Овлажнител за въздух

• 276 525
  • 693
  •   1
Отговори
# 150
И аз да се изкажа по темата  Laughing:

Ние се топлим само с климатици и понеже наистина въздуха се изсушава само ако не се проветрява често, та по тоя повод и ние се сдобихме с овлажнител. Нашия е такъв:

Една година го ползваме и сме много доволни. Има регулатор на парата, даже веднъж бяхме го увеличили до max. и тапетите почнаха да се отлепват. Малко прекалихме тогава, но сега вече няма сухи гърла и запушени носове. Определено има голям ефект.

А който се топли на парно - пак ще има ефект от овлажнител, защото каквото и да е отоплението все си изсушава въздуха.

# 151
Преди година, за миналата зима го взехме
дали още го има на пазара? newsm78 харесва ми, че е с йонизатор
не съм ходила скоро в Метро,но можеш да звъннеш по тел да ги питаш
Няма го. Аз проверих вече. Имаше два вида други, но се зачудих и не купих. Още обмислям какъв да е.

# 152
Аз чакам отзиви за овлажнителя на Солак  bouquet

# 153
  • Варна
http://www.martis93.com/component/page,shop.product_details/flyp … uemart/Itemid,42/
Ето с това се сдобих преди няколко дни. Все още не съм го ползвала, че чакам мъжо да ме снабди с дестилирана вода(така препоръчва производителя). С насочваща струя е, излъчва мека синя светлина...като го пробвам ще споделя...някой друг да сподели за този модел нещо newsm78

# 154
  • Варна
http://www.martis93.com/component/page,shop.product_details/flyp … uemart/Itemid,42/
Ето с това се сдобих преди няколко дни. Все още не съм го ползвала, че чакам мъжо да ме снабди с дестилирана вода(така препоръчва производителя). С насочваща струя е, излъчва мека синя светлина...като го пробвам ще споделя...някой друг да сподели за този модел нещо newsm78

# 155
Dodonka, колко парички струва това чудо?

# 156
  • Варна
174 лв - от Рошко. По телефона си го запазих, че имаха само един.

# 157
Следя темата,чета и не мога да взема решение какъв овлажнител да взема. Понеже ми е трудно да обикалям по магазините,ще ви помоля за малко помощ!Искам да е безшумен,по-малък,и дали има вариант със студена и топла струя,понеже при нас проблема се засилва даже повече през лятото,и си мисля че тогава от топлата струя ще става по-топло в стаята.Та, е такова нещо търся,има ли въобще, някой виждал ли е?

Този на JANE каква му е цената,и с топла струя ли е?

# 158
hipp - Jane струва 110 лв. С топла струя е, малко бълбука, но е много приятно и този звук успокоява детето. Определено топлата пара му действа добре !! Издържа по 12 часа и като свърши водата сам се гаси за да не изгори  Peace

# 159
Мерси Зайче Мече!Това с балбукането малко ме притеснява,защото ние заспиваме само на гробна тишина ooooh!.Чета че имало някакви овлажнители с ултразвук,какво ще рече това,някой има ли такъв?

# 160
  • София
момичета, прочетете темата назад преди да питате - много неща са обсъждани преди това също.

smurfette, по-назад има коментари на Солак-а, също и други теми - пробвай с търсачката.  Peace

# 161
Хубаво ни насмете Laughing ще проверя назад, просто някой каза, че си е взел Солак и аз попитах за отзиви

# 162
Аз пак са си кажа, че от пингвина на Солак не съм доволна. Добре работи, но трудно се поддържа и лесно се разваля, освен това е огромен в сравнение с по-новите модели.

# 163
Аз съм много доволна от моя Солак.

Перфектна и безшумна работа,малки размери и приятна синя светлина, която сина ми вече обожава. За почистването на резервоара не се притеснявам чак толкова. Филтрирам водата през Брита и почиствам с препарат против котлен камък. Не ми е необходимо да си навирам цялата ръка вътре. Препарата си върши работата. Използването на гъби и четки само биха надраскали повърхността, а това вече е лошо.

# 164
мама ели, има ли йонизатор и колко струва?!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт