Овлажнител за въздух

• 276 453
  • 693
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
И аз си купих овлажнителя на Солак, малкият модел за 54лв. Ползваме го вече почти 3 месеца, но от 2 седмици някъде почна много да тече.  Иначе съм доволна от него. Прочетох, че при повечето има такъв проблем, но вече не е само малко да покапва, а доста, направо си  тече.   ooooh!  Моля, ако при някой също се е проявил подобен проблем, да сподели. Какво слагате под него, прецеках си дъската за гладене от него.   Мисля да ходя до магазина да видим какво ще стане.  Tired

# 211
Милагена,ние също го държим върху дъската за гладене.И започна да мокри сле около месец използване и една нощ просто нещо се прецака и не работи като хората.Тези дни ще го носим на поправка.Иначе добре се беше отразило включването му на децата - нямаше кашлици и запушени носове сутрин.Дано да се оправи.Ще подам инфо.НО като гледам май ще се наложи да купуваме още един, но на друга фирма Naughty

# 212
  • с/у ОколоМръсТното
Момичета, на "Произведено в Бг" си взех една брошурка, на фирма за пречистватели, йонизатори, обезвлажнители и овлажнители на въздух.
Ето я: http://tspbg.com/
Вижте й продуктите.
Нямам лични впечатления. Видях ги на самото изложение на щанда. Имаше дори персонални пречистватели, което ме впечатли.

# 213
Шани,звъннах на фирмата ,чийто сайт си пуснала - техния овлажнител е идентичен с този на Солак ,но цената му е 90 лева.Ако успея да отида до магазина им - ще подам инфо.

# 214
a някой ползвал ли е на Авент  овлажнителя. много съм се замислила за него.
споделете моля ви.

# 215
  • София,
a някой ползвал ли е на Авент  овлажнителя. много съм се замислила за него.
споделете моля ви.
Да аз го ползвам  Peace, много е добър, но той е само увлажнител без йонизатор и въпреки това е страхотен, аз съм много доволна! Не тече, не мокри около себе си, не е шумен, свети съвсем приглушено и леко, и като му свърши водата се самоизключва! А водата стига за цялата нощ, почиства се лесно! Hug

# 216
  • София
И ние сме с Авент-Филипс. Много съм доволна, след Пингвина на Солак и Чико с топла пАра, Делонги с топла пАра (последния още го ползваме, защото е удобен с ваничка за ароматерапия) - Авента е най-добър  Peace Има вграден влагомер, което е много ценно. Има и още мнения по-назад в темата, Milena78  , защо не се върнеш да прочетеш...
Още веднъж искам да напомня на който иска да си купи овлажнител - първо измерете влагата в стаите, за да се уверите,че наистина имате нужда от овлажнител! Да не стане като една жена (писа в тази тема) си купила Авента, за да види с неговия влагомер, че влагата им е нормална ... все пак има и по-евтини влагомери от 200 лв.  Wink
И пак - четете поне 1-2 страници назад, много неща са обсъждани няколко поста назад.  Peace

# 217
Аз купих  преди десетина дни малкия на Солак, но нещо не съм очарована. Изобщо не овлажнява въздуха. Пингвинът поне това правеше, преди да сдаде багажа, а този с часове работи и почти няма разлика. Много ме е яд, че не купих някакъв по-читав. Хубавото в цялата работа е, че пингвинът се стресна от новия овлажнител и сега работи като невидял.

# 218
Цитат
Хубавото в цялата работа е, че пингвинът се стресна от новия овлажнител и сега работи като невидял.
 Joy
Мисля на Солак нищо да не вземам!Утре ще разберем дали са поправили Бейби Дрийм-а в техния сервиз.Моя мъж каза ,че там имало доста пингвини.НО ...ще търсим май нещо по-добро!Тази марка вече - тц!

# 219
  • София
преди време до нас в един оказион видях продаваха Авент-а за 100 лв. още в гаранция - как не се замислих да го взема тогава - щяхме да си имаме и за другата стая. Оглеждайте се и в продавалника пак го мярках за тези пари, но бързо изчезна.

# 220
Не си купувайте овлабнителите на Солак - в никакъв случай!Нито Бейби дрийм ,нито Пингвина
Купихме си такъв и на третата седмица се повреди,беше на поправка две седмици и след поправката работо окло половин час.И до там !Е ако трябва пак да е на поправка за две седмици,а мерси! #Cussing out

# 221
Zdraveite momicheta az polzvam na Chicco ovlaznitel s ionizator i sam mnogo dovolna, raboti sas studena para i mislq da go polzvam i lqtoto, v tazi vrazka iskam da popitam nqkoq maika polzvala li e takava dzadza prez lqtoto i ima li osvezavasht efekt???  Thinking sorry che ste prozvuchi kato reklama, no ako nqkoi se interesuva sam pusnala i edin za prodan v prodavalnik, v garanciq e do maj ili iuni 2009, prosto se izsilihme pokrai praznicite s dva, no se okaza che kato sedim v ednata staq poveche edinqt pochti ne go polzvame... pusnala sam si i vlagomera za prodan, pak e Chicoo, zashtoto hvanah ritama na ovlaznitelq, koito me ustroiva kakto e pisala edna mama po- nagore predi da se snabdite s ovlaznitel  proverete vlaznosta... Simple Smile na vlagomera v instrukciqta pishe che nai- dobrata e 50-55 Peace

# 222
Gery_79, дай линк към обявите, че нещо не можах да ги намеря.

# 223
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=390864&cat=500 imam i klipche ako nqkoi iska da vidi kak raboti, sega veche naistina stana kato reklama  Blush ako nqkoi e polzval za lqtoto da pishe molq

# 224
dnes mi pristigna ovlajnitelq na solak pingvina.mojete li da mi kajete samo voda li moje da se slaga ili i ne6to drugo_naprimer otvara ot laika

Общи условия

Активация на акаунт