Овлажнител за въздух

• 276 549
  • 693
  •   1
Отговори
# 135
АМи ако просто сложа купичка с вода на радиатора? няма ли да свърши същата работа като овлажнителя newsm78

# 136
  • sofia
Има разлика, но все пак помага

# 137
lyuba84, ти доволна ли си от Скарлета. Лесно ли се почиства и за колко голямо помещение го ползуваш? Прави ми впечатление, че резервоарчетата са от 900гр. до 6 литра, а изпаряването стига до 350гр. на час.

# 138
  • sofia
Моят е купуван от Метро,`Хепи лайф`,немски с йонизатор,около 50лв беше.
1л му е резервоара,за цяла нощ стига

# 139
И аз май ще трябва да купувам овлажнител. На малката все и е запушен носа от няколко дена и това само като си е вкъщи. Предполагам, че е от въздуха.
Само ме е страх да не се появи влага, че стаята в която я отглеждам е малка - преустроена кухня.  Rolling Eyes

# 140
  • sofia
ти можеш да регулираш струята, аз преди този уред сутрин все си бях със запушен нос и болки в гърлото, определено има ефект

# 141
Ти преди колко време купува твоя овлажнител, че ми хареса цената?

# 142
  • sofia
Преди година, за миналата зима го взехме

# 143
Днес си взех овлажнител от фирмения магазин на Solak в Люлин. Peace В момента го пробвам и му се кефя. Цената е 54лв. Две години гаранция. Резервоара е 900мл. Пише, че е за 12 часа. Стаята на малчо е само 8 квадратни метра(също преустроена) и ни е напълно достатъчно. Размерите са 13Х23см., цвета е син и е доста компактен и симпатичен. Щерката вече си поръча и за нейната стая, че тъкмо започнаха пубертетските обриви и било много полезно  Rolling EyesИма син индикатор, който оцветява мъглата в тъмното. Овлажнителя и йонизатора могат да работят по отделно или заедно. Не можах да повярвам колко е безшумен. Като го ползвам няколко дни ще дам повече отзиви. И най-важното е да облекчим дишането на дребчо, че много се измъчихме с тая кашлица. Не искам вече да чувам за ларингити  Crossing Arms

# 144
дали още го има на пазара? newsm78 харесва ми, че е с йонизатор

# 145
  • sofia
дали още го има на пазара? newsm78 харесва ми, че е с йонизатор
не съм ходила скоро в Метро,но можеш да звъннеш по тел да ги питаш

# 146
Днес ходих в Метро има на First - около 82лв. беше..... но ми се стори огромен.... Разгледах на няколко места и видях тези на SOlac, взех по-малкия модел с йонизиращата функция. Довечера ще го пробвам надявам се да остана доволна... Модела който изглежда като пингвин също ми се стори огромен, аз толкова място нямам:(

# 147
ще чакам отзиви за Солак Peace

# 148
  • София
Имам един въпрос PraynigСега като няма парно ползвате ли овлажнителите?Нашия е такъв http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=4382,няма йонизатор Rolling Eyes

# 149
  • sofia
Вкъщи пускам печка и климатик, те играят ролята на парното и ползвам овлажнител, но ако не пускаш такива уреди,май няма смисъл

Общи условия

Активация на акаунт