Донорски яйцеклетки - група на мами, които са заченали и родили с ДЯ - 2

• 27 048
  • 369
  •   1
Отговори
# 195
Аз също съм пример за инвитро опит с донорска яйцеклетка от първия път!
Може би е въпрос на късмет, но не се отчайвайте и не се отказвайте от мечтата си.
щ
И аз имам успех от първи трансфер със замразени яйцеклетки.

# 196
rich_i, замразени или свежи яйцеклетки използвахте?

Здравейте, свежи яйцеклетки, бях с предимство, заведох донор🙂

# 197
Не знам дали има значение изобщо, но на трансфера с имплантация и биохимична не усетих никакво неудобство, а на втория - без имплантация имаше неудобство от наместването , както го нарекохте “ръчкане”. Зацапване не съм имала и при двата трансфера .

# 198
  • Be realistic - plan for a miracle.
Много е индивидуално това с "ръчкането" при имплантация - усещането е същото като преди цикъл, когато лигавицата застарява и се подготвя за лющене... Това е тъпото, че страшно много си приличат двете неща.

# 199
Здравейте момичета
Имам въпрос към тези които са правили опит в Кипър, при кой доктор се следяхте в България

# 200
Не знам дали има значение изобщо, но на трансфера с имплантация и биохимична не усетих никакво неудобство, а на втория - без имплантация имаше неудобство от наместването , както го нарекохте “ръчкане”. Зацапване не съм имала и при двата трансфера .

Мисля,че не съм се изразила правилно. Аз имах предвид cervix irritation, тоест ръчкането на доктора докато влезне в матката. Следователно при Мурат Онал последните 3 трансфера бяха над 15 мин и се потях от болка. Нямах предвид имплантацията изобщо или каквото и да е свързано с имплантацията.

# 201
Antilop_9723, от коя банка бяха замразените?
Аз също съм пример за инвитро опит с донорска яйцеклетка от първия път!
Може би е въпрос на късмет, но не се отчайвайте и не се отказвайте от мечтата си.
щ
И аз имам успех от първи трансфер със замразени яйцеклетки.

# 202
Мисля,че се казва Ovoria, знам само,че е украинска.

# 203
  • Столицата на "Второто българско царство"
Ако може някой да помогне с препоръка за лекар за още едно мнение,защото като проверя отзиви и чета че някои избягват пациенти с много проблеми или 40+,а при нас е всичко накуп.
Здравейте, ние след 4 неуспешни опита се преместих е в Репробиомед... там ми допадна изчерпателната информация, която получихме от доктора, индивидуалния подход, прекия контакт с всички в клиниката (доктор, ембриолог...).
Там единствено успяхме да имаме имплантация и бременост, която спря развитие в 4ти месец (синдром на Едуардс)...
Но съм доволна от човешкия подход... Работят и в събота и неделя... което е голям плюс.

# 204
Здравейте ,момичета.
Възможно ли е тези от вас които са направили вече крачката към ДЯ да кажат каква е цялата сума долу горе която трябва да се приготви?

# 205
Ако са замразени - зависи от избрания пакет, но между 10 и 16 хиляди лева. (Тук броя и самото инвитро, не само пакета)

# 206
Благодаря Ви😊

# 207
Пакетът включва само определен брой яйцеклетки, правилно ли съм разбрала? Отделно оплождане, трансфери и тн.

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 15:37 от Jovannna

# 208
Зависи от клиниката според мен ,но определено включва брой яйцеклетки, класическо ин винро оплождане,трасфери,изследвания ,в някой чужди клиники и медикаментите са включени в пакетната цена.
Предполагам!

# 209
Първо са различни банки - украинска, испанска и т.н. Там варират цените и пакетите.
Има  банки, които имат възстановяване на сума при нещо-си, гаранция се води (не ми се търси сега, но от типа: гарантират поне 2 бластоциста, ако са по-малко имаш право на втори пакет, нещо такова, или пък ако няма оплождане на нито една, също получаваш възстановяване на сумата или пакет. В конкретика инфо дават ембриолозите).
Второ, варира спрямо бройка в пакет - има по-малко, има и повече. Адекватните ембриолози препоръчват да се вземе голям пакет, защото много не оцеляват при размразяването.
Трето, сумата варира оттам нататък спрямо бройка оплодени, дни култивиране, после ще има ли замразени ембриони, няма ли...
Четвърто - много зависи на теб какво ще ти правят като подготовка. Там са лекарства, измервания, прегледи, после трансфер.
Та всичко това се калкулира в реално време, понеже много от тия променливи не знаеш как ще бъдат.
Силно препоръчвам запазване на час и разговор с ембриолог преди да се пристъпи към това, само разговори с инвитро специалиста не са достатъчни.

Общи условия

Активация на акаунт