🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... *тема 17

• 51 927
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Ехх, знаех си, че няма да се разминем само с един e-mail Grinning как да е, аз карта няма да си давам, ще чакам да излезе някъде за свободно гледане. Вие дано да успеете да го достъпите, ама той сайта сигурно се е бъгнал от наплива от цял свят. А да не би са имате проблеми, за дето е руски сайт?

# 181
Добро утро,момичета!

Да ни е сладко кафенцето и усмихнат деня!
Нека настроението ни е слънчево, а мислите позитивни!
Пролетта е тук и ни носи нови надежди и мечти!

Благодаря ви за всичко споделено! HugСтрахотни сте! Heart
Явно и аз ще чакам да го пуснат с руски превод!

🆕🆕🆕
от Игор Акулов (шоумен) в #IG
✒Ако искрено желаете нещо, то непременно ще се случи. Защото ти си воин, ти си победител! @canyaman #elturco #приятели

🆕🆕🆕🇧🇷
Can Yaman: Вижте графика на турския актьор в Рио де Жанейро
Турският актьор Джан Яман е сред нас от 23 март! Поразително красив мъж, висок над 1,80 м, с гъста брада и дълга коса, той е една от най-големите звезди на турските сапунени опери.
След като постигна международен успех, Can Yaman плени публиката с роли в продукции като „A Sonhadora” и „Mr. Errado“, като и двата са налични в Globoplay. Сега той се подготвя да направи своя дебют на платформата с "El Turco", който ще излезе на 21-ви.
Това ще бъде третото посещение на актьора в Бразилия. През 2019 г. Джан Яман беше на почивка в страната с баща си и бързо се превърна в една от най-обсъжданите теми в социалните мрежи.
Сега обаче, с премиерата на El Turco, Джан Яман се завръща в Бразилия с график, пълен със специални събития.
23 март – Пристигане на летище Galeão в Рио де Жанейро сутринта;
25 март – Затворено събитие за стартиране на сериала „El Turco“ от Globoplay;
28 март – Ексклузивен коктейл в Rio Alameda Eventos с дегустационно меню, отворен бар и взаимодействие с фенове. Билетите са изчерпани;
29 март – Специална прожекция на El Turco и парти с барабанистите Grande Rio. Билетите са в продажба.
Новата продукция, с участието на Джан Яман, е вдъхновена от легендата за „La Turchia“, фестивал, който се празнува повече от три века в италианското село Моена.
Източник: O Fuxico

Приятен пролетен ден!

# 182
Ели, е па знам ли.. щом Сънчо дето е спец на абонаменти и плащане с карти (без значение сумата Grin) не е могла, значи има някакъв сериозен проблем!
От години мечтаем този момент да дойде.. сега няма да си развалям кефа!
Надявам се, още днес да намерим къде да гледаме! 🤞🧿🧄🍀

В Америка:

Това "утре" е писано преди 8 часа.

И тук се регистрирах Grinning "Безплатно"...
Изтеглих приложението и вече е на всичките ми технически джаджи (тел. лаптоп. телевизор)
Надявам се, че няма да таксува милионите по-късно Joy Като си спомня Медиасет как ми дърпаше CloseJoy

Настаних се и чакам Балабан! Nerd
Скрит текст:

Злати Revolving Hearts ти дебни във ВК при рускините!!

# 183
Хайде търпението ни се изчерпа!
Обиколка в къщата на Глория

# 184
  • Козлодуй
Вися в болницата, но ви следя и чакам да излезе нещо😁
За извинителна бележка за детската градина... 🙈

# 185
Рагаци, заповядайте 1-ви епизод с руска озвучка!! Sunglasses

Има автоматични субтитри, нагласете си го на български!

# 186
Този човек е неприлично красив!

# 187
Лелее, Грозде, мерсии Heart аз съм навън, дано докато се върна в нас да не го затрият...

# 188
Този човек е неприлично красив!
Абсолютна красота e! Heart

Всеки път се изумявам от неговото изкуство да се трансформира в абсолютно различен образ, а за актьорската му игра нямам думи, нямам....Mask Вълнуващ, динамичен сюжет, красиво заснет и музиката е прекрасна! И Глория е достойна, тя е самото очарование....

Ама как мазно мляска докато яде, как плюе кат дивак Animal See No EvilJoy

Изгледах първи епизод и как да обобщя по-кратко - това е световно ниво, световно! Nature Boom

Но руското озвучаване е отвратително................

Ай Япъм пуснаха ВТОРИЯ ТРЕЙЛЪР току що! Nature Boom

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 11:51 от grozdence*

# 189
  • Козлодуй
И аз го изгледах, не че ме оставиха на мира, тоя телефон не спря да звъни, пишат, дрънчат... Аман!
При първа възможност ще го изгледам отново на спокойствие.
Великолепен е Джан Heart Eyes
-Не си тръгвай, остани...
-Ще остана...в следващия живот. Broken Heart
Искам ощеее...

# 190
Здравейте!

И аз изгледах 1 серия.Грозде Heart ,благодаря за линка! Flowers Rose
Страхотен е Джан! Blue HeartПросто спира дъха,когато го гледаш. Hands Plus1

🆕🆕🆕
от Меги Ди Пумпо (писател) на #IG

✒Това си ти, наистина си ти!
Ударихте джакпота, бяхте прав за всичко и всички, но защо? Защото, прав или не, ти си остана себе си. Ти се осмели, премина през невъобразими пътища. Стигнахте дори до дъното, одрахте кожата си. Усещали сте болката от стрелите на ревността, както и дрънкането на саби от неразбиране. Твърде смел ум. Твърде смело сърце. Но в крайна сметка уцелихте целта. Стрелата, изстреляна от изток, достигна различни цели по очевидно непроследими траектории. Ти попадна в главите, @canyaman, и този път не само в сърцата на феновете ти, които винаги са били с теб. Улучихте главите там, където е най-студено. Светлината и сянката се поклониха и поздравиха своя крал.

# 191
Sign ExclamationSign ExclamationSign Exclamation Линк към всички серии с руски дублаж!!!

https://turkrutv.net/el-turko/?fbclid=IwY2xjawJKVH1leHRuA2FlbQIx … VjM2cLCK6RY3p1nKQ

Изгледах и аз. Без думи съм! Всичко е направено на много високо ниво, декори, музика, сценография. Нашето момче какво да го коментирам, то е ясно Grinning Сега въпросът кога и къде ще гледаме другите серии...

Скрит текст:
как можаха да убият детето... много жал ми стана, беше толкова сладко... Sad

П.с. Осакатили са сериала с този руски дублаж. Глория звучи като някоя тьотка, а е младо красиво момиче... толкоз не можаха да намерят някоя с по-подходящ глас. Ама и на това са се радваме Simple Smile

# 192
Ели, супер си! Heart Eyes
Ето и тук всичките серии с руски дублаж -> https://turoktv.com/turok/
Нека ги имаме на повече места, че не се знае, кога ще ги затрият.

Ужасен е дублажа, не само на Глория, самия руски ми звучи грозно. Ама няма начин, ще се жертваме Grinning
Ако намерим оригиналните някъде, щастието ще е пълно!

Аз си пуснах първи епизод на телевизора - още по-впечатяващо е всичко! Сега си пускам останалите епизоди, няма да стана докато ги изгледам Heart Eyes Приятно гледане на всички!!

# 193
Стори от Джан, падам от смях JoyJoyJoy

В Русия...

Коментара на Джан:

Разбирам ги рускините, най-красивите жени в света с най-грозните мъже Grinning Руснаците са ми масово доста нелицеприятни, та да не се оплакват. Не са им виновни турските сериали Joy

# 194
Joy Смеха е ясен.. обаче ИМА СКАНДАЛ!

Хаха, чаках го!

Новината на Медиасет, която Джан е репостнал:
"Минисериалът #IlTurco с Can Yaman и Greta Ferro ще бъде излъчен във вторник,
8 и 15 април, в най-гледаното време на #Canale5, включено @MedInfinityIT, 
в четвъртък, 3 април, десет минути предварителен преглед"

Отговора на Джан:
"В Италия обаче ситуацията е все по-точна и надеждна (!),
можете да видите, че ги е грижа, ще има съперничество
между каналите на 8 и 15, нещо, което не знаем, тъй като
професионално промениха програмирането в последния момент : )

Благодаря ви за справедливата стойност, която се дава,
и за отличната промоция, която продължавате.

ние ще бъдем победители независимо от всичко и винаги,
както бяхме до днес."

------------------------------------

Ако си спомняте, преди 4 дни, Джан бъзикна Медиасет, за втората промяна, сега това е трета Grinning
Джан: "и ако няма други промени в последната минута" JoyJoyJoy
Скрит текст:

След тази новина италианките цял следобед беснеят, много са ядосани!
Понеже не съм в час с програми, дни, часове, шоута, сериали, конкуренции, рейтинги, победители и т.н., чета при италианките, за да съм в час Simple Smile

Коментар от италианка:
"Но как им хрумва идеята да накарат Il Turco да се сблъска с шоуто на годината, последния епизод, който ВСИЧКИ чакат. Те са гении..."

Не знам за кое шоу на Рай1 става въпрос , но още отсега стискам палци на Джан! Grinning🧿

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 20:27 от grozdence*

Общи условия

Активация на акаунт