Овлажнител за въздух

• 276 425
  • 693
  •   1
Отговори
# 225
Дани,трябва да имаш книжка с указания какво можеш да слагаш.Не рискувай с лайка или етерични масла!

# 226
благодаря за отговора.отказах се да правя експерименти.с бебка бяхме пак на лекар и сега сме на инжекции гентамицин,уж ни6то и няма ,няма темп.,няма сополи,мислеха 4е е от въздуха затова е овлажнителя.сега пък възпалена лигавица и обилно отделяне на секреция,преди да бият инжекцията детето направи няколко пристапа на заду6аване.Направо луда история пък сме мъни4ки о6те на 1м.и 6д. дано да се оправим бързо с гентамицина ,даите съвет ако имате опит в подобна ситуация,4е се побъркваме ве4е  newsm17 Weary

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 05:20 от дани876

# 227
Дани,съжалявам за неприятните неща около вас.Дори си мисля ,че щеше да е по-добре да си купите инхалатор вместо овлажнител.Ние си взехме инхалатор точно заради такива проблеми още преди година.Тази година сме с парно и затова взехме и овлажнител,но както вече съм писала - този на "Солак "излезе голям боклук и направо купихме на Авент-Филипс.Разлика голяма!

# 228
тъкмо тях гледам сега и 6те ходя да купувам.Благодаря за отговора smile3503

# 229
някой знае ли къде във варна можем да намерим влагомер?

# 230
Дани,потърси в магазините на ТСМ.И в големите детски магазини.

# 231
 Stop Да се включа и аз към недоволните от Солак - моят овлажнител работи "цял" месец........... #Cussing out

# 232
Мн. лошо съжалявам че така се е получило и при вас.Ние засега нямаме проблеми,но е може би за6тото не седи постоянно вклю4ен.

# 233
  • София
дани876,
влагомер можеш да си поръчаш online. Аз скоро си взех от тук http://my-shop.biz   този
http://my-shop.biz/product_info.php?products_id=2933&osCsid= … 2n2qp5drqdo8jur15  .
Доволна съм, фирмата е коректна.

# 234
някой знае ли къде във варна можем да намерим влагомер?

Аз си взех хубав от Практикер,влагомер и термометър в едно  Hug

# 235
albenavk blagodarq, 6te si go pory4am vednaga,4e myja mi tyrsi i go pobyrkaha otceni  ooooh!

# 236
А по телефона ли се поръчва че и аз искам да си поръчам

# 237
  • София
дани876, за нищо - радвам се че помогнах  Simple Smile

nadi666, поръчва се online, а след това те ти изпращат email Simple Smile Трябва да се регистрираш преди това обаче. Ако има забавяне също се свързват с теб по телефон или по email.
Нямала съм проблеми с тях - доставиха го за 2 дена, като през цялото време ме информираха какво става  Peace

# 238
НЯМАТ ГО В МОМЕНТА НО ДО КРАЯ НА СЕДМИЦАТА ЩЕЛИ ДА ПОЛУ4АВАТ И 6ТЕ ГО ПРАТЯТ.МН БЛАГОДАРЯ Simple Smile

# 239
  • София,
И на мен много ми харесва този комбиниран влагомер, термометър, часовник и т.н. искам и аз да си го поръчам обаче ми обяснете как се плаща, като ти го доставят на куриера ли се плаща или с дебитна карта  newsm78, аз досега не съм пазарувала онлайн и нямам си на идея как става! Hug

Общи условия

Активация на акаунт