Донорски яйцеклетки - група на мами, които са заченали и родили с ДЯ - 2

• 27 137
  • 369
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте! Преди ЕРА тест прави ли се някаква подготовка на лигавицата? Приемат ли се лекарства - например естрофем?
Благодаря

# 106
  • Be realistic - plan for a miracle.
Здравей - не, нищо не се приема, идеята е да се види състоянието на лигавицата такава, каквато си е.

Edit: Пуснах нов пост надолу с поправка, защото бях разбрала че става дума за фертилити, а не за имплантационен прозорец Neutral Face

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 16:18 от Preggo

# 107
Благодаря за отговора Simple Smile
Ако има изместване на прозореца, дали се прави повторен ЕРА тест и два пъти ли се заплаща?

Здравей - не, нищо не се приема, идеята е да се види състоянието на лигавицата такава, каквато си е.

# 108
Puppy2023, извинявай - не съм догледала и разбрах, че питаш за ендометриална биопсия тип фертилити тест.
Преди теста за имплантационния прозорец, който визираш, се приемат медикаменти, да - по преценка от лекаря.
Т.е. подготвя се ендометриума този месец така, сякаш ще има трансфер.
Само че вместо това, в деня на уж-трансфер не се прави трансфер, а се щипва малко тъкан.

# 109
Преди ЕРА се симулира ситуацията преди планирания трансфер. Ако ще е на естествен цикъл не се приемат лекарства, което изключително рядко при ДЯ, ако ще сте на хормони се спазва точно ситуацията преди трансфер- естрофем, прогестерон, всичко.
Ако се наложи да се повтори се заплаща отново

Благодаря за отговора Simple Smile
Ако има изместване на прозореца, дали се прави повторен ЕРА тест и два пъти ли се заплаща?

# 110
Може ли някой пациент на Мбал Надежда да ми пише на лично ако е удобно Simple Smile

# 111
Здравейте!
Какви документи, освен тези за плащане,  получихте относно донорските яйцеклетки?
Благодаря

# 112
Здравейте!
Какви документи, освен тези за плащане,  получихте относно донорските яйцеклетки?
Благодаря
Аз още нищо , но моята приятелка получи брой яйцеклетки, оплождане , развитие и качество на ембрионите.
Също и профил на донора.
Български донор

# 113
Нищо не получих . Никакви документи. Две снимки на ембрионите разпечатани на принтер ми връчиха и това беше. Това като бях в Тутракан ( два неуспешни трансфера).

# 114
Досието на донорката, ембриопротокол, цялата документация за яйцеклетките- дата на пункция, замръзяване, кодове на сламките.
Това при замразени яйцеклетки

Здравейте!
Благодаря

# 115
Момичета,някоя от вас местила ли е ембриони от една клиника в друга,каква беше цената и всичко наред ли беше?Обмислям го и затова търся информация.

# 116
Местих яйцеклетки, което е същото. Все е генетичен материал.
Цените варират, зависи от клиниката, информация може да получите от клиниката приемник. Там ще платите и местенето и съхранението за избран срок. И в двете клиники трябва да присъствате с партньора, за да подадете заявление за местене и приемане на генетичния материал. В срок от 14 дни трябва да се уговорят двете клиники и да извършват местенето.
Всичко беше наред, рутинен процес е.

Момичета,някоя от вас местила ли е ембриони от една клиника в друга,каква беше цената и всичко наред ли беше?Обмислям го и затова търся информация.

# 117
Здравейте мами и аз искам да задам своя въпрос към мами който са заченали с донорска яйцеклетка ,та въпроса ми е колко време се чака за яйцеклетка 2месеца чакаме вече но още няма отговор ще се радвам да имам отговори

# 118
Ако чакате за свежи яйцеклетки от български донор, би могло да е между 6 м. и година.

# 119
Ако чакате за свежи яйцеклетки от български донор, би могло да е между 6 м. и година.
от украйна чакаме благодаря

Общи условия

Активация на акаунт