ПОМОЩ-Ревматоиден артрит в много ранна възраст

• 398 742
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 1 245
Артрита е по скоро конфликт на самочувствието. Ако се повиши самочувствието, ако смятате че можете да се справяте сами сами с всичко , въпреки проблемите, състоянието ще се подобри.  Peace

# 1 246
  • София
а тъй
затова дете на десет години се оказа с двойно подути стави
от самочуствието ще да е

ей, като започнат да говорят някой хора глупости...........................

# 1 247
  • На края на света !
Ани наистина ливярваш ,че проблема на болните от артрит е самочуствието  Shocked Shocked Shocked

possessed понеже видях ,че четеш темата за LND  и очакваш някой с РА да даде отзиви, как му се е отразило лечението ,ето нещо ,което може и да си чела вече  Peace

Цитат
Zhivko Y. Yankov (Bulgaria) написа
на 04 октомври 2009 г. в 00:47
Здравейте,
От Американската Асоциация на Бехтерев ми пратиха малко инфо за Naltrexone и в общи линии казват, че няма много направени научни опити с това лекарство. Главно се използва при алкохолици и пристрастеност. За болести където се налага да се спре възпалителният процес ефективноста му е 50% по предварителни данни. В момента се правят тестове на това лекарство за болеста на Крон в щата Пенсилвания. Това е Simple Smile Поздрави на всички...

# 1 248
  • София
мерси за инфото

аз ще подавам информация за ленено и рибено масло
обаче! - пием ги само от месец а и даже и преди да започне да ги пие, нищо не го болеше
та по-скоро е превантивно

# 1 249
Артрита е по скоро конфликт на самочувствието. Ако се повиши самочувствието, ако смятате че можете да се справяте сами сами с всичко , въпреки проблемите, състоянието ще се подобри.  Peace
[/quote    ани,тук гово
рим за болка,за начини да живеем и да се преборим с нея,и колкото и позитивно да мислим няма да ни помогне,психическия комфорт , е много важен  за успешния изход от лечението. колко ,време се пие метотрексата......... newsm78

# 1 250
  • На края на света !
Katiq аз съм вече 4 години на метотрексат ,спрях кортикостероидите ,спрях и афламила ,поне засега ,дано не се наложи пак да ги пия ,иначе и тях ту ги почвам ,ту ги спирам   Confused намалих и дозата метотрексат ,освен скапаната тазобедрена става ,всичко останало е ок Flutter е малко скърцащи са останалите ставички ,ама няма начин, надявам се с времето да се смажат   Simple Smile, а тази става упорита ама  аз още повече Mr. Green,мисля ,че този път ще се справя    Praynig

# 1 251
  • София
нашата докторка едно време каза - най-малко година, за да има пълен ефект

# 1 252
е,аз го пия вече две години ,та затова се бях притеснила,благодаря ви и успех.днес една жена ми каза ,че си  връзвала на болната става сребърна пара' много страно ми се стори newsm78

# 1 253
Моля ви дайте ми телефон на някой добър ревматолог от Варна !СПЕШНО Е!!!

# 1 254
Във Варна е трудно да намериш такъв,за съжаление го казвам от 5 годишен опит Sad

# 1 255
  • На края на света !
То ако беше трудно само във Варна нямаше всички да тичаме в София Confused
Но преди време тук пишеше   д-р Шивачева ако не се лъжа  Thinking, клиника по ревматология Варна  погледни тук  Peace http://rheumatology.heavenforum.com/category-c2/

# 1 256
момичета какви обувки носите,защото аз вече мога да открия магазин второ обуване, препоръчаха ми на шол.....

# 1 257
  • На края на света !
ами моята ревматоложка ми препоръча стелки емо ,купих ги от едно магазинче близо до Пирогов  Peace
ето тук ги има  Peace http://www.razlichnite.com/bg_activity_1.html

# 1 258
и аз имам стелки и тези ги видях , но защо всички са за плоскостъпие.. newsm78

# 1 259
ммм ,ако все пак избора  ще е от варна,не Шивачева,а по-скоро Д-р Горева.Както казах от опит съм минала през всички тях.За повече подробности пиши на лични.

Общи условия

Активация на акаунт