КГБ = Клуб на Готините Баби - 229

• 23 803
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
Добра ви вечер дами 🌹

Пипи, отново прекрасна къщичка! Благодаря 🥰
Ениса, да ти е честито момчето, здраво, обичано и щастливо! 🍾🍀🌹. На цялото домочадие, а днес и на колежките разказах приказката за козлетата. Голям смях падна, всички пращат поздрави на пИятеля 🥰
Фло, благодаря, че ни информираш за Гъбката! Знаеш, всички я мислим и чакаме добри вести за нея. Вярвам, че съвсем скоро съвсем ще зачестят, добрите вести!
И сватосването видях. Че какво пък, няма да е лошо Simple Smile и си представих реакциите на младите 😁
Аз също съм мъжка майка. И при нас разликата е голяма - 8 години, 84 и 92.
Да са ни живи здрави децата, че и ние покрай тях да им се радваме!
Борянка, тортата както винаги е трепач. Така ми се иска едно парченце 😋
Айша, дано поне на Мрънличка се размине!
Ще гасим ли, или ще има още седянка. 🤔
Аз вече съм се хоризонтирала.

# 46
Мамси, по възраст е   идеално!  Аз така лекинко  ще подпитам  дали по принцип е склонен на такива запознанства.

По възраст след внуците на Диди, май са на Фло, а после моите.
Сега ви пожелавам лека нощ, че нещо ми се ляга хоризонтално.

# 47
  • София
Хайде пак да ви нагледам, пък шпосле ще лягам. Мислех утре да не ходя до кабинета, ама и моята сметка е без кръчмар. Една пациентка прирева, че има болки и утре в тъмни зори - на тръстиката. Обещах ви, че ще започна да правя документите, ама не си приех офертата. Е, и утре е ден.
Днес ми се обади ДРУМ. Опитва се да ни чете, но каза, че й е трудно, защото не ни познава. Спомена за концерт през м. май, в НДК. Изпрати и линк, Да видим дали ще се отвори. Дали ще има желаещи?

https://bilet.bg/bg/events/the-simon-garfunkel-story-5765

Сега вече лека нощ и приятни сънища. Гушкам ви! Hug

# 48
Чете ни, но не ни познава???
А ние как да ходим на концерт,
като не я познаваме?!!!
Смешки!

# 49
  • София
Среща на пилоните, напр. И ще се запознаем. GrinningВсе от някъде трябва да се тръгне. А може и самостоятелно да се отиде. Стига да ви е интересно.
Лека нощ.

# 50
  • София

Лека нощ!

# 51
Добро утро!
CoffeeCoffeeCoffee
Хубав да е денят  ни!

# 52
 Телеграма ли си била Клечи... Добро утро ,  и аз телеграма.

# 53
  • Вила Великула
Клечи, добро утро и защо толкова лаконично тази сутрин. Нещо принца да не те е ядосал?
На вън наистина е доста минорно времето. Не знам защо, уж температурите се качват, но на мен ми става все по-студено. Вчера бях доста добре облечена и цял ден треперех от студ.
Днес си слагам голямата усмивка и след малко тръгвам за София. Ще работя в офиса и вечерта съм в НДК на Fly to San Remo. Чакам го с нетърпение. Обожавам италианската музика. Бях купила билети за мен и ММ, но той доброволно се отказа в полза на приятелката ми, която преди 6 месеца загуби сина си, който е на годините на дъщеря ми. Когато и се обадих да я поканя с мен, още не бях довършила изречението и отговора и беше - да, да....Милата, толкова се радвам, че поне малко ще я разсея.
Утре сутринта взимам Вики и си идваме на село. Аз ще работя от тук, а тя ще се забавлява индивидуално. Планираме в неделя да се разходим за обяд до Серес и на връщане да напазаруваме.
Ето и Борянка тази сутрин се появи с телеграма. За това пък аз написах цял ферман глупости.

# 54

"В живота има две най-важни неща: здравето и спокойствието... Не подценявайте спокойствието, защото то е здраве."

Добро утро Simple Smile

Ето - и кафето пристига почти на живо CoffeeCoffeeCoffee
Много хубав разговор си направихме вчера покрай рождения ден на синчето на Enisa. Така си представихме и нашите деца, пък и знаеш ли - може и нещо друго да се "заформи" Simple Smile
Радвам се за Гъбка - щом може да гледа TV, вероятно е контактна. Дано да се справи по-скоро с всичко Heart
Янче-то, ти ходи ли на лекар - как е твоето кръвно? Все те мисля - на свеки децата й купиха телефон с SOS. Случвало се е да ни вдигне по тревога, но за всеки случай е полезно.
Време е всички болнички да оздравяват - Баба Марта вече чука на вратата Simple Smile

Хубав и усмихнат ден на всички!!!

# 55
Добро утро!
Макавели, много ми хареса
"здраве и спокойствие",
това е най-важното, което
съм установила във времето.
Времето е само за книжка,
но след малко тръгвам по задачки
и на фризьор.
Хубав и спокоен ден!
Бъдете здрави!

# 56
  • София
Добро утро!
Пипи,вчера ме беше срам да си призная,но и на мен ми беше много студено.Мислех си,че само аз се чувствам така и  и вече съм станала като бабата на ММ,която ходеше винаги с кожено елече.Като я споменах-друг път ще ви разказвам как са я сгодили и омъжили.Понеже вчера бяхте на годежна вълна.
 Нямам време за писане,защото чакам екскурзиантите да се върнат и да се отбият за малко.Намислила съм да нааправя един кекс с портокал,вместо мляко.Но,да не се отклонявам.Влизам при вас специално да ви кажа,че тази нощ четох много из нета и установих,че има много голяма надежда Гъбката да се възстанови напълно и то бързо.Новите начини на лечение не ми бяха известни,но сега съм много обнадеждена.
  Оставям ви.Отивам да сготвя ,но още се чудя с тези вегетариански ястия.Всички ми изглеждат като гарнитура.
  Хубав ден на всички!

# 57
  • в сърцата на любимите ми хора
Добро утро. И аз ще съм кратка. Нещо го закъсвам със зрението. Записала съм час за преглед за другата седмица. Трябва да взема спешни мерки.
Спокойствието и здравето днес (а и не само) да са с вас 🤗

# 58
  • София
Добро утро, красавици!
За разлика от КЛЕЧИЦАТА и БОРЯНА днес, в стил телеграфичен,  знаете, че аз не съм майстор на късия разказ. Grinning
Започнах трудовия си ден рано, рано. Извадих на бързо един зъб и хайде обратно към дома.
Присядам с кафето на МАКАВЕЛИ и мъдрата мисъл - много вярна и полезна. Струва си да се замислим. А ГЪБКАТА е контактна - усмихва се, когато Павката й предава поздрави и новини от нас. За сега, като русалката на Андерсен, ще му говори само със очи...
ПИПИ и аз уж съм знойна жена, а от няколко дни все ми е студено. Не мога да се сгрея, а още по-макло да сгрея Ромео.Stuck Out Tongue Winking Eye
ЯНЧЕ, обади се, ела ти, да не идвам аз. Heart
ЯЖКЕ, много романтичен поздрав! Тенк ю баба. Такива сме ние от Брезник и Брезнишко - фини, изискани, възвишени. Grinning Премина през къщичката като бързия влак. Tram
КРАСИВА БЕЛЛА, много си пъргава. Ти пък профуча покрай мен като изтребител. Airplane
И за капак  - МАМСИ и тя лаконична. Grinning
 Важното е, че всички имаме нужда да минем през НАШАТА колибка. Кой за кратко, кой за по-дълго, а някои като мен - загори тенджери. Като споменах тенджери, та да отивам в КПП-то, за днес  менюто ще е каварма по рецепта на Изкуствения интелект и винен кебап по рецепта на баба ми. Joy
ЯЖКЕ, много по-лесно е да сготвиш нещо с мръвка, отколкото постно ядене. То си е цяло изкуство. Стана ми смешно, че постните манджи ти изглеждат като гарнитури.Joy
Хайде, спокоен ден, както ни напомня МАКАВЕЛИ! Hug

ПП ЯЖКЕ, къде ги четеш тези новости, кажи, та да предам на Павката и той да чете.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 09:55 от Flo 51

# 59
Добър ден !!!

Много нескопосано оправдание за неучастие в темата.  И други две прилетяха и бързо се скриха. Както и да е, всеки сам си прецЕня. "Концертът" тук  е по желание.
Нека  целият ден да е добър за всички! Днес и на мен ми се ще да сготвя нещо като "гарнитура", както казва Яжка.  Не съм го измислила още, но до довечера има време.  Благодаря за красивия клип с хубава музика!
Мамси, какво ти е на зрението? Перденца ли са се заформили?
Белла, да дойда и аз с теб на фризьор.  От месец време съм за подстригване, ама в този студ как да изляза да ида?! Карам си диворастяща.
Пипи, приятен концерт!
Фло, влез си в роля и си стопли гаджето! Или чакаш той теб да стопли? Абе, няма значение кой кого. Важно е да се топлите взаимно.
Клечи и Бо-ряна, на вас бърза телеграма за поздрав.
Здраве и спокойствие за всички, както препоръчва днес Макавели.

За Гъбка  прегръдка! Ще се справи!

Общи условия

Активация на акаунт