КГБ = Клуб на Готините Баби - 229

• 23 810
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
Ей ме пак.
Този път ще съм за повече от една минута, но по- малко от пет.

КАГ, за нескопосаното  оправдание  в първия момент помислих, че се отнася за мен. То не, че краткото писане понякога може и  да изглежда такова...

Днес и аз като красавица Бела съм по разкрасителни процедури. След малко отивам на фризьор, довечера - на козметичка, а помежду тях ако мога да отида и на фитнес ще е добре.
И три дневни разходки с маймунина,ни домашните слугинажи - и после питате що не пиша по по - дълго.

До сега чистих хладилник.
От няколко дни ми дъха неприятно като го отворя, но не се задълбочавах. А то кво било - един буркан леща се разхермитизирал, вкиснал се, една част изтекъл по хладилника и вече чак вони на вкиснало. Та мих, бърсах сложих обезмирисители, а ако още ми мирише утре пак ще повторя процедурата.
Рядко се случва да ми се развали храна, ама е гадно, когато се случи.

Сега ставам, че да не закъснея, а на вас поздрав от сърце Simple Smile Wink !

# 61
Добър ден, станах рано, приготвих закуска на пИятеля, сложих мусаката във фурната, изпих кафето на спокойствие и вече съм готова за подвизи. Довечера деди ще води човека на  забавна математика. Той твърди, че е само математика и не му е забавно, защото не си играят с децата. В службата е лудница, нали сме държавни, търсят още пари. Явно няма да разрешат тази година да правим ремонти, всичко до стотинка ще вкараме в бюджета, та дано го вържат.
Хубав, здрав и спокоен ден,  по Макавели!

# 62
  • в сърцата на любимите ми хора
КАГ, не знам какво се заформя, но от близо месец гледам като в мъгла и все едно имам някакви власинки и точици в окото. Та трябва специалист да си каже тежката дума. От очила също имам нужда - и за близо, и за далече.

# 63
Мамси, гледането през  мъгла е признак за перде. При мен започна с нещо такова. Първоначално сякаш около мен имаше лек дим, после стана като мъгла и стигнах до момент, в който виждах силуета, но не разпознавах лицата на хората на 3 метра от мен. Сега съм така с дясното око. Благодарение на оперираното виждам почти нормално и чета нормално с очила. Но като свърши учебната година ще оперирам и дясното. Колкото повече време минава, пердето се втърдява и манипулацията трае по-дълго. Затова иди на лекар и, ако ти каже нещо такова, не се страхувай. Манипулацията е безболезнена и трае между  20 и 30 мин. Пък може и да ти се размине.

# 64
  • в сърцата на любимите ми хора
КАГ, благодаря за информацията. Другата седмица ще ходя на лекар. Каквото такова. Ще действам според ситуацията.

# 65
  • София
Изпратих гаджето на среща с колеги. Сготвих и разнесох храната по етажа. Ако се настаните в нашия блок и ми станете съседи, и вас ще ви посещавам - room service. Grinning
ЯЖКЕ, сготви ли гарнитурите? Stuck Out Tongue Winking Eye
Преди 10 години вуйна ми си оперира двете очи, едно по едно и е много доволна.
МАМСИ, идва и такъв момент. Важното е да се реагира навреме и да попаднеш в добри ръце. С годините се явяват разни старчески проблеми. Минаваме през тях и продължаваме напред.
ЕНИСА, съвсем съм съгласна с пИятеля. Какво забавно виждате в тая математика? През цялото обучение това е било моето мъчение. Години след като завърших все още нощем се стрясках насън, защото сънувах кошмари.
Изчезвам. По-късно пак.

# 66
  • Кубрат/ Пишурка
Момичета, снощи писах в 21, 15, ама явно сте ме попрескочили. Нищо де, аз съм свикнала. Иначе съм доста по - добре. Не съм ходила при личната, че тази седмица си е взела болничен. Доктор, доктор, ама и тя е човек. В кабинета е само сестрата да изписва само лекарствата и да бие инжекции.
Дори мисля след 16 ч да отида до магазина. Като гледам навън колко сняг има още, а има и заледени участъци, чак малко ме е страх. Но обещавам да стъпвам внимателно

# 67
Хайде и аз при вас Simple Smile
Красива Бела, какво прави при фризьора, прическа, подстригване или тотална промяна? Сподели, ако искаш Simple Smile
Яжке, обичам разкази от миналото и чакам да разкажеш за годежа на бабата на ММ.
Мамси, ще стискаме палци бързо да ти отремонтират оченцата Kissing Heart
Фло, отново няколко вида манджи си спретнала, блазя на съседите Simple Smile А Ромео като не можеш да го стоплиш, поне нещо твърдо загряващо му предложи, не оставяй човека да зъзне Stuck Out Tongue Winking Eye
КАГ, аз снощи правих куркудена чорба и миш-маш. Понеже попита за нещо постно, давам идея Simple Smile
Клечице, ама и ти, кога бре джанъм ще успееш и фризьор и козметик, и фитнес, че и принца да разходиш Thinking Брависимо! Heart Eyes
Пипи, хубава вечер ти предстои! Приятен релакс, а после ще чакаме да разкажеш Simple Smile
Ениса, като казваш, че търсите пари, подшушни къде ги търсите да тъсим и ние там Stuck Out Tongue Winking Eye
Янче, а мериш ли си кръвното, продължава ли да играе или се кротна?
Айша, Тетка, вашите болни как са?
Гъбчето си е с нас! Гъбче за теб Heart
За сега толкова, по късно  може пак, чаф Hug

# 68
Kasss, моите болни се пооправят. Работят и двамата от къщи, а ние с дЕдо водим сутрин децата на градина, пазаруваме лекарства и провизии.
Тази сутрин Дребосъчка ни опъна нервите с мотаене и цялото мрънкане беше докато се качим в асансьора. Дете, какво да го правиш!
Поспах два часа обеден сън и сега паля джапанките към родителите ми. Още ми е мързеливо, но няма как Simple Smile
Оплаквам ви се, че ме е лепнала една здрава суха кашлица, която мисля, че е страничен ефект от ново лекарство. Дано по-скоро отшуми, че сама не се трая.
Хубав ден на всички!

# 69
Не търсим пари, Касс, изработваме ги, а после ги вкарваме в бюджета. Печалбата тази година се очаква да е в размер на 23 мил. и то след данъци. Винаги ни оставят поне 10% за поддръжка на сградите, някои покупки на техника и др. Сега Министерството на финансите иска всичко. Явно направиха бюджет, който е толкова нереален, че се чудят откъде да приберат още пари. Ще вземат и на босия цървулите.

# 70
Каси, веднага отговарям - подстригване, а на 3 март и
Кичури. Тази година и е за първи
Път, но не и при личния ми
зъболекар, където ходя с удоволствие.
КАГ, много искам да те познавам
и в реална.Как мислиш, ще можеш
ли да дойдеш в Златен град?
Вече така ще го наричам.
Има доста време до юни, но ще те
очаквам.
Фло, търси ми жилище около вас
Ще съм послушна, ще папкам,
спинкам и ще водя децата, където
трябва.
Яжка, сподели за гарнитурите!
Маси, златни ръце имаш !

# 71
  • София
Опитвам се да ви поздравя с една много симпатична песничка. По-скоро тя е песен за нашата къщичка.
Е не се получи, Пак ще пробвам.
Днес явно е ден за разкрасяване. Браво момичета! Почти съм решила и аз да се променя - мисля си за кичури.
Изчезвам. Отивам да пиша, да бриша. После пак.

ПП Слушай, ЯНЕ. Снощи си писала, ама нищо не споменаваш за среща с ЛЛ. Сложи ни едни смешки и за докторката нито дума. Та от сутринта те ръчкаме и те питаме ходи ли или се ослушваш. Притесняваме се за теб, та затова. HugИзобщо не си прескочена - ти да не си някакво мъниче? Баш си си сгодна женица и никой не може да те прескача тебе. Grinning
Обещай, че щом се върне личната, ще я посетиш. Честна пионерска! Нали? Grinning

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 16:19 от Flo 51

# 72
  • Вила Великула
Точно и аз щях да напиша, че Янчето снощи нищо не каза за болежките, ама Фло ме е изпреварила. Аз предположих, че щом пуска шегички, значи се чувства по-добре.
Днес доста време престоях в офиса и все още съм тук. Уморих се обаче вече и сигурно скоро ще "прибирам сергията".
Ще ходя до апартамента да се видя със синко, че предположих, че ще се видим утре като пием кафе сутринта, ама се оказа, че той сутринта в 6,00 лети за Италия. Какво да се прави - професия. Добре, че е само за 24 часа.

# 73
  • Кубрат/ Пишурка
Честна пионерска! Joy
Наистина съм добре! Кръвнишкото днес е 148 - нормално за мен. Днес от магазина купих нови батерии за стария апарат. Усъмних се в новия - не може да е все около 200 след толкова хапчета. И да ви кажа, че хлофазолина изобщо не е само за спешни случаи. Днес реших да прочета най - после листовката. Ами може да се пият до 12 хапчета на ден - разбира се по лекарско предписание. Така че моите 3 са капка в морето.
И ви благодаря за загрижеността Heart

# 74
Яне, зло да те забрави, бе душо блага!  Ами случва се. Нали повечето сме очилати.
Белла, каня се да дойда в Златоград, ако е живот, здраве и оправия. Всъщност и аз познавам лично само няколко дружки и ми се иска да се видя на живо и с другите. Само всичко да е наред.

Готвя славянски гювеч. Отивам да  изключа фурната.
Приятна вечер! Може пак да ви нагледам.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 19:19 от К.А.Г.

Общи условия

Активация на акаунт