Овлажнител за въздух

• 276 411
  • 693
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Семирамида, можеш да платиш по банков път или на куриера при доставка.
Ето тук http://my-shop.biz/payment.php?osCsid=3mdkpuj972n2qp5drqdo8jur15 можеш да прочетеш.
По време на поръчката можеш да си избереш как точно - аз лично платих на куриера Wink

# 241
  • София,
ДА благодаря ти Albenavk видях всичко, плащането на куриера ме устройва. А някой вече обади ли се да си поръча, например ако се обадя само по телефона става ли или задължително трабва да се регистрирам и в сайта на магазина? newsm78

# 242
Аз си купих преди месец този модел http://new-era-shop.com/index.php?main_page=product_info&products_id=503, целта ми беше да разбера дали в действителност имаме нужда от овлажнител в стаята на детето. За съжаление не мога да се ориентирам доколко реално измерва стойностите. В момента влажността в стаята е 45%,без включен радиатор:/ползвам Адакс/, вечер около 22.00 часа влажността е около 50%, през нощта оставям радиатора на 17 градуса, сутринта влажността се е покачила обикновено до около 60%, но детето е всяка сутрин със запушен нос.Пробвала съм и аз да спя вечерта при него - същото положение сухо гърло при събуждане. Сега чета темата и се чудя дали имаме нужда от овлажнител.

# 243
  • София,
galia да ти кажа и у дома е така, но го установих чак след като си купих овлажнителя. Тъй като той е с влагомер и сега ползвам влагомера, а овлажнителя почти не го ползвам. И при нас е същото показва, че влажността е над 45 %, а когато суша дрехи вътре дори минава и над 60%, а сутрин се събуждаме със запушен нос и сухи гърла, особено аз. newsm78 СЕга много рядко пускам овлажнителя и чак се чудя защо ли го купих  newsm78, стои пълен с вода и аз само го чистя и мия, пълня го, но много рядко го пускам. МОже би сега е така защото сега е студено отвън и влажно, но когато се стопли времето и не вали ще се изсуши въздуха и вътре  newsm78. Аз затова сега искам да си купя още един влагомер, друга марка и друг модел да видим, може пък този да е развален нещо и да не отчита правилно  newsm78.

# 244
  • София
и у нас често влагомера си показва нормална влажност, но пак включвам за 1-2 часа (или по-малко) овлажнителя, явно нещо от 5% не ни достигат  Wink
Аз пък съм установила, че от студа навън влагата рязко спада в стаята, последите няколко дни е така и овлажнителите си работят  Peace
Но и аз ще изчакам от тези влагомери като докарат да си поръчам, че ние ползваме само един на Авент с овлажнителя и аз нещо му се съмнявам  newsm78

# 245
  • София,
че ние ползваме само един на Авент с овлажнителя и аз нещо му се съмнявам  newsm78
Точно де и нашият е същият и аз много му нямам доверие.
 newsm78 ДА за студа си права, когато е сух студа и в къщи така рязко спада влажността, днес например беше много малко 20%, но аз сложих вътре сушилката с прането, сега като спи малката я извадих де, и после ще пусна и овлажнителя. А как го почистваш овлажнителя на Авент, моят нещо като че ли е потъмнял отдолу - явно от ръждивата вода Rolling Eyes

# 246
  • София
да ти кажа честно още не съм го почиствала  Embarassed ... а освен това само мъжа ми го пълни този овлажнител (но тези дни съм си казала, че и аз ще се пробвам, че виждам някакви боклуци по дъното)  newsm78
Аз почиствам другия - на Делонги с топла пАра, той си се пълни нормално отгоре (за разлика от ултразвуковите, незнайно защо) и са направили една дупка отстрани много удобна за източване (освен за пълнене) като се мие. Преди имах на Чико модел 2005 г. от този тип и нямаше дупка за източване и вътре много трудно се миеше и постоянно имаше ръжда вътре. Интересно Авента не събира ръжда, а някакви други по-малко боклуци  newsm78

# 247
  • София
Бях решила да купувам овлажнител (отопляваме се с конвекор) и се спрях на модела на Солак-пингвин, но като четях за проблемите, които ви създават реших, че е по-разумно първо да взема влагометър.И така вече месец и нещо откакто ползвам същия модел, който сте показали на Хама влажността беше винаги около 60%, вечер като къпем беба се покачваше.Но от седмица насам имам съмнения дали отчита точно.Влажността е около 40-45%, а не усещам да има промяна във въздуха.Показанията и на термометъра се различават от тези на живачния.Толкова бързо ли се скапват или не е това проблема  newsm78.

# 248
# 249
Наистина ли е важно да има овлажнител за въздух? newsm78 аз не съм взимала и не смятам и да взема, понеже не знам дали си струва човек да даде толкова пари за някаква си джаджа от този тип...не може ли и без такива неща? Confused

# 250
През лятото според мен не ти е необходим овлажнител.
По - скоро може да се насочиш към йонизатор. Освежава въздуха и дори ти се струва, че е по-хладно. Много е полезен за алергични деца и татковци Simple Smile
А има и комбинирани - овлажнител с йонизатор, ако настанат големи жеги, дано да няма такива...
  bouquet Joy  bouquet

# 251
Наистина ли е важно да има овлажнител за въздух? newsm78 аз не съм взимала и не смятам и да взема, понеже не знам дали си струва човек да даде толкова пари за някаква си джаджа от този тип...не може ли и без такива неща? Confused
newsm78

# 252
Момичета, интересувам се от къде мога да си купя овлажнител за въздух DELONGHI VH-300.
Къде е представителният магазин на марката?
Имате ли отзиви за овлажнителя!

# 253
Пусни търсачката за това ,къде да го търсиш,А за мнение - аз нямам.Разгледай темата .Може някой да е казал нещо .

# 254
Здравейте!

Живеем на много шумен и прашен булевард, освен това се отопляваме на климатик.
Бебето всеки момент ще дойде, а не можем да се спрем на овлажнител+йонизатор...
Четох цялата тема няколко пъти и пак не мога да реша.   Blush

Чудех се за един от двата -
http://megashop.bg/techno/product_info.php?products_id=808723
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 29868fea2df9b2066

Моля за съвет  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт