🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... *тема 17

• 51 866
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Неща, които никога не сте виждали | Ел Турко

# 121
Добро утро,момичета!  

Петък звучи като музика.Любимо кафе, ведро
 настроение и предстоящи почивни дни.

Снимки от ИГ на Джан от караваната му...Sunglasses

Скрит текст:

Приятен и успешен ден!

# 122
Мале каква каравана!
Спокойно може да си живе на колела.

И тук става въпрос за реални страни,
а не за платформа, която е в N-страни,
което го прави един от най-продаваните сериали на Турция.

# 123
Добро утро,момичета!

Посрещнете изгрева усмихнете се и нека новия ден ви
вдъхне искрица нежност и много положителни емоции!

Джан е пуснал снимки от посещението си в Кайро за рекламите.

🆕🆕🆕
от януари в #IG
📍Кайро
✒Египетският гений, който ме накара да искам отново да се върна към комедията в бъдеще, като снимах рекламата на Juhayna, след като години наред снимах романтични комедии и в крайна сметка завърших с физически/психически предизвикателни роли като El Turco и Sandokan. (ще има и други сезони, така че не са напълно завършени), така че благодаря ти, Мохамед Хамдала 👐🏿

За съжаление той прави само реклами, но се надявам да реши да направи филм и да можем да работим заедно в дългосрочен план.

Беше толкова забавно да снимам заедно три реклами и малко цифрово съдържание, като се смеех през цялото време на снимачната площадка.

А туристическата обиколка на Египет беше бонус.

--------------------------------------

Пресата на Италия. ЗАБЕЛЕЖКА Web live.it
🆕✒📰🇮🇹
Джан Яман ще бъде ли гост на Verissimo за "El Turco"?
На 25 март 2025 г. Canale 5 ще излъчи мини-сериала "II" с участието на Джан Яман в най-гледаното време.
Сериалът "Турко" е продуциран от Ay Yapim, но правата върху него са придобити от Mediaset и други телевизии, които се готвят да го излъчват по света, но с различни дати на излизане.
Mediaset също предлага първите 10 минути от поредицата, състояща се от 6 епизода по 45 минути, ексклузивно на портала Mediaset infinity от 21 март. Предаването ще се проведе по Canale 5 на 25 и 27 март.
Според слуховете, в очакване на официално потвърждение, актьорът Джан Яман ще бъде сред гостите на Силвия Тофанини, които ще промотират ексклузивно сериала "Il Turco" по Canale 5 в Италия.
Всъщност след „Viola come il mare“ красивият Джан Яман може да се върне във Verissimo за ексклузивно интервю и да популяризира сериала си заедно с „нашата“ Грета Феро. Международният сериал, който идва на малкия екран, също предизвиква голям интерес благодарение на ексклузивните изображения, които Яман ни показва в официалния си акаунт в Instagram, който за щастие се отвори точно навреме за излъчването на сериала, като ни дава визуализации, пълни с подробности.
Скрит текст:
Джан Яман е известен най-вече с ролите си в няколко турски сериала, които имат голям успех дори извън страната. Сред най-известните, които помним:
"Еркенджи кус" (Мечтателят)
Един от любимите му сериали, където играе ролята на Ян Дивит, успешен фотограф.
"Бей Янлис" (г-н Грешен)
Романтична комедия, придобила международна популярност.
"Долунай" (Пълнолуние)
Още една поредица, която плени зрителите с увлекателния си сюжет и химията между главните герои.

В Италия обаче дебютира с филма "Viola come il mare", където играе на италиански.
Джан Яман има специална връзка с Италия, страна, която го посрещна топло. В няколко интервюта той говори за любовта си към италианската култура и как сега се чувства като у дома си тук. Нарастващата му популярност в Италия се доказва и от съществуването на множество фен клубове, посветени на него. Благодарение на неустоимия си чар и талант, той продължава да бъде еталон в света на телевизионните сериали, печелейки все по-голяма публика. Нямаме търпение да видим какви други приключения и успехи го очакват в близко бъдеще, може би той ще ни разкаже за тях във Verissimo! Междувременно чакаме потвърждение от мрежата.

🆕📰✒🇮🇹
Грета Феро говори за Джан Яман след "Турчинът".
На 25 и 27 март Канал 5 ще излъчи сериала “Il Turco” с участието на Джан Яман и брилянтната Грета Феро. В социалните си мрежи Грета сподели красиви моменти от снимките на сериала, който е заснет в Унгария, но разказва историята на истински войн, който все още е почитан в град Моена.

Коя е Грета Феро?
Грета Феро е амбициозна италианска актриса, родена във Васто през 1995 г. След като се мести в Милано, за да учи икономика, тя започва работа като модел, привличайки вниманието с красотата и таланта си. Развлекателната й кариера тръгва нагоре, когато получава главната роля в телевизионния сериал „Произведено в Италия“, който й донася слава сред италианската публика.
Скрит текст:

Сериал «Турок» также рассказывает сложную и страстную историю любви, в которой судьбы главных героев переплетаются самым неожиданным образом. На самом деле Грета будет Глорией, женщиной, которая спасет жизнь Лидера Османской империи , его играет Джан Яман. Между ними возникнет сильная страсть.

Впервые Грета сыграла вместе с Джаном Яманом, известным в Италии по телесериалам.

Что она рассказала об актере?

«Было здорово работать с Джаном, потому что он отличный работник, большой профессионал, и он сделал много вещей, совершил много действий, и, честно говоря, я не знаю, как ему удалось все это преодолеть, потому что это было очень тяжело».
Всъщност някои от сцените, показани от Can Yaman, демонстрират неоспоримите му физически способности в наистина предизвикателни сцени, които го поставят на изпитание. За първи път ще видим Грета в исторически филм, където тя ще трябва да играе на английски, който знае много добре. Филмът ще бъде дублиран на италиански. Кой знае, може би в бъдеще те отново ще играят заедно, може би на италиански, в продукция в нашата красива Италия?
------------------------------------

И ...една изненада ...Билал е признал таланта на Джан...в предаването...Grinning
https://vk.com/canyamanfanklub?w=wall-199343470_476807
🆕📽🇹🇷📺 Бъдете внимателни. Шокиращо съдържание‼

Най-запаленият хейтър на Джан Яман - Билал Йозджан призна таланта на Джан 😳😳😳😳😇😇😇😂😂😂

Билал толкова похвали Джан, че останалите водещи останаха изумени:

Дидем: Много съм изненадана. Какво промени решението ти, брат Билал? Защото не харесваше нито Джан,нито  играта му.

Билал Йозджан: Да, не ми хареса предишното му представяне в Турция. Сега обаче той тренира много усилено и споделя резултатите от тренировките си на страницата си в Instagram. Тези, които го обучават, казват за Джан: „Работихме с много добър актьор, който наистина е отдаден на работата си.“
Ако беше живДжунейт Аркън, а той, както знаете, е майстор на бойните сцени в киното, щеше да аплодира изпълнението на Джан Яман.

Прекрасен ден ви желая!

# 124
Този Билал не помня с какво точно е плюл по Джан, ама ми е в черния списък! Каква фурнаджийска лопата!! Дано да им присяда всеки път като споменава името на Джан, не са достойни просто!!!

# 125
Добро утро,момичета!

Ели Hug Simple Smile

От Иви нямат търпение за срещата с Джан!

От вчера...Джан Яман ще пристигне в Москва след 4 дни 😍
Имаме две новини за вас: добра и страхотна, с коя да започнем?
Добре: отворихме допълнителни зали за премиерата на сериала "Турецът" в Москва. Сега още повече хора ще могат да видят любимия си актьор и да гледат първите епизоди преди всеки друг 🔥
Отлично: Джан Яман ще мине през всички зали с приветствена реч 😱 (Момичета, дръжте се в ръце!)
Купете билети сега: vk.cc/cJKH0C
Ще се видим на 19 март в киноцентъра Октябрь в Москва! Прожекциите започват в 19:30 - не закъснявайте ☺️

От архива на "El Turco".

Скрит текст:

Приятна и безгрижна неделя ви желая!

# 126
  • Козлодуй
Здравейте, момичета Heartpulse Flowers Hibiscus
Благодаря за всичко споделено! Кеф ми е да ви чета Heart
Кажете ми сега, че се обърках...на 21-ви или на 25-ти ще излъчат Ел Турко за пръв път?
Аз си преподписах договора, но се оказа, че няма дори допълнителен платен пакет с Канал 5 Sleepy Страдам...

Скрит текст:
Заринала съм се с пратки с китки, внуците са болни и двамата, не смогвам напоследък с ангажиментите. Затова се включвам рядко, но мислено съм с вас Heart

# 127
Сънчо, на 21ви май почваше по Канал 5. И аз го нямам в пакета, намерих сега един стар линк, дето гледахме Виола, ама нещо забива. Общо взето те по Канал 5 ще го дават дублиран, а аз предпочитам да го гледам на английски, за да разбирам какво се случва. Ще видим. Все ще изскочи английско аудио или превод (руски/български).

# 128
  • Козлодуй
Джан Яман пост IG
Изражението ми, когато научих, че са променили графика на елТурко от 25 и 27 март на 27 и 28 март.
доколкото разбирам и като няма други промени накрая, може да ни видите в четвъртък 27ми и петък 28ми по Channel5 два дни подред без спиране първата вечер..
Това би означавало, че особено в петък вечер без вечери трябва да си стоиш вкъщи 🏠 😝 разбра ли? 📺
elTurco 🗡️💯

# 129
Can Yaman Greta Ferro The Turk промо Channel 5 Mediaset

# 130
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за всичко споделено! Flowers TulipFlowers RoseFlowers TulipFlowers Rose

🆕🆕🆕⚡⚡⚡
IG story на Джан
клипове на линка:
https://vk.com/canyamanfanklub?w=wall-199343470_477446

https://vk.com/canyamanfanklub?w=wall-199343470_477544
🆕🆕🆕
IG стори от Киърън О'Райли
от Уилл Кемп

Приятен ден и успешна седмица!

# 131
Привет, рагаци! Yellow Heart Благодаря ви за споделените красоти! Flowers Rose

Рускините са се добрали до информация за програмата на Джан в Москва
и както изглежда са по дирите му - да видим дали ще имат късмета да го засекат на летището Grinning

Това е любимата ми снимка от многобройните прекрасни кадри
от бекстейджа на Ел Турко споделени от Джан Nature Fire

Джан и сладостта му към децата.. това е отделен въпрос! Heart Eyes
Такива кадри са слабото ми място.....
Балабан и Топо Animal Rabbit

Гайн представя малкия сладур:

-> https://x.com/CanYamanNewsInt/status/1901296916723286335 Heart Eyes

# 132
  • Козлодуй
Ех, Грозденце, ех сестричке моя от друга майка Purple Heart
Баш тая снимка и на мен ми е любима. Просто съвършен Heart Eyes А погледа пали пожари Nature Zap Nature Zap
Айде нема да я повтарям, друга ще сложа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 133
Сънчо Kissing Heart "баш тая" вярвам е любима на ВСИЧКИ!! Joy

Нашия красавец пристигна в Русия и беше посрещнат с песен, китки и питка.. и с мноого любов Revolving Hearts

Скрит текст:

# 134
Добро утро,момичета!  

Грозде Heart,Сънчо Heart,благодаря ви за споделеното!

Е Джан вече е в Русия! Grinning

Скрит текст:

И лелите са пристигнали...
Скрит текст:

Приятен и спокоен ден да имате!

Общи условия

Активация на акаунт