4 години неуспешни опити за бебе

• 257
  • 17
  •   3
Отговори
Здравейте постоянно чета темите и всичко за мечтаното бебче,но вече рухнах и имам нужда да споделя  какво ме мъчи и от съвети от жени който са минали през това.От 4 години със съпругат ми правим опити за бебе започнахме да ходим по лекари от 2-ят месец от както се взехме сменила съм над 7 лекара и всичките все ми намираха нещо ново! То не беше високо TSH,здържан фоликул,инфекций,кисти... Излекувахме всичко,вече съм здрава съпругат ми и той също.Имаме една неуспешна инсеминация на естествен цикъл!
Пила съм на различни етапи какви ли не лекарства( Pregnacare,Инофолик,Thyro Help, Л-тироксин 25mg, и още много на който вече съм забравила имената...)
Сега съм на С -Фем сашета и хапчета Sophys а съпругат ми пие С-Мен от 2 месеца и от това няма резултат. Дойдох при съпругат ми девствена никога през живота си не съм забременявала,не знам какъв е проблема че не става,да не би вече да е на психическа основа не знам... то всеки месец рутина ми стана дали ще ми дойде този месец,ама този признак какво е,ама тва сега защо...не знам сигурно вече съм психясала по темата бебе и го искам толкова силно че не става,но нали казват ако искаш нещо много силно ще стане! Моля дайте мнението си!!!😞

# 1
Ако имате наднормени килограми отслабнете.
Казвам го без критика и с най - добри чувства.
И двете ми деца не ставаха, първото 3, второто 4 години. Не знам дали е било случайно,  но и двете се получиха, когато бях свалила по около 5-6кг,  но не с някаква ударна диета, а бавно - с балансирано хранене и двигателна активност (най - вече продължително вървене).

# 2
Ако имате наднормени килограми отслабнете.
Казвам го без критика и с най - добри чувства.
И двете ми деца не ставаха, първото 3, второто 4 години. Не знам дали е било случайно,  но и двете се получиха, когато бях свалила по около 5-6кг,  но не с някаква ударна диета, а бавно - с балансирано хранене и двигателна активност (най - вече продължително вървене).
Благодаря много за одговора!
Не знам дали е от килограмите 1,64 съм и съм 65кг

# 3
На 164 см са малко множко тези кг. Може да направиш опит да свалиш, но без безумни диети и т.н. То тези кг може и да са от ЩЗ. Но това не въобще не задължително условие, за да не става бебето.
Според мен - ако всички фактори са изчистени, най-вероятно проблемът е психологически. Свръхфиксацията понякога е голяма пречка.
Не знам на колко години си, но ако си под 30 г. - направете няколко месеца пауза на цялото това мъчение. Дайте си ваканция един вид. Намери си хоби, започни да спортуваш, излизай с приятелки, правете секс само, когато искате, а не по график, попътувайте, започни някакъв курс, изобщо - махни задължителния фактор от цялата картинка.
И после - като си проявиш ума, като се стабилизираш емоционално, започнете пак с опитите. В крайна сметка - можете да пробвате и инвитро, ако не става.

# 4
На 164 см са малко множко тези кг. Може да направиш опит да свалиш, но без безумни диети и т.н. То тези кг може и да са от ЩЗ. Но това не въобще не задължително условие, за да не става бебето.
Според мен - ако всички фактори са изчистени, най-вероятно проблемът е психологически. Свръхфиксацията понякога е голяма пречка.
Не знам на колко години си, но ако си под 30 г. - направете няколко месеца пауза на цялото това мъчение. Дайте си ваканция един вид. Намери си хоби, започни да спортуваш, излизай с приятелки, правете секс само, когато искате, а не по график, попътувайте, започни някакъв курс, изобщо - махни задължителния фактор от цялата картинка.
И после - като си проявиш ума, като се стабилизираш емоционално, започнете пак с опитите. В крайна сметка - можете да пробвате и инвитро, ако не става.
На 20 години съм
Благодаря много за съвета наистина имам наужда от всичко това което казахте,трябва просто да се заблудя с нещо за да не мисля за това да видим дали ще стане...

# 5
На 20 години имаш толкова безкрайно много неща, които можеш да направиш за себе си. Учи, развивай се, обръщай си внимание. Много, ама много млада си да се вторачваш.
Надявам се, че нямаш някакъв натиск от страна на съпруга ти или някакви други роднини, за роднините - да си гледат работата, а за него - поговорете си по въпроса и се надявам, че ще можете да направите една адекватна пауза. То и за него вероятно ще е глътка въздух.
И аз бях с някакви 100 инфекции, поликистозни яйчници, разбъркани хормони, 10 години бяхме заедно с мъжа ми преди да забременея (ама не сме правили опити изобщо, просто не искахме деца млади), даже си мислех, че само с инвитро ще стане… и накрая забременях случайно, непланирано. Сигурна съм, че ако го правехме целенасочено - нямаше да се получи. 
Тъй че - оставете малко нещата и в Божиите ръце за няколко месеца просто.

# 6
  • Стара Загора
Как сте на 20 години и от 4 години правите опити със съпруга ви?!?!
Пък съвета да отслабнете и че 65 кг са ви множко….направо падам….
въобще цялата тема ми идва като пързалка…

# 7
Как да отслабнем, след като лекарствата увеличават апетита+килограмите. Не мога да се повярвам колко килограми качих, даже бременните не качват толкова.
Аз съм под 160см и съм 70+кг, а бях 55кг преди опитите за бебе.
20 години може да искаш дете, но на 16 не вярвам някой да е готов. Случва ли се, случва, но не много мислейки.
Може у мъжо да има нещо.

# 8
При някои етноси и етнически групи все още не е особено странно да се женят преди 18 г.
А иначе - за мен лично тези кг са много.
Аз съм 167 см и най-много съм тежала 61 кг - когато влязох в болницата да раждам.

# 9
При някои етноси и етнически групи все още не е особено странно да се женят преди 18 г.
А иначе - за мен лично тези кг са много.
Аз съм 167 см и най-много съм тежала 61 кг - когато влязох в болницата да раждам.
Знам че са много на ден се храня по веднъж,преди да запопнем с опитите бях 52кг. Не знам от счетовидната жлеза или от лекарствата се получава...

# 10
На 20 години имате вече 4 години неуспешни опити???
Мисля, че е от счетовидната жлеза. Поне авто коректор нямате ли на телефона?

# 11
На 20 години имате вече 4 години неуспешни опити???
Мисля, че е от счетовидната жлеза. Поне авто коректор нямате ли на телефона?
Еми със съпругат ми се взехме малки знам че е налудничево но любовта не пита,а какво е това авто коректор?

# 12
  • София
Имате ли официален брак?
На какви точно лекари сте ходили?
Мъжът изследвал ли се е дали проблемът не е в него?

# 13
Имате ли официален брак?
На какви точно лекари сте ходили?
Мъжът изследвал ли се е дали проблемът не е в него?
Да имаме брак. Ходили сме на гинеколози и еднокринолози.
Да първоначално имаше някакво забавяне в течността,но с прием на прахчета се оправи и сега е повече от добре.

# 14
  • София
На колко години сключихте брак? В България ли?

Гинеколозите не разрешават проблеми със забременяването.
Това е работа на репродуктивните специалисти.

Общи условия

Активация на акаунт