🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... *тема 17

• 51 943
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Докато италианците се натуткат, целия свят ще е изгледал сериала Grinning Ами хайде дано Джан да донесе този така желан рейтинг на Медиасет, ама досадничко е това отлагане..

# 196
Добро утро в събота!

Благодаря ви за всичко споделено. HugTwo Hearts
Не съм гледала останалите епизоди.

Скрит текст:

Не го пропускайте! Най-популярният епизод от предаването „Здравей, Андрей“, ще бъде излъчен на 22 март от 17.50 часа по телевизионния канал Русия 1!За всички фенове на турските сериали, тази вечер при нас е специален гост - актьорът, който разбива женските сърца от пръв поглед - Can YAMAN!
Скрит текст:

Щастлив пролетен ден!

# 197
  • Козлодуй
Ох, ще трябва да наместя телевизора, че пак съм го махнала - пречи ми да си поливам китките Joy
Добро утро, Злати и всички останали прекрасни момичета! Heart
Аз съм до средата на 4-та серия, на моменти много ме дразни руската озвучка и спирам да си почина Grinning А и така удължавам удоволствието...

# 198
Аз съм едва на втори епизод, снощи го изгледах. Наистина е уморяващо с тази озвучка... В моментите, в които Джан говори на турски, е просто наслада за ухото Heart Втора серия и една доста страстна серия Joy

# 199
Турците ще бъдат много развълнувани, когато гледат епизод 2 JoyJoy

Аз изгледах вси1ки епизоди. Това е грандиозен сериал!, в който Джан се утвърждава като СТРАХОТЕН актьор! Специално искам да подчертая каскадьорските му изпълнения, нивото е като на истински професионалист! Всичко е според очакванията - красиво! Нямаше как да е иначе. И сега ще се наслаждаваме на неизбежното, на това, което чакахме и знаехме, че ще дойде. Беше само въпрос на време.....

Нека скоро да снимат 2-ри сезон, готова съм да чакам още две, три години Grinning

Любовната сцена в епизод 2 е цяло изкуство, изящно изкуство!! Гледах я поне 10 пъти.. не знам какво друго да кажа.... Ей сега пак ще си я пусна.🙃
А любовната сцена на другата двойка в еп. 2, при второ гледане ще я пропусна.Animal See No EvilGrinning

========================

Не бях влизала в СМ днес. Ей, това ми се изпречи първо:
-> https://x.com/CanYamanNewsInt/status/1903382685591945256

Ще го гледам! Започва в 17:50 московско време.

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 09:08 от grozdence*

# 200
  • Козлодуй
Грозденце, няма ли некой линк да си го гледам на лаптопа бре?
Ще го счупя тоя телевизор от местене, а лепнах нещо от децата и нямам сили днес...
Пък много искам да го гледам Heart Eyes
P.S. Сега кликнах на линка, йооо, песен за Джан? Браво на братушките!

# 201
Не линк, цялото предаване намерих Grinning
Песента "Самый лучше Джан Яман" е много готина Heart Eyes  надула съм я в момента Grinning

ИГ Джан:

-> https://x.com/canyamanchile/status/1903429635381113140 Cupid

Красив, красив, красив!!! Той е много щастлив, сияе.. Блести! Неговата работа е оценена - той направо излетя! Неговите фенове са щастливи. Нови фенове идват. Пресконференции. Професионални фотографи. Участия в предавания. Предпремиери в различни страни. Събития, каквото заслужава! И това е само началото.. Сандокан също е на път. Пукам се от гордост!! Още можех да изреждам даже Grinning

-----------------------------------------------------

Предаването!
от 41/42 минута е Джан и е адски красив Nature FireNature FireNature Fire
Песента е в 46 мин.

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 16:00 от grozdence*

# 202
Ох, не мога нищо да гледам, ама довечера, ще се насладя на всичко.

# 203
  • Козлодуй
Еее, страхотна си, Грозденце, благодаря ти! Heart

# 204
Хахаах Джан гледаше с поглед "къде попаднах" Joy Ама нещо се е разпалавил напоследък, раздава целувки на килограм Grinning

# 205
Хаха колко да е палав нашия целувач, радваше се като малко дете на песента Grinning После чухте ли, като му пяха италианската песен и той се включи да пее.Simple Smile
Тази прическа с този закачлив перчем много му отива и сякаш му придава допълнителен сексапил...

Останал бил до края, защото му харесало Grinning
Не ми се гледа цялото предаване, защото не е моя формат, но минах с мишката и участниците докато пеят, камерата постоянно го показва и винаги е нахилен с тези сладки трапчинки Simple Smile

П.П. Министъра на културата дано гледа тази вечер предаването Joy

# 206
Министъра, със сигурност ще се задави, докато гледа...ха-ха!

# 207
И турския министър на културата е голям почитател на Джан!! Grin Да видим дали ще забрани излъчването на 2-ри епизод в Турция, все си мисля, че ще го орежат - къде сте виждали Джан Яман да има дързостта да играе ролята на възрастен?? Joy Ако не го нарежат, турците ще откачат, очаквам много хейт и по Джан и по сериала.. Харесвам щетите, които този човек причинява на тези лицемерни хора Joy

# 208
  • Козлодуй
Ай ся намери и текста на песента Grinning
Видяхте ли го колко готино танцува с бабетката? Аз догледах (още гледам де) до края, щом той е там ❤️ Некъв смотан милиционер дойде да се обяснява в любов с песен на Ирина Круг, явно известна певица. Тя беше шашната, а Джан после им казва, че трябва да се снима филм за тази история, в който всички да пеят. Щял да научи руски и да се върне да играе неговата роля (на ченгето), а Ирина каза, че с радост би ги разменилa 🤣 И тя му е фенка.

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 20:54 от Lunen_sun

# 209
Рагаци, ИМАМ ФАНТАСТИЧНА НОВИНА!!
Намерих епизодите, в които можете да изберете АНГЛИЙСКИ ЕЗИК!

Край на мъките с руския дублаж Grinning

Стартирайте видеото и след това изберете ЕNG.DUB. горе вляво!
-> https://kinogo-go.tv/45230-jel-turko.html

Аз започвам всичко отначало! Joy

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 22:22 от grozdence*

Общи условия

Активация на акаунт