ПОМОЩ-Ревматоиден артрит в много ранна възраст

• 398 656
  • 1 509
  •   3
Отговори
# 1 260
  • София
от ортопедията в Горна баня купих едни стелки, не точно за плоскостъпие
някакъв мек силикон, намалявал просто натоварването в стъпалата
не знам къде другаде се продават обаче

# 1 261
Ани наистина ливярваш ,че проблема на болните от артрит е самочуствието  Shocked Shocked Shocked

possessed понеже видях ,че четеш темата за LND  и очакваш някой с РА да даде отзиви, как му се е отразило лечението ,ето нещо ,което може и да си чела вече  Peace

Да, наистина вярвам!  Peace А тази тема за LND не се сещам коя е  Wink
Бъдете здрави!

# 1 262
Ани наистина ливярваш ,че проблема на болните от артрит е самочуствието  Shocked Shocked Shocked

possessed понеже видях ,че четеш темата за LND  и очакваш някой с РА да даде отзиви, как му се е отразило лечението ,ето нещо ,което може и да си чела вече  Peace

Да, наистина вярвам!  Peace А тази тема за LND не се сещам коя е  Wink
Бъдете здрави!

Ани, а не се ли сещаш, че въпроса на Чародейка е риторичен?
Изказването ти, освен че е смешно е и обидно...

# 1 263
Извинявам се ако съм обидила някого, исках да помогна. Аз също имах проблеми с костите на краката. Всички бяхте много мили, и ми давахте съвети. След време си помогнах сама и забравих за болката. За щастие вече нищо не ме боли.
Пожелавам на всички да са здрави или поне болката да е минимална!  Heart Eyes

# 1 264
  • София
Ани, едно е проблеми с костите на краката и съвсем друго диагностицирано, доказано чрез изследвания и видимо дори с просто и необразовано по въпроса око заболяване
просто хората, на които не им е дошло на главата /или на ставите/ не го разбират

# 1 265
Ани,ама ти си за нобелова награда ,ако искаш да те разберем пиши какъв проблем си имала,това което  си написала е много относително....

# 1 266
Ами връчете ми я, няма да се сърдя!  Laughing

# 1 267
  • На края на света !
А н и радваме се ,че си се отървала от артрита и то благодарение на това ,че си повдигнала само самочувствието си  Peace  РА е автоимунно заболяване и по твоята логика повдигането на самочувствието трябва да лекува още около 40 заболявания  Thinking

# 1 268
като си излекуваме артрита по твоят метод с удоволствие ,ама наистина си приповдигнато самочуствие даже сама си вярваш.

# 1 269
  • София
момичета аз лично до някъде подкрепям Ани.
не мисля че е точно самочувствието\ по-скоро е вътрешният баланс на организма/. не сте ли чували че всички автоимунни заболявани се отключват в следствие на стрес / разбира се има и още куп причини/. напоследък доста се позачетох и да ви кажа за мене тези заболявания са вслествие на токсикация на организма - от храна, стрес, нерви .....ако занете с какво го задръстваме, просто не е истина.

# 1 270
Напротив! Дори ми е кофти, че така ви разсърдих. Не целях тоя ефект, но така се получи. Съжалявам!
Съвсем добронамерена съм и обичам да помагам на хората покрай мен.
Споделих нещо с което исках само да помогна евентуално. Никой не е длъжен да вярва, че точно тази техника ще му помогне.
Майка ми също имаше артрит на ръцете. Пръстите й до толкова се бяха изкривили една сутрин, че се наложи да и срежат пръстените, понеже нямаше друг начин да се махнат, а и пречеха.
Тогава и споделих, че проблема е конфликт на самочувствието. Тя не ме нападна, а дори ми каза че е чувала за това и от други места. Разпечатах й статии, които прочетохме много внимателно. Мисля че и бяха от полза. Скоро не се е оплаквала от болки в ръцете. А и пръстите й вече имат съвсем друг вид.
Знам, че тук пишете за много по сериозни диагнози, но тъй като и аз съм усетила болката, просто не я пожелавам на никого! Знам колко е неприятно болката да е по цял ден с теб и да напомня за себе си!
Дано всеки да намери своя начин да се избави от нея! Независимо какъв е той. Пожелавам ви го от сърце!  Heart Eyes

# 1 271
А н и радваме се ,че си се отървала от артрита и то благодарение на това ,че си повдигнала само самочувствието си  Peace  РА е автоимунно заболяване и по твоята логика повдигането на самочувствието трябва да лекува още около 40 заболявания  Thinking
Не е просто повдигане на самочувствието - зависи в коя област е артрита и се тълкува по различен начин!

# 1 272
  • София
ами сподели ги и с нас де

аз определено съм на мнение, че каквото и да е заболяването, поддържането на възможно най-нормален и неподчинен на болестта начин на живот е най-правилното нещо
депресията и вторачването в проблемите разболяват допълнително
но пък и не вярвам, че повдигането на самочуствието лекува
да "предпазва" от влошаване, до някаква степен - да, но да лекува.....

автоимунните заболявания се отключват при стрес, но в повечето случай са генетично заложени

# 1 273
Да , много си права!
Преди малко изпратих два линка на лични , на една съфорумка, ще поста и тук, щом има интерес: http://gnm-bg.com/index.php?option=com_content&view=article& … 98&Itemid=103
И пак казвам, всеки сам взема решение за себе си, на никого не натрапвам нищо.
http://gnm-bg.com/index.php?option=com_content&view=article& … 93&Itemid=102
терапиите: http://gnm-bg.com/index.php?option=com_content&view=article& … =66&Itemid=62
артрита е втората по ред програма: http://gnm-bg.com/index.php?option=com_content&view=article& … =79&Itemid=89

# 1 274
  • София - Варна - Бургас
...............................................

Цитат
Zhivko Y. Yankov (Bulgaria) написа
на 04 октомври 2009 г. в 00:47
Здравейте,
От Американската Асоциация на Бехтерев ми пратиха малко инфо за Naltrexone и в общи линии казват, че няма много направени научни опити с това лекарство. Главно се използва при алкохолици и пристрастеност.

За болести където се налага да се спре възпалителният процес ефективноста му е 50% по предварителни данни. В момента се правят тестове на това лекарство за болеста на Крон в щата Пенсилвания. Това е Simple Smile Поздрави на всички...

Възпалителният процес, е само следствието и една от симптоматичните прояви при Артритно болните.
 А щом усилията на медицината са изцяло съсредоточени в следствието, това е признание за безсилието да се излекува причината. А тя и да иска, не може да лекува нито едно автоимунно заболяване, каквото е и артрита.
   При това положение на нещата и палиацията, при липса на друго, е някакво временно спасение от болката.

Общи условия

Активация на акаунт