🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... *тема 17

• 51 953
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Топ едно е и в Румъния!

Румъния:
Скрит текст:

Много се радвам за първите места, браво! Hands Clap
След толкова много жертви.. за Джан ще е прекрасно да види резултатите Heart

-------------------------------------------------

Нямам търпение да видя участието му с панталона на китките JoyHeart Eyes

Популяризирането и вниманието, което Ел Турко получава в Бразилия, са наистина изключителни! Джан е ходеща реклама просто....  Глобоплей и те са невероятни! Hands Clap

Can Yaman на чист португалски:
-> https://www.instagram.com/reel/DHmrgZoJXS5/

------------------------------------------------

El Turco с участието на Can Yaman, е включен в "Cine BBB"
 Първи епизод от утре, сряда, 26 март, веднага след BigBrotherBrasil  

Скрит текст:

Това "Cine BBB" (в превод Кино БББ), е тв канал от групата Globo TV, а Глобоплей е платформата им, така го разбирам аз Simple Smile

"Нашата красота в BBB призовава всички да гледат 🧡"
-> https://www.instagram.com/p/DHmslRqJldi/

---------------------------------------------------

Това е гадна работа, но някой трябва да я свърши..
Горкичка (гримьорката), какъв ужасен ден е имала....Head Band

-> https://x.com/CanYamanNewsInt/status/1904476069526208988 Heart Eyes

# 241
Актьорът и секс символ Джан Яман се завръща в Canale 5

„За да участвам в новия сериал Il Turco , тренирах усилено шест месеца като спортист, като също вземах уроци по бой: това беше много интензивна работа, която ще помня завинаги“.
Актьорът от турски произход в новата фантастика Il Turco , в която той е главен герой, минисериал, базиран на едноименния роман на Орхан Йениарас, два епизода, излъчени на 8 и 15 април по Canale 5, и където Can Yaman действа заедно с италианската актриса и модел
„В този сериал,“ каза Can Yaman , „играя турски войник от 17-ти век, еничар, Хасан Балабан Ага, който след историческото османско поражение в битката при Виена през 1683 г. е затворен. Il Turco
Но след това успява да избяга от затвора, докато не се превръща в харизматичен водач на малко селце Моена в Алпите, където се установява". Един сериал, напълно различен от тези, в които вече му се възхищавахме.
 Il Turco Can Yaman
"Когато ме извикаха за ролята и прочетох сценария, веднага си помислих: "Нямам търпение да го снимам...", продължи актьорът. "Тогава, преди снимките, трябваше да се подготвя за ролята".
 Il Turco Can Yaman
И така, Can Yaman започна да тренира усилено, за да укрепи мускулите си и да изглежда като истински еничар, тоест един от войниците от частната армия на султана на Турция по това време.
 Турчинът
„В допълнение към постоянните тренировки, упражнения за ръкопашен бой, уроци да се науча как да използвам оръжия по истински, верен начин, трябваше да се откажа от няколко неща, които харесвам: спрях да пуша пури. Can Yaman Il Turco
Тренирах всеки ден по около седем часа, след това почивах няколко часа и се връщах отново на терена". Но както казахме, в актьорския състав на Il Turco Can Yaman не е сам: до него има и женската героиня, Greta Ferro 
„В сериала играя Глория, силна и несломима жена, която, след като спасява воина, изигран от Can Yaman, започва любовна история с него...“, казва Greta Ferro , която е заснела много силно еротични сцени с Яман във фантастиката.
Накратко, Can Yaman е готов да се върне на италианската сцена. И не само това. „Да, това е много красив период от живота ми“, каза актьорът, който скоро ще видим в дългоочаквания сериал Sandokan , където играе именно „тигъра от Малайзия“.

# 242
Джан е на обяд в аржентински ресторант Simple Smile

..красивата му ръка, украсена с красиви аксесоари
в етнически стил Heart Eyes

Ник Чериони интервюира Грета Феро:
-> https://www.instagram.com/p/DHoI7gBoYbA/

В предишната част тя е попитана как е било да работи с Джан Яман,
за когото Ник твърди, че е секс символът, който избухна през последните години.
Грета отговаря, че е било много съвместно, че са говорили и са обменяли
много идеи преди заснемането на всяка сцена.
Тя също така говори за много трагичен момент, който Глория трябваше да изиграе,
за който трябваше да се съсредоточи върху много болезнено лично събитие
и да запази тази болка в продължение на 2 часа и половина, за да заснеме сцената.
След това Ник й казва:
Направи ме много любопитен... Ще гледам сериала не само заради Can Yaman... Joy
Грета: той определено е красив мъж... Не мога да кажа нищо..
Ник: късметлийка си JoyJoy
Грета: приятеля ми дойде да ме посети на снимачната площадка
Ник: ревнуваше ли?
Грета: Не... не... но той беше впечатлен от него, защото беше планина JoyJoy

# 243
Днес много статии, но тази е много добре и точно написана за подготовката на Джан.

Джан Яман дава тяло и душа за "Турчинът":
метаморфозата на актьора между пот и удари с меч

Упорито обучение, военна дисциплина и екстремна трансформация: Джан Яман напълно революционизира себе си, за да изиграе воина Балабан в „Турчинът“ . Изваяно тяло и визия на истински екшън герой!

Джан Яман винаги е бил човек с определено присъствие, но за да се превърне в непоклатимия Балабан Ага, османски войник в бягство, герой на най-новата поредица на Mediaset Infinity Il Turco , той трябваше да премине през интензивна програма за физическо обучение, която изискваше много отдаденост и, наред с други неща, добра доза уроци по езда на меч и кон.

Джан Яман дава сърцето и душата си, за да стане Балабан Ага в  Il Turco  от Mediaset Infinity
Can Yaman не спира да ни изненадва. В  Il Turco , новата поредица от събития, вдъхновена от едноименния исторически роман, най-обичаният турски актьор в Италия се подлага на изпитание както никога досега: физически трансформиран, емоционално ангажиран и езиково безупречен. Ролята му на Балабан ага – очарователен бягащ османски войник – изисква нещо повече от просто магнетичен поглед.

Екстремни тренировки между удари с меч и конна езда
За да влезе в обувките на главния герой, Джан преминава интензивно обучение: бойни изкуства, бой с мечове, конна езда и ежедневни сесии във фитнеса, за да извае перфектната физика на воин от 17-ти век , далеч от лъскавата атмосфера на предишните му романтични сериали.

Промяната на външния вид и полиглотското предизвикателство да играеш на два езика: турски и италиански
Но не беше само въпрос на мускули. В  „Турчинът“ Яман също се сблъсква с езиково предизвикателство, тъй като той играе както на турски, така и на италиански, превключвайки между двата езика с лекота. Двойно предизвикателство, пред което той се изправи с дисциплина и отдаденост, работейки месеци наред с лингвистични треньори, за да постигне плавен и автентичен резултат.

От Viola до Il Turco: еволюцията на Can Yaman
Турчинът бележи повратна точка за Яман, но успехът му в Италия започна много по-рано. Във Viola come il Mare го видяхме в ролята на инспектор Франческо Демир, заедно с Франческа Чилеми.

Сандокан , най-очакваният проект
Сред проектите в процес на подготовка е и Sandokan , дългоочакваният римейк на емблематичната поредица за тигъра от Малайзия. Яман също се подготви внимателно за тази роля, чиито снимки приключиха миналата година. Ако Турчинът е тестът, Сандокан може да бъде крайното постижение: ролята, която съчетава епос, харизма и световна популярност. Феновете го чакат, а той – знаем – не обича да разочарова.

Химия с колежката Грета Феро, Глория в Il Turco
Заедно с него, Грета Феро в ролята на Глория – италианската лечителка, която озарява сърцето на героя си – допълва двойката с осезаема сценична химия. Двамата се движат между битки, нощни бягства и моменти на сдържана страст, в наративен сюжет, който смесва история и чувства. Тази международна продукция, която използва спиращи дъха места и кинематографичен саундтрак, Il Turco официално се представя като освещаването на Джан Яман като всестранен актьор.

# 244
Момичета, благодаря за всичко споделено! Kissing Heart

За съжаление установих, че имам тежка зависимост към социалните мрежи. Едно базумно и безкрайно цъкане и прискролване нон стоп, и губене на адски много време. В ИГ и ФБ почти не влизам последно време. Тука във форума обаче чета всякакви теми и аз не знам защо. Отписах се сега и от тях. Ако не беше Джан и нашата темичка, направо щях да си затрия профила в мама-та... Но оставам да я следя само нея, не мога без Джан и без вас Heart

# 245
Ели Hug и аз съм в СМ и тук само заради Джан и вас Heart
Даже след като гледах Ел Турко съм решила, да не гледам повече дизита и да не се интересувам от бившите колеги на Джан Joy

Тази нощ е била премиерата на Ел Турко в Бразилия! Nature Boom

Нощес погледах малко.. имаше доста лайфове, но бях много изморена и съм заспала.
Мога да кажа само, че Джан е в отлична форма Sunglasses слънцето му се отразява добре...
(само към фондьотена имам забележки Grinning)

-> https://www.instagram.com/p/DHpDvPsy1rK/ Nature Star

Неговият чар е извън този свят..............

----------------------------------------------------

(прекрасно видео от премиерата Heart Eyes)
-> https://www.instagram.com/p/DHpaDu6ON_R/

---------------------------------------------

--------------------------------------------------

-> https://www.instagram.com/p/DHpNVOIPb6z/

Коментар от Глобоплей:

Малка част от интервюто на нашия шегаджия Grin
(избрах откъси по мой вкус Joy)

коментар от бразилка Joy

-----------------------------------------------------------------

# 246
Добро утро в сряда!

Благодаря за новите снимки,инфо и преводите,които сте донесли. Flowers RoseFlowers TulipFlowers RoseFlowers Tulip
Аз съм добре,тъй като нямам ФБ,ИГ и Х.Използвам само ВК,рускините всичко взимат оттам.Намалих и сериалите,които гледам на лаптопа,но гледам други на телевизора. Grinning
Малко използвам и телефона.

Инфо за бижутата,които носи Джан взето от ВК!
🆕🇷🇺 🇹🇷 🇧🇷 За пореден път ще се радваме на успеха на члена на нашия фен клуб Надежда Катаева 🌺 и руските фенове 🇷🇺.

Бижутата от мъниста са подарени от Надежда при гостуването на Джан Яман в Москва 🇷🇺!

✅Представяне на "El Turco" в Рио де Жанейро в кино Kinoplex Leblon, Джан е с пръстени💍, гривни, брошка и колие 📿от колекцията на Надежда Катаева👍.

✅ Статия на Феня Веникова за подаръци от руски фенове на линка👇👇👇
"Надежда К. от Тюмен донесе своя подарък - ръчно изработени бижута от мъниста. Надежда работи в сложна техника Free Form. Тя създаде няколко бижута специално за Джан - гривни, брошка, пеперуди, верижки. Всичко е изработено в черно и кафяво, кафяв ирис (ирисът е комбинация от различни мъниста - кафяво, сребристо, лилаво, златисто) в комбинация със светъл бронз не предава цялата красота, която ми се иска да носи.

Скрит текст:

🆕📽🇧🇷 Джан Яман на пресконференция в кино Leblon мигове преди премиерата на първия епизод от сериала.

✅Украсата на Джана е направена от нашия член на ФК Надежда Катаева👍👍👍

След като позира за снимки, звездата говори пред пресата за работата си по сериала. "Този проект беше повратна точка и беше много необичайно да снимам сериал, посветен на Италия, защото живея там. Разбрах, че трябваше да бъда в тази роля", казва той.

"Когато правиш това в продължение на седем години, си готов. Ето защо се почувствах готов за El Turco."

Скрит текст:
Където и да се появи, Джан Яман предизвикваше фурор сред феновете си – а в замяна получаваше селфита и автографи.

По време на събитието Яман говори за връзката си с феновете си и благодарността, която изпитва: „Благодарен съм на бразилските фенове за такава обич. Живея в приказка. Благодаря на Бог всеки ден за обичта, която получавам. Говоря с Бог всяка вечер. Може да се случи на американски актьор, но аз съм турски актьор“, каза той.
"Странно е това, което ми се случва", призна той на пресконференция.

"Не само в Бразилия, отидох в Лондон и почувствах любовта им. Същото се случи и в Испания. На различни континенти, където посещавам, намирам любов. Това е нещо уникално. Това не се случва през цялото време. Така че съм много благодарен."

Не отрича и че предпочита женската обич.

"Обичам жените. Харесвам жените около мен. Мразя, когато мъж идва при мен, за да си направи селфи", смее се той. Когато журналист попита дали Джан Яман е служил в армията и какво общо има това с героя му във филма El Turco. Актьорът отговори, че няма нищо общо с това и това е ужасен въпрос.😂

По време на разговора си с пресата Яман коментира отношенията си с Бразилия. „Гледах много бразилски сапунени опери, когато бях дете“, каза той, споменавайки „Avenida Brasil“. „Турците са научили много от бразилските сапунени опери“, добави той.

📌от raffafustagno (момиче на снимката) ✒Да започнем с #KeremÇatay.

Той пристигна на пресконференцията на @globoplay #ElTurco и го видях да влиза, грабна гривната си, минаваше покрай хора и аз се настаних пред него.

Имах късмета да бъда с @aleribeirophotography, който беше невероятен както винаги и веднага взе книгата със страхотното си отношение (професионалистът я обожава, нали?).

Отидох до него и му казах: - Здравей, Керем, как си? Може ли да се снимам с вас?
Той изглеждаше уплашен и попита: -С мен? Защо искаш да се снимаш с мен?
Отговорих: - Защото ти си Керем Чатай, двукратен носител на награда "Еми".
Той се усмихна и каза: - Да, знаеш кой съм.

Не знам за други хора, но аз спечелих тази вечер.
Напълно съм влюбен в неговата прекрасна работа.
За тези, които не знаят, той е главен изпълнителен директор на #AyYapim и е отговорен за създаването на спечелилите награда Emmy международни сапунени опери #KaraSevda и #Yargi.
Нямате представа колко прекрасна беше пресконференцията с него, въпреки че журналистите, които можеха да задават въпроси, не се възползваха от присъствието му, той отговори на доста невежи въпроси, зададени от #CanYaman.
Каква вечер!
✒Две снимки с МЪЖ за колекцията (БОГ, имам 4 снимки с него!) Направих една, когато свърши пресконференцията, отидох при него и застанах на образувалата се опашка, той обслужваше всички.
Тогава имаше изход.
Той се сбогуваше и говореше с Франсиско младши, който го озвучаваше на португалски, така че изчаках да направят снимка и също поисках една.
Обичах всяка секунда от него. Изтощен, трябва да стана рано утре „за работа“, но все още мечтая за тази вечер.

@globoplay обичам те! Дори ще си подновя абонамента, хахаха.

Желая ви приятен ден!

# 247
# 248
  • Козлодуй
Здравейте, момичета! Heart
Благодаря ви за всичко споделено.
Аз още съм депресирана от финала на Ел турко... Детето в мен си иска щастливия край. Чакам да се появи някъде с бг буквички, щото втори път няма да си го причиня с руска озвучка. Съвсем заслужено филмът е №1! Не съм и очаквала друго. Само мислех, че ще има още някоя гореща сцена, ама не би...

Колкото до панталоните, аз го харесвам с всякакви, е най-добре без, разбира се Joy
Не знам какво му намирате махна Grinning
И в Бразилия е прекрасен Heart Eyes

# 249
Привет, привет! Simple Smile

ИГ Джан:

С яките панталони! Sunglasses
Сънчо Hug и аз не знам защо не ги харесат.. много е сладък с тях Heart Eyes
и винаги в движение Grinning

--------------------------------------------

„Нямах достатъчно време да изпитам нещо лудо с феновете тук
и вероятно скоро нещо ще се се случи“, шегува се той.

абе, едва ли се шегува Grinning

много са забавни бразилките JoyJoy

Стори Илкер:
(турците се подготвят за премиерата)

Grin

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 21:03 от grozdence*

# 250
  • Козлодуй
Грозденце Purple Heart
Джан е летял с хеликоптер, преди малко е качил снимки в ИГ.

Скрит текст:

# 251
Много готин пилот бее Heart Eyes излетя, и буквално, и преносно!! Nature Star

# 252
Ами, какво да кажа за тази красота.....
Има ли такива силни думи, които да му прилягат?
И най-силното сравнение не е достатъчно!

Брутално красив!

# 253
Добро утро,момичета

Благодаря ви за всичко,което сте пуснали вчера! Two Hearts

Скрит текст:

Щастлив четвъртък!

# 254
Какъв секси пилот!
Много го харесвам, когато се забавлява!
Когато работи, работи като вол, но пък знае как да се глези и забавлява!
Кой друг може така...никой!

Общи условия

Активация на акаунт