя. Предварително ти благодаря!  Hug

мнението ми малко по- нагоре е за него Peace
снощи ми е понамокрил малко около него ,но предполагам сме прекалили с влажността(предните дни не ми е мокрил)

някой може ли да ми каже, от къде да си купя влагомер във Варна

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 08:28 от monini

# 200
Имаме си сух овлажнител на Ceresit,  няма ток или батерии, което го прави безшумен
Работи с пълнители, които събират определено количество влага и се смянят на около 2месеца.
Голямо благо е!
Ползваме го в мазето на блок ново строителство. Много добре работи
Цената беше 16 кинта

# 201
  • София
shoshi84, дали нямаш предвид - оБЕЗвлажнител?
темата е за Овлажнител - добавя се влага в помещението, а не сесе събира.

# 202
shoshi84, дали нямаш предвид - оБЕЗвлажнител?
темата е за Овлажнител - добавя се влага в помещението, а не сесе събира.

Peace

# 203
Вчера си купихме овлажнител на Солак - "Бейби Дрийм".Не шуми,светлинката е много приятна.

Mi6imadi, изобщо ли не се чува като работи Solac Baby Dream? Чакам family-bg да заредят средата на месеца и ще взема такъв.

Вчера мъжът ми донесе детския овлажнител с логото на Disney, който се продава в Метро.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=315266

Марката е Ariete, италианска, нa кутията пише,че е произведен в Китай.
Много е хубав, с капацитет 3,5л, ултразвуков, студена пара, не прави локвичка, обаче за мен е шумен. Чува се едно постояно бучене. Абсурд да заспя, когато работи. Видях, че и Ivaaa се жалва от шума, така че не е само нашия. Освен това за разлика от този на Solac, йонизаторът не може да работи отделно.
Надявам се този на Solac наистина да  е безшумен.  :p

Здравей, днес си купихме овлажнител на Дисни, защо не го харесваш, в магазина не ни дадоха много информация, той има ли йонизатор, разбрахме че водата явно не заграва!?

# 204
(X)kler, поне нашият много шуми. Чува се едно постоянно бучене дори и в съседната стая. Дано вашият не шуми така. Иначе е много ефективен. След няколко часа усетих разликата във въздуха. Ако е същият модел като този на снимката, има йонизатор и парата е със стайна температура, което е добре. И не се образува вода под него. Пиши като го пробваш дали си доволна!  Hug

# 205
  • Балчи-Варна
Днес гледахме в тенополис уред 3 в 1-обезвлажнител,йонизтор и овлажните.Работи на ток и си има различни степени за влажност на въздуха в стаята.Струваше някъде около 370 лв.Мисля че това е нещо страхотно.Ние в момента имаме в нас само обезвлажнител,но усещам през този сезон че доста изсъхва въздуха в стаята и нещо детенце сутрин.....Май трябва да се купува такъв уред...

# 206
Аз съм много доволна от моя Солак.

Перфектна и безшумна работа,малки размери и приятна синя светлина, която сина ми вече обожава. За почистването на резервоара не се притеснявам чак толкова. Филтрирам водата през Брита и почиствам с препарат против котлен камък. Не ми е необходимо да си навирам цялата ръка вътре. Препарата си върши работата. Използването на гъби и четки само биха надраскали повърхността, а това вече е лошо.

Добре де, и ние си взехме точно такъв, но не мога да кажа че е безшумен. Чува се как бръмчи вентилаторчето, което издухва мъглата навън. При вас никакъв шум ли няма? Да не би нашето да е дефектно?

# 207
От средата на декември имам и такъв. Определено шуми. Е, не чак толкова като този на Дисни от Метро. За щастие се образува вода под него само ако работи на макс. Също така усещам лек странен мирис. При вас така ли е? И като поработи по-дълго време в стаята температурата пада.

# 208
Странният мирис е този на йонизирания въздух - нищо притеснително (може да сте усещали подобна миризма около някоя от по-старите копирни машини). Имаме го от вчера и само снощи е работил - за 4 часа на слаба степен беше вдигнал до 70% влажността в стаята (10 кв.м. със скосяване от едната страна) и го изключих (имаме електронен часовник с термометър и влагомер - за 10 лв. от Джъмбо). За температурата не сме усетили да се е понижила - това е май до усещане от овлажнителя.

# 209
Предположих, че миризмата може да е от йонизатора, но не бях сигурна, тъй като предишният овлажнител не излъчваше такава. Трябва и аз да се снабдя с влагомер, че сега я карам „на око”. А за температурата може и да се лъжа или парното автоматично да се е намалило. Но хлад почувствах след 8ч работа на средна степен.

Общи условия

Активация на акаунт