Овлажнител за въздух

• 277 526
  • 693
  •   1
Отговори
# 585
Нашият седи на нещо като нощна масичка, на около 50 сантиметра от главата на детето, горе-долу на същата височина.

# 586
в КРАЙНА сметка го сложихме на бюрото на децата, на 2 м от леглата им; Трябва да споделя , че от две нощи сина ми спи спокойно без да се закашля нито веднъж, супер доволна съм и съжалявам че по-рано не сме взели такъв уред Peace

# 587
Нашият е на пода, на около 2 метра от леглото..

# 588
Здравейте!
Темата е доста стара и се извинявам,Ако вече сте го обсъждали,но питането ми е за летните сезони,ползвате ли ги?
Защото нали някой предпазват от полепи и прах и се препоръчват при дихателни проблеми,та за това питам за по топлото време Simple Smile

# 589
Да, и аз се питам това newsm78 Ние имаме малко прозорче в детската, което държим цяло лято отворено, тогава има ли смисъл  и ефективност от овлажнителя?

# 590
Ние ползваме овлажнителя и лятото, но при нас температурите не стават да спиш на отворен прозорец. Не мисля, че има смисъл от овлажнител, ако прозорецът е отворен.

# 591
  • Варна
При нас като спрат парното влажността влиза в норма. Само за отоплителния сезон ползвам овлажнител.

# 592
  • в огледалото на живота
През лятото,когато Т стават доста високи ползвам функцията овлажняване на климатика.Така хем охлаждам,хем филтрирам помещението  Peace
Зимата-уреда за овлажняване  Simple Smile

# 593
Нашият е този:
http://www.tehnomix.bg/lanaform-la-120119
Много съм доволна, с голям резервоар е, не е шумен....
Шегуваш ли се?!? На това нещо в спецификацията пише, че вдига шум 35dB! Аз на компютъра не слагам вентилатори, които генерират над 20dB, иначе е дразнещо. А 35dB - това е звука на включена прахосмукачка на ниски обороти.

През лятото,когато Т стават доста високи ползвам функцията овлажняване на климатика.Така хем охлаждам,хем филтрирам помещението  Peace
Функция "овлажняване" на климатика? Ти да не си с "Уругу-Сарара" на Дайкин?

Влязох тук, защото реших да си купувам овлажнител и не мога да избера модел. Иначе охлаждането на климатика ми е неизползваемо - въздухът изсъхва ужасно и започва да ме боли гърло. Търся нещо ТИХО - максимум 20-22dB, ултразвуково, защото другите горят много ток и създават проблеми с котления камък, с вграден влагомер и възможност за предварително програмиране на поддържаната влажност. Големият резервоар за вода също е бонус...

# 594
V12, нашият е този http://www.minimod.bg/13811/lanaform-овлажнител-и-йонизатор-за-въздух-със-студена-пара-vapolux

Със сигурност не е като прахосмукачка, въпреки че пише <= 35 db . Всэщност почти не се чува. Мисля, че има всички останали функции, които искаш.

# 595
Аз съм с такъв : в едната стая, като цяло съм доволна не мога да кажа,че работи безшумно ,но не го слагам до главата си и не ми пречи. Хубавото е,че има копче за малка лампичка,която си сменя цветовете - практично е.Свети много приятно.
В детската съм с такъв : , като че ли този е по-тих Simple Smile
Доволна съм, вършеха си доста добра работа. Лятото не ползвам, не мисля ,че въздуха е сух Simple Smile

# 596
  • близо под тепетата
Здравейте!
Замислям се за купуване на овлажнител, че дъщеричката ми прави 4ти ларингит за 2 месеца.
Искам да попитам- във всеки овлажнител ли мога да слагам ароматни масла? Предполагам, че да...но да попитам все пак Simple Smile  Rolling Eyes

# 597
Не съм убедена, че в нашия може. А ароматните масла влияят добре на ларингита ли? Синът ми от септември до май беше с ларингит поне по веднъж в месеца, та затова питам. На есен му предстои нова градина, нови деца, нови вируси и предполагам, че историята ще се повтори! Мерси!

# 598
magito1986   аз имам Чарли на Ланаформ , който ползвам дори  и лятото. В него могат да се слагат масла.  Simple Smile

# 599
И в моите може, има си отделение.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт