КГБ = Клуб на Готините Баби - 229

• 23 808
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
Само мъжОве имам около мен  - син е,  големият. Чакам още една снаха за малкия, ама дали ще дочакам...

# 31
И аз съм с двама сина.
Силно искам и малкия да ме
дари с внуче, че времето е безмилостно, а и да мога
да помогна и порадвам.
.

# 32
  • Вила Великула
Мериан, аз имам по-малък син от твоето дете 98 набор е. Каката е 88- ми набор. Имат голяма разлика.

# 33
Пипи, при моите деца
разликата е 14 г.
Така се случи.

# 34
  • в сърцата на любимите ми хора
Я колко мъжки майки си имаме. Аз пък съм с две щерки. Търся си зет за малката 🙂.

# 35
Давай да се сватосаме , Мамси. Ама момчето ми е на 40 и малко. Момичето ти сигурно е по-младо и няма да го ще.

# 36
  • в сърцата на любимите ми хора
Момата не е много малка - набор 1986. 40+ си е добре. Направо си е за сватосване. Ако, обаче, ни прочетат какви ги пишем, сигурно ще има бой или поне кавга 🙂

# 37
  • Вила Великула
То и на Ениса малкия син става, е с две години е по-малък, ама нали сега така е модерно. Ако се харесат младите, да се взимат....

# 38
Хубаво нещо е сватосването,
но сме 21 век. Представям си
реакцията им.
Фло, Айша, как сте?

# 39
  • София
ЧЕСТИТ ДА НИ Е ПЪРВИЯ РОЖДЕНИК В НОВАТА КОЛИБА! ЗДРАВ ДА Е И МНОГО УСПЕШЕН, ОБИЧАН И ЩАСТЛИВ ДА Е, ДА СБЪДВА МЕЧТИТЕ СИ, ДА Е УДОВЛЕТВОРЕН ОТ ДЕЛАТА СИ! ЕНИСА, ПОЗДРАВИ НА СЪПРУГА ТИ  И НАЗДРАВЕ !
МЕРИАН, щеше да те консултира малкия син на ЕНИСА. Той е спец по спорни въпроси с тия, дето те ядосват. След неговата намеса ядовете се стоварват на главите на противниковия отбор!  Stuck Out Tongue Winking Eye

Бързам да се рекламирам - надписвам чаши за сватба! Насам, насам, младежи. Безплатно ги надписвам! Joy А дано ги привикам. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ей стана ми весело - в къщичката ни ухае на любов. Де да можеше да сме едни българи от старо време, па да се сватосват родителите, а тия шилета да слушат и да не се опъват. Да, ама не. Да пренеса от миналата тема  твърдението, че ние сме последното поколение, което е слушало родителите си и първото поколение, което слуша децата си, а за капак - слушаме и внуците си. Как пък можахме да се извъдим толкова послушни, бе? Чак ме е яд. Imp
КАГ, твоя син 1 е между моите  - щерката е 1977, а синът - 1979. Ние бяхме много пъргави с Ромео, та разликата им е година и осем месеца. Stuck Out Tongue Winking Eye

Имате поздравим от бат'Павли. Ето какво ми разказа. Прибрали са се добре до дома. Настанили са я и естествено около нея са били най - близките й. Видимо е по-спокойна. Днес не са правили рехабилитация, защото кръвното й е било ниско и е била сънлива. Коригирали са й дозата на лекарствата, дали са й айрян със сол, оправило се е кръвното. Павката го мери по няколко пъти дневно и записва. Сега е добре. По цял ден гледа телевизия - показват й любими сериали. Казах му да й предаде поздрави от всички нас и да я прегърне. И той ви поздравява. Благодари за вниманието. Отиде да я гушне.

Моите вирусопотребители се оправят един по един. Надявам се до края на седмицата да са съвсем добре. Дано!
АЙША, сега е твой ред да рапортуваш. Grinning
 Отивам да подхващам документите за Касата, Съвсем ми е време, за да не мрънкам в края на месеца.
После пак ще дойда.
БОРЯНЧИЦЕ, къде си? Брашното ли ти свърши? Да пращам, ако нямаш в склада. Grinning

# 40
  • София
Пипи, благодаря за новата тема.
Ениса, да е жив и здрав рожденика!
Красивата Бела пита как съм - добре съм, не се оплаквам.
Мрънчока видимо живна от новия антибиотик. И сутринта мамка му го завлякла на градина... Нямало опасност - пие антибиотик, няма да се пипне друг вирус, а и не разнася бацили според нея.
Подозирам, че и антибиотика ще му спрат на 3тия ден, но няма какво да направя. А утре сутринта трябваше да го води при ЛЛ, явно няма се видят. Днес ми намеква, че Мрънла можело да се разболее - нощес и сутринта в колата изкашляла няколко пъти. То и аз изкашлям периодично и целогодишно.

# 41
Благодаря на всички за пожеланията, да ви се връщат многократно! Поръчката за,,торта шоколад,, е направена. Днес за пръв път пИятелят попита за родителското тяло. Разбрахме се бързо, няма драма. Сега играе с чичо и деди, аз имам почивка.

# 42
  • София
Пипи,много е хубава новата темичка.Благодаря!
   Ениса,честит рожден ден на твоето момче! Да е здрав,щастлив и успешен !
   Като пишете за възрастта на децата и аз да кажа.Синко е 79,а щерката-82.Когато дойдох в темата бях на 55г,но сега вече...Кога ги навъртях тези години?
   И аз си мисля за Гъбката.много искам да се възстанови и да дойде в Златоград.

# 43
  • Кубрат/ Пишурка
Ениса, честит ви рожденик! Да е жив и здрав и да се постарае за сестричка на пИятеля!
Говорите за децата. Моите бяха с 4 години разлика. Но така, като се замисля за внуците най - големи са на Танитка, после на Дидия и моите.
Радвам се за Гъбка. Тя е силна жена, а и бат Павли е много грижовен. И се замислих, че той май е доста млад, а ние тук го величаем бати.
КАГ да позная ли града от североизток?! Исперих!
Аз през деня чета разни истории във фейса и повечето са преведени. Но понякога е с много интересен превод. Днес реших да запиша няколко израза да ви разсмея вечерно. Ето 3

Да гледаме към остарението ( за остаряване става въпрос).
Това е неговият остроум.
Тя е с голям бременен корем. Joy
Първите 2 можеше и пИятелят да ги каже. Heart

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 21:22 от Янче-то

# 44

Всичко си имам, но ви изтървах в новата къща, заплеснах се, видях през нощта ,че се задава ,рекох сабалем,   и забравих. Само се чудих къде сте.
 Да  е живи  здрав рожденика , време е за сестричка на пиятеля, ако искат де и могат, да вържат баба  по-здраво ,докато не е забравила , че пиятела расте и става мъж.
  Много болести, грип ли е  ,вече и  имена не им дават ,то имаше птичи ,свински ,страшни други- да минава. Айша, дали са ти заявка за гледане.
  Ми къде ще ходиш ,мрън мрън  - след Мрънч - Мрънличка.  Спокойно ,ще пораснат и няма да боледуват толкова.

Гледам се изпосватосахте, няма лошо ,но сметката е  без кръчмаря.   Ако ставаше като едно време ,но днес гледах един клип, не знам къде  е локацията, прочетох ,че на сватбата се виждат за пръв път, ние като сме напреднали  и демократи - така ни се пада ,друго е да хванеш за ушите някого и пред олтара, да се запознаят.
  Надявам се на хубаво време ,че ме хвана в къщи и дълго стана .

Общи условия

Активация на акаунт