🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... *тема 17

• 51 894
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Привет, привет! Simple Smile

GAİN всеки ден ни представя по един герой, днес е ред на Skelettwolf (О'Райли):

Много е страшееен FlushedScream
-> https://x.com/CanYamanNewsInt/status/1902006464845127889 🐺

---------------------------------------

Дезире ни зарадва с тези невероятни снимки.. Джан блести Nature Star2 а Балабан ще ни заслепи и удиви! Heart Eyes

Desiree Corridoni (дизайнер на прически):
„El Turco беше прекрасно пътуване, работейки с теб Can по този проект с фантастична турска продукция.
Винаги ще останеш в сърцето ми! ✨"

Тя е един от големите професионалисти на брилянтния екип, дал живот на Балабан....

---------------------------------------------------------

От Москва днес има много новини, тв репортажи, снимки и видеа.
Джан както винаги е много шик Sunglasses и излишно е да се постотвам* колко е КРАСИВ! GrinningHeart Eyes

Какъв човек.. празник!, върви усмихнат, ръцете му вечно са разтворени за прегръдка, винаги е готов Heart

Страхуват се да не го стресират "тиха, тиха, тиха девочки, тиха!" Joy
-> https://x.com/BayYanlis_rus/status/1902019083161293170

Много мило прегърна художничката на картината Simple Smile
-> https://x.com/sontyk/status/1901992484915364078

Има безброй снимки с фенки, слагам само тази публикация, че ме трогна надписа Grinning

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 18:52 от grozdence*

# 136
Тия са стояли поне до 3 през нощта...луда работа!

Тук е 02:50 и току-що се върнах в хотела. Моята подписана книга.
Беше незабравимо преживяване #canyaman🥰

Джан на разходка!

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 19:37 от jackie.

# 137
Днес павилионите в Италия работят само за Джан Joy
а по италианските сайтове няма да ви казвам какво става....

Списание TelePiu: Can Yaman е герой в новата серия на Canale 5 - IL Turco

Цялото очарование на един османски воин.
Любимият турски актьор е главният герой на завладяващия минисериал на Canale 5

Скрит текст:
На 21 март в Mediaset Infinity ще можете да видите предварителния преглед, 10-минутно хапче.
След това на 27 и 28 март в най-гледаното време на Canale 5 двата чакани с нетърпение епизода.
Говорим за новия минисериал The Turk, в който участва любимият актьор от сериали и фантастика Джан Яман. Актьорът (Турчинът, както е заглавието на фикцията) играе Хасан Балабан.
Като всяка уважаваща себе си фантастика, Турчинът е и любовна история.
Всъщност Хасан, между героичен подвиг и битка, ще бъде въвлечен в пламенна връзка с млада жена от Моена, Глория, изиграна от Грета Феро, вече много ценена в сериала на Mediaset, Произведено в Италия.
ПРОДУКЦИЯТА Минисериалът, истински блокбъстър, който струва 28 милиона долара, се гордее с международен актьорски състав. И въпреки че продукцията е турска, тя е снимана на английски. Още един страхотен тест за актьора, който освен английски владее и нашия език. Всъщност Яман е научил италиански, като е посещавал италианската гимназия в своя Истанбул, следвайки желанието на майка си.

Списание Telesette - отразяване на изданието El Turco - Историята на една легенда с участието на Can Yaman

Списание OGGI: Can Yaman се включва за премиера на El Turco играе с Грета Феро
Скрит текст:

Списание Dreamers: El Turco с Can Yaman 4 страници
🇬🇧/🇺🇸 превод
Скрит текст:

TV Sorrisi e Canzoni:
Скрит текст:

Джан и Грета Heart Eyes

Малката Мадалена:
Скрит текст:

Великана Магнус:
Скрит текст:

Веселяка Славко:
Скрит текст:

Маестро Доменико Сика:
Скрит текст:

"Скъпи мои, най-накрая сме тук, дългото чакане най-накрая свършва, много ви благодаря за търпението....Бих искал да благодаря на всички онези, които участваха, сътрудничиха и направиха възможна тази трудна и необикновена работа, която се надявам да успее по най-добрия възможен начин....но окончателната присъда ще ви очаква...."

Луана Бусети (Дизайн на костюми/стайлинг):
Скрит текст:
"Работих около половин година по този сериал в екипа за костюми.
Беше наистина упорита работа от всички, защото снимахме ден и нощ навън в гората през зимата.
Обичах екипа и моите актриси и актьори. Надявам се да се видим по света.
Избрах това видео, защото можете да ме намерите в него за две секунди... хаха"

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 21:24 от grozdence*

# 138
Джан тази седмица е 3-ти в ИМДб

# 139
Лукс Виде питат:

Хиич не мога да позная? Rolling EyesJoy

# 140
Момичета, благодаря ви за всичко споделено. Нещо лайковете не работят при мен в момента, но съм ви ударила мислено по 100 лайка на всеки пост да знаете Heart

# 141
Опааааа Misc Bomb

Repost @ivi_turk:
"Can Yaman е в Москва само за един ден и вече успя да се появи в една от най-популярните програми на руската телевизия."
Sunglasses

-> https://x.com/Svetakleyn/status/1902102470173610213 Notes

Ели Kissing Heart

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 23:39 от grozdence*

# 142
Това, италианското ЕLLE в последно време не спира да пише за Джан!
Вчера пак са си красили страниците с него....че с кой друг!

Джан Яман се върна в социалните мрежи, в очакване на новия сериал с Грета Феро

Актьорът изненада публиката няколко дни след излъчването на Еl Turco, в който той участва заедно с италианската актриса.
Джан Яман остави феновете си без думи с изненадващо решение. Актьорът, известен със своя екранен чар и международни последователи, от известно време не се показва в социалните мрежи. Въпреки това, преди излизането на последната му продукция,Турчинът (очаквайте скоро по Канал 5), Яман реши да се завърне в дигиталните платформи с голяма изненада: той започна да споделя предварителни снимки и подробности за снимките на новия сериал.

Това завръщане в социалните медии не само разпали отново връзката между актьора и неговите фенове, но също така предизвика вълнение и някои спекулации . Снимките, които той публикува, показват зад кулисите на драмата, давайки на феновете изключителен поглед към това, което предстои в сериала. Феновете на Джан Яман следят всяка негова стъпка и заляха социалните мрежи с коментари на подкрепа и ентусиазъм.

"Турчинът", дългоочакваният сериал в международен мащаб, обещава да бъде още един успех в кариерата на Джан Яман, чиято физическа трансформация в Сандокан предизвика оживени дебати. Неговият талант и харизма, съчетани с интригуващия сюжет на сериала, правят чакането още по-голямо. Феновете на Яман са нетърпеливи да видят как завръщането му в социалните медии ще се превърне в нова глава в кариерата му .

Миналия юни Can Yaman, чийто сериал беше високо оценен, спря да публикува в социалните медии (където има над 11 милиона последователи), като закри акаунта си в Instagram. Въпреки че актьорът не е коментирал официално решението си, има спекулации, че спирането може да е причинено от прекомерното внимание, което получава.

Понякога социалните медии могат да бъдат непосилни и това изглежда е било така за Яман, който е избрал да излезе от акаунта си, за да може напълно да се съсредоточи върху заснемането на Сандокан . Според турския журналист Бирсен Алтунташ, критиките от страна на някои хейтъри може да са повлияли на това решение , което е накарало актьора временно да се оттегли от светлината на прожекторите на медиите и да си вземе почивка, за да се съсредоточи върху работата си.

# 143
От многото видеа, които изгледах, вижте кого разпознах. People Eyes В Москва са и Керем Чатай и Атеш (не помня фамилията му) шефа на Мад. Значи и те ще бъдат утре на премиерата.Hands V
-> https://vk.com/video-173526015_456257145 (не знам дали линка се отваря, ако не сте абонирани)
Направих скрийншоти за всеки случай:

Джан пак маха капачката на маркера със зъби Joy

Като гледам нашият кифльок днес се е преобличал поне три пъти Grinning
Четох при мамашите, че днес е било -8 градуса. Няколко жени писаха, че са му подарили шал, едната сив обикновен за да подхожда на всичко, друга кашмирен.. разгърнала му го е за да го види и му казала да се загърди, за да не се разболее, но той се бил направил, че не я разбира Joy

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 01:46 от grozdence*

# 144
Шалове-малове.. такъв горещ мъж от -8 градуса плаши ли се? Joy пак, че не е тръгнал само по риза..

# 145
Добро утро,момичета!

Благодаря на всички за споделеното от вчера! HugTwo Hearts
Джан отново както винаги прави фурор и в Русия! Hands Plus1

Джан излиза от хотела и започва да раздава автографи...
https://vk.com/canyamanfanklub?w=wall-199343470_479694
🆕🆕🆕
от Бирсен Алтънташ

El Turco от Can Yaman първо в Русия, а след това в Бразилия

#Can Yaman, чийто сериал El Turco ще бъде пуснат в дигиталните платформи на 21 март, отиде в Москва, столицата на Русия.
Джан Яман ще присъства на гала и събитията, организирани от платформата #Ivi, която ще излъчи сериала El Turco, състоящ се от 6 епизода.
Когато интересът към залите, запазени за прожекцията с красивия актьор, беше голям, в сайта на ivi се появи съобщение със заглавие „Добра новина“ за откриването на нови зали. Приходите от продажбата на билети в залите бяха дарени на благотворителен фонд.

ТЕ ЧАКАХА НЯКОЛКО ЧАСА
📌 #CanYaman, който има голяма база от фенове в Русия благодарение на своите сериали „ErkenciKuş“ и „Mr Wrong“, беше посрещнат с буря от любов на летище Внуково.
📌 Джан Яман, който има голяма база от фенове в Русия благодарение на телевизионните си сериали „Ранобудно птиче“ и „Г-н Грешка“, беше посрещнат с вълна от любов и подаръци на летище Внуково.
Трябва да се отбележи, че много фенове, дошли от други градове, включително Санкт Петербург, чакаха с часове на студа, за да видят актьора, който след това отиде в хотела си. През деня актьорът, който не се разделяше с феновете си, снимаше се и раздаваше автографи, направи обиколка из Москва.

СПЕЦИАЛНА СРЕЩА С ФЕНОВЕ В БРАЗИЛИЯ
📌 Can Yaman ще пътува до Рио де Жанейро (Бразилия) от 23 до 30 март след събитието в Русия от 17 до 20 март и ще вземе участие в гала концерт, интервюта и събития на платформата Globo, излъчваща El Turco.
Актьорът, който ще се срещне с група от 300 фенове на специална среща и поздрав, ще присъства на епизод на "El Turco" с 1300 фенове на 29 март.

6 ЕПИЗОДА ЗА 2 ДНИ В ИТАЛИЯ
📌 За сметка на това италианският телевизионен канал #Canale5 ще излъчи на 27 и 28 март англоезичния сериал “El Turco” на режисьора Улуч Байрактар ​​в три части.

Имайте приятен ден!

# 146
Визуализирам
А, аз си мислих, че в Русия, не е популярен...приятно съм изненадана!
Има ли място, където да се появи и да не прави фурор?....Май, не!

# 147
Привет, рагаци! Благодаря ви за всичко споделено! Gift Heart

Шалове-малове.. такъв горещ мъж от -8 градуса плаши ли се? Joy пак, че не е тръгнал само по риза..
Хаха, не мога с твоите коментари.... оправяш ми деня като направиш включване Joy

--------------------------------------

🚩 Внимание!!

-> https://www.ivi.tv/livestream/12617

-----------------------------------------------

Нося ви каквото разбрах от рускините за участието на Джан в руското предаване, за което е записвал вчера.
Скрит текст:
- Россия 1 е обществена телевизия в Русия, първо място по дял сред националните канали на телевизионния и рекламния пазар на Русия... Чудя се в коя програма ще бъде... На Андрей Малахов всички са тематични... Той ще пее ли, ще танцува ли там?

- Или това е програмата „Здравей Андрей!“ в събота от 18:00 часа, или в неделя също по това време „Песни от сърцето“, мисля, че в една от тези програми, може би ще го покажат този уикенд. Не мисля, че ще е в предаването "Нека говорят", което се излъчва всеки ден. Определено ще е в някое от музикалните програми от двете.

- Да, и двете са на Русия 1 и също, мисля, в 17:55.

- Мисля, че ще бъде страхотно в която и програма да е, Малахов знае как да го покаже по интересен начин, само се надявам, че на Ян всичко ще хареса и ще дойде отново.

------------------------------------------

Намерих къде да гледаме предаването, стига да разберем навреме кога ще е Simple Smile
Русия 1 онлайн -> https://rustv.live/main/russia-1-v3.html
(в момента "играч 2" и "играч 3" работят)

ще се ослушвам при мамашите тези дни Simple Smile
Скрит текст:
За това става въпрос:
кадри преди и след записа -> https://x.com/57julijulia/status/1902163299078115434/video/1 Heart Eyes

Някой знае ли как да си намеря песничката от първото видео?, децата ги намират като си приближат телефона, но аз не знам как става, а сега са извън града и трите....

-------------------------------------

Джан днес:
📍Москва, Риц Карлтън, 19.03.2025 г

И тук много клипчета с фенки:
 -> https://vk.com/canyamanfanklub?w=wall-199343470_480071

=================================

Ооп, и сценаристката Çisil Hazal Tenim е там,
тагнала е и сценариста Керем Дерен Simple Smile

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 14:04 от grozdence*

# 148
🆕✒📰🇮🇹Списание Chi

ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЮ С ГРЕТА ФЕРО

МУЗАТА НА ДЖОРДЖО АРМАНИ Е В ГЛАВНАТА РОЛЯ ВЪВ ФИЛМА "IL TURCO" ПО КАНАЛ 5 НА 27 И 28 МАРТ. „ИМАМЕ ПРОФЕСИОНАЛНО РАЗБИРАНЕ, В ЖИВОТА СЪМ ЩАСТЛИВО АНГАЖИРАНА“, „ИНТЕРЕСУВА СЕ И ОТ ПСИХИЧЕСКОТО БЛАГОСЪСТОЯНИЕ, БИХ ИСКАЛА ХОРАТА ДА ГОВОРЯТ ПОВЕЧЕ НА ТАЗИ ТЕМА“.

Дж. Какво беше да работиш с Джан Яман по филма „Турчинът”?
G. Срещнах го точно в Будапеща, на снимачната площадка. „Здравей, Кан“, казах му и той веднага коригира произношението на името си (смее се, бел. ред.). Помагахме си, блъскахме се, имаше добра енергия между актьорите.”

Й. Не си се поддала на чара му?
G. Вече четири години съм сгодена и щастлива. Той е красив, добър човек. Срещала съм много красиви хора в работата си, интересни или привлекателни, но не ме интересува. Харесвам живота си. Приема се за даденост, че всеки трябва да се влюби и аз го разбирам, защото е човешко.

*ПРЕВОДЪТ НА СТАТИЯТА ЩЕ Е ПО-КЪСНО*

# 149
Джан се появи в ИГ.. и то как..Sunglasses идеалното съвършенство е този човек!! Heart EyesNature Star

От Иви:

-> https://vk.com/wall-221529593_49992
Жалко, че няма слънце, но самият Джан е като слънце...Heart

Джакич Hug ако намериш превод на цялото интервю, мятай го тук Simple Smile

================================

.Ооп, още една публикация (видео) от Джан Grinning

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 16:43 от grozdence*

Общи условия

Активация на акаунт