🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... *тема 17

• 51 900
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро,момичета!

Честита първа пролет!Нека ви донесе здраве,късмет и сбъднати мечти! Flowers Rose Heart Flowers Tulip

Благодаря на всички за отразяването на посещението
на Джан в Русия-със снимки,гифчета,видеа и инфо! HugTwo Hearts

Скрит текст:

🆕🆕🆕
от IG story на Чисил Хазал Теним (сценаристка)
📍 Москва

Приятен пролетен ден!

# 166
Турският актьор Джан Яман покори Москва

Турският актьор отлетя за Москва, за да представи историческия блокбъстър El Turco. Преди премиерата Джан даде интервю, в което разказа за работата си по проекта.

19 март 2025 г

Още на летището Яман беше посрещнат от тълпа руски фенове, които го почерпиха с хляб и му подариха портрет. Актьорът, въпреки че е доста личен човек, беше много доволен от този прием: той се усмихваше много и си правеше селфита. След това Джан отиде в Ritz Carlton, където остана с екипа. Там го чакаше друга група фенове.

Момичетата се смееха, крещяха от щастие и аплодираха горещия красавец. За отбелязване е, че Джан подлуди дори бабите! Те се изредиха на опашка, за да получат заветния автограф.

Да припомним, че звездата от турския сериал "Ранобудна птица" Джан Яман пристигна в Русия в нощта на 18 март. Феновете го посрещнаха на летище Внуково с хляб и сол, написа телеграм каналът Mash. Художникът пристигна в Русия, за да представи премиерата на филма "El Turco", в който участва самият той

Пресконференцията започна в 14:00 часа. Звездата от Early Bird носеше сив костюм с кръгли брошки, черни очила и сребърна верижка. Пет минути преди интервюто артистът успя да се снима на покрива на луксозен хотел.

Яман призна, че би искал да научи руски. В същото време актьорът е полиглот и говори свободно английски, италиански, турски и немски.

"Лесно се отегчавам, затова се опитвам да направя живота си интересен и съм отворен за научаване на нови неща. Когато учех за адвокат, дори научих малко руски. "Тъй като руският и турският имат сходни езикови структури, мисля, че ще ми бъде лесно да го овладея", каза 35-годишният Джан.

Веднага след това актьорът планира да започне да чете основните шедьоври на руската литература. Според него е важно това да се прави в оригинал, тъй като в противен случай се губи цялата магия на руската дума: „Знам, че суфиксите са много важни в руския език и думите се променят много, когато ги поставите. Винаги съм бил любопитен за това от лингвистична гледна точка.“

Говорейки за руската култура, Яман беше възхитен от храната, която успя да опита за няколко дни в Москва. Освен това феновете му го почерпиха с напитки на всяка крачка: на летището, в хотела, на снимачната площадка в Русия. "Харесах хайвера и палачинките. Бих ги ял всеки ден, всяка сутрин. "Влюбих се в ястията, които опитах", споделя турският актьор.

Но Джан не успя да види Москва и да се наслади не само на кухнята, но и на гледките и историята – графикът му беше твърде натоварен. Но, като любител на историята, той очаква с нетърпение момента, когато ще може да дойде тук не по работа, а като турист: "Винаги съм харесвал руския народ, срещнах ги в Турция. Заради нашата работа ние сме фокусирани върху задачите и заснемането, така че в бъдеще се надявам да имам възможност да дойда тук отново и да се потопя в културата и да имам незабравимо преживяване."

На конференцията беше зададен въпрос какви са плановете на създателите на сериала „Ел Турко” за втори сезон. Оказа се, че сценаристът е приключил с писането на продължението предната вечер, така че снимките трябва да започнат съвсем скоро. Режисьорът намекна, че той и екипът му дори обмислят възможността да поканят руски актьори да се присъединят към актьорския състав на проекта.

Сериалът "El Turco" разказва историята на избягалия от екзекуцията еничар Хасан Балабан (в ролята Джан). По волята на съдбата той се озовава в село Моена в италианските Алпи, където среща момиче, което му предлага подслон и помощта си. Между Хасан и Глория постепенно се зараждат чувства. Селото на момичето обаче е в опасност, тъй като местният феодал изпраща там армия да лови вещици и родоотстъпници. Балабан става закрилник на жителите, които са го приютили, и се бори срещу тези, които са изпратени да намерят самия избягал войник.

# 167
Момичета, вчера не можах да се откъсна от СМ, Джан е празник за очите.. всяка снимка, всяко видео, всяка поза, усмивка, прегръдка, дори целувка.. страхотен е просто!! Nature Star

-> https://x.com/elturco_tv/status/1902688254639407469Nature Fire

"Can Yaman привлече голямо внимание в Русия,
където отиде за премиерата на сериала El Turco."

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 18:19 от grozdence*

# 168
Грозде, как да откъснеш очи... то визия, то харизма, истинска холивудска звезда. Някой ден КАТО стигне и до Холивуд, ще ги отвее!!! Някак си като го гледам с тази визия ми напомня на младия Джордж Клуни, има такъв вайб, както е модерно да се казва. Общо взето красота и изящество... не мога да понеса съвършенството му, иде ми да ревна като го гледам JoyJoyJoy

# 169
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-34777837_456372550%2F0893 … l_wall_-199343470

Турският секс символ Джан Яман превзе Москва!

Тази седмица столицата беше буквално разтърсена от гостуването на турския актьор Джан Яман, идол на милиони жени. Яман отлетя за Русия, за да представи нов турски сериал, където играе главната роля. На среща с журналисти актьорът призна, че е възхитен от руската кухня и вече е започнал да учи руски. И това въпреки факта, че той вече говори шест езика!

Докато звездата разговаряше с пресата, феновете вече бяха заели местата си в киното, където се състоя светската премиера. Сред гостите беше дори бившата барабанистка на група "Ранетки", която призна, че е
голям фен на турските сериали - и то най-вече заради Джан.

Актьорът вече излетя от Москва, но обеща да се върне, когато стане по-топло.
И не просто така, а за снимане в руски филм!
Джан каза, че чака предложения от местни директори.

# 170
  • Козлодуй
Девойката, дето му предложи брак, само в гръб я видех, ама подозирам, че не беше някоя красавица Grinning И със сигурност не беше оригинална, мисля, че и преди се е случвало.
Направи ми впечатление, че няколко пъти на лайфа от Иви някои от интервюираните въздишаха по Кирчо Scream
Ма то коя бях аз, нали точно неговият знаков сериал ме запали да гледам турски, че да открия и Джан Stuck Out Tongue Winking Eye
Джан както винаги е неотразим в Москва...
Но докато чакам премиерата утре, ще се насладя на поредния епизод с друг мой любимец, отскоро.

# 171

Стори от Джан:
Гледах това дълго, почти едночасово стори без да мигам Grinning
Nature Star -> https://x.com/Hola460883121/status/1902722259657093216 Nature Star

Публикация от Джан:

Nature Fire -> https://x.com/CanYamanNewsInt/status/1902710431442948117 Nature Fire

(мамата има проблем, не могат да се качват гифки..)

Утре е денят на ел Турко Heart
Кой знае дали ще се измъкна от това "жива" (след гледането)..
Но това е риск, който трябва да поема! Вече съм наясно, че ще изчезна за дълги часове/дни, за да го гледам на поне три/пет езика, по няколко пъти, докато някой добър човек направи бг превод Grinning

Със Сънчо си направихме регистрация в Иви (2 месеца безплатно гледане). Цъкнах от видиотеката им няколко сериала и си тръгват.
За Ел Турко ми дава това:
Скрит текст:

Ако утре ми зареди Ел Турко, ще ви пусна линк да се регистрирате, лесно е Simple Smile

# 172
Ама искат ли да си вкарваш номер на карта, че да се регистрираш?

# 173
  • Козлодуй
Нищо не искат, само имейл. На него ти пращат код, ако искаш може да си сложиш парола, ама не знам дали не може да се гледа и без регистрация. Ние с Грозденце се застраховахме Smiley Heart
P.S. Руският съм го учила много години, от онова поколение съм Satisfied И ми е като втори майчин, дет се вика, обаче руската озвучка ми е отврат... Но пък това е единственият език, който разбирам и на всеки друг ще гледам само картинки...

# 174

(Елке, гледай без да ревеш! Grinning)
Nature Fire-> https://x.com/CanYamanNewsInt/status/1902710431442948117Nature Fire

-----------------------------

И Глобоплей ще организират събитие Heart Eyes

Бразилските медии:

"Globoplay , който ексклузивно показва сериала в страната,
ще проведе събитие във вторник (25)"

Актьорът Can Yaman ще кацне на международното летище Tom Jobim
в Рио де Жанейро в неделя (23), за да участва в представянето
на El Turco в Бразилия. Globoplay , който ексклузивно показва сериала в страната,
ще проведе събитие във вторник (25) с участието на актьора.
За следващия уикенд звездата ще има и среща с фенове.  
Световната премиера на El Turco ще се състои този петък (21),
а абонатите на стрийминг платформата на Globo ще могат да гледат
шестте епизода от 8 сутринта (време в Бразилия).

цялата статия: https://noticiasdatv.uol.com.br/noticia/series/protagonista-de-e … ie-no-pais-133717

-----------------------------------------

Още една страхотна новина!
Ще има пряко предаване от двете срещи! Heart Eyes

Скрит текст:

Сънчо, рускините пишат, че може да го пуснат в 12 часа тази нощ!! Аз ще чакам! Grinning има си хас да заспя Grinning

# 175
  • Козлодуй
Грозде, ти се бъзикаш с Ели, ама аз верно вчера пуснах сълза един-два пъти Joy
На моменти сякаш бях там, ох...
Лягай да спиш, нема да е тая вечер Stuck Out Tongue Winking Eye

# 176
Завтра друг път Grinning При мен пише "ДНЕС" Sunglasses

=============================

Румънците са го пуснали току що!

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 00:17 от grozdence*

# 177
  • Козлодуй
Аз все пак мисля да лягам, ама ако го пуснат до половин час, дрънни Phone Purple Heart

# 178
Добро утро, момичета! Hug
Най-после дойде денят на Ел Турко! Heart Най-после ще го гледаме! Heart Eyes (ако намерим къде)

Нощес кога съм заспала не знам, колко съм спала също (сигурно 2-3 часа), но изглежда не съм се отпуснала напълно, щом се събудих без аларма в 6 часа. Последно съм споделила този туит, за да го наблюдавам.Grinning После съм почакала малко и Sleeping
Скрит текст:

Тази статия е страхотна! Интервюто с Джан също! Heart Eyes И журналистът определено е впечатлен...
Посмях се с някои отговори на Джан, но в един момент усетих болката му......
(в скрития текст също е интересно)

Джан Яман подлуди феновете си

Турският актьор Джан Яман отлетя за няколко дни в столицата, за да представи
нов проект – историческата драма „El Turco”

Световната премиера ще се състои на 21 март. Репортерът на Метро среща Яман и е изненадан.

Скрит текст:
Джан пристигна в Москва във вторник вечерта. Часът на пристигане и летището бяха публикувани в основната фен група на актьора във VKontakte. Въпреки късния час, фенове от Москва, Санкт Петербург, Виборг, Екатеринбург, Новосибирск и други големи градове и малки села се втурнаха да посрещнат Джан - и бяха прави. Турски актьор, който сега живее в Италия, излезе при тях от ВИП зоната и видя красиви момичета в славянски дрехи с комат хляб и огромен плакат: „Скъпи, любими Джан“.

„О, толкова е студено“, възкликна той и се сви. И точно в този момент фенове го наобиколиха, за да го стоплят с любовта си. Веднага забрави за хладното мартенско време.

- Искаш ли да бъда честен? Руските момичета са страхотни! Благодарение на тях сте много топли въпреки времето!
(JoyJoyJoy)

Актьорът и екипът му бяха настанени в "Риц", където момичетата отново пристигнаха в 9 сутринта, за да зърнат поне зърно любимия си. Цялата среда на актьора беше планирана до минута: снимане за телевизията, разходки из Червения площад, екскурзия до Мос-филм. Където и да отидеше, феновете му го следваха.

В сряда следобед го чакахме на пресконференция. Джан, силно загорял и по-слаб (както по-късно призна, по време на снимките на "El Turco" тежал 102 кг, а сега - 94) в светъл костюм, влезе в залата, усмихна се широко и леко се поклони по време на поздрава. Въпросите заваляха един след друг: „Разкажете ни за снимките, за вашия герой Балабан, за трудностите, които изпитахте на снимачната площадка?“ Джан отговори честно, че снимките са били трудни - и той мечтае да забрави за това.

– Снимахме в Унгария, в началото на август, когато беше топло, а после ставаше все по-студено и по-студено. В много сцени трябваше да бъда полугол, имаше сцени в реката, беше ми много студено, както все още мръзна малко в Москва“, усмихва се актьорът.
- "El Turco" е история за любов, предателство, отмъщение и доблест. Моят герой губи любими хора, сражава се много - толкова влязох в ролята, че бях в това състояние дори и извън снимачните дни. В сериала на лицето ми ще видите цялото страдание на турско-италианския народ от 17 век. Имаше много бойни сцени. За да направя това, трябваше да тренирам много. Но да играя еничар от Османската империя, освободител на град Моена, беше личен въпрос: аз съм турчин и сега живея в Италия.

Джан казва, че по време на снимките е живял като обикновен каскадьор. Освен че сам изпълняваше всички каскади, той имаше треньор, който го научи как да язди кон.

– Знаех как да яздя кон преди, но той ми каза: „Забрави всичко!“ „И научи всичко отначало“, обяснява Джан.
– Прекарвахме много време в конюшнята, аз сам гледах конете, хранех ги и им чистех изпражненията. И шофьорът ми помагаше да се настроя за бойните сцени. Снимките се провеждаха през нощта една седмица и през деня на следващата, графикът ми беше напълно изхвърлен, за което бях изключително недоволен. Към 2-3 през нощта ставах и тръгвах към гората, пътуването отнемаше час. По това време шофьорът включваше музика от филми на ужасите и когато пристигнех на мястото, бях готов да разкъсам всички на парчета. Сега след тези филми мога да оцелея във всякакви условия.

(уоу, как се е надъхвал Grin такава музика трябва да слуша и когато шофира в Турция
и разни Акифовци няма да смеят да го доближат Joy)

Скрит текст:
След пресконференцията излязох от хотела. Тълпа фенове с плакати и надписи чакаха Джан да се приближи до тях. Мениджърът на актьора Илкер учтиво излезе при момичетата, благодари им и каза: Джан ще дойде в 17:30, ще има малко време преди да отиде на премиерата.

По това време се върнах в Риц, за да видя със собствените си очи как актьорът взаимодейства с феновете си. Джан Яман излезе и след миг тълпата го заобиколи. „Джан, Джан, виж тук, а сега и тук“, викаха момичетата. А Джан, когото потупваха по гърба, гърдите, раменете, за да се снима и подпише, се втурна, сякаш тичаше по вулканична лава, за да угоди на всички. (лава, вулканична лава.. каква метафора Grinning) Учтиво и любезно той взе телефона от ръцете на момичетата, направи си селфи и веднага се обърна и се усмихна на камерата на другите телефони. С много трудности управниците успяваха да го отнесат.

Мъжете, които излизаха от луксозния хотел и се качваха в своите Maybachs, бяха озадачени какво се случва.

- Защо обичаш Джан? – попитах един от щастливите фенове, който току-що беше получил така желаната снимка.

„Харизма“ и след няколко секунди. - Виждате ли, Джан е перфектен. Това е човек, който може всичко: готви невероятно, свири на пиано, танцува танго, знае няколко езика и е добре образован. Кара коли, яхти, няма да се учудя, ако пилотира и самолети, и вдига хеликоптери в небето. Той може да запали огън, да хване риба и да забие пирон! Да не говорим, че е възпитан и уважителен към жените, така го е възпитала майка му.

https://www.gazetametro.ru/articles/gotova-prijutit-v-odnushke-v … -s-uma-20-03-2025

Преди час са го пуснали и в Иви!!

Както предполагах, ние със Сънчо сме си направили само регистрация, но не и абонамент, понеже пише безплатно и лапнахме кат шарани Grinning
Сега се опитвам да си направя абонамент, попълвам си картата, но не ме допуска, нещо не правя правилно.Tired Face

# 179
  • Козлодуй

Същата работа Smiling Imp
Дадох карта, имам мейл, но в него нема никви кодове. И аз станах в 6 и от един час се мъча да го активирам, писна ми и писах на поддръжката.
Добро утро Heart

Общи условия

Активация на акаунт