Донорски яйцеклетки - група на мами, които са заченали и родили с ДЯ - 2

• 29 051
  • 417
  •   1
Отговори
# 405
На 33, но имам 1 яйчник.
Амх беше към 1.70, но пак казвам нали долу горе има някакви там фоликули, яйцеклетки и тн, обаче качеството за мен е много под въпрос.
Колко си млада? Аз на 36г бях с амх 0.12 и ме пращаха за ДЯ, но забременях по естествен път. Оказа се извънматочна, после амх 0.01 и вече нямах друг избор на 38г.
За ДЯ има на различни пакети.

# 406
Колко си млада? Аз на 36г бях с амх 0.12 и ме пращаха за ДЯ, но забременях по естествен път. Оказа се извънматочна, после амх 0.01 и вече нямах друг избор на 38г.
За ДЯ има на различни пакети.

Моят случай е долу- горе същия , само че не беше извънматочна, а спонтанен аборт в 8-ма седмица. Един неуспешен трансфер със собствена Я , 2 неуспешни с ДЯ и сега се готвим за трети поред трансфер с ДЯ.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 14:22 от •MERA•

# 407
Мислила/ Правила ли си преглед в Турция?

# 408
Моят мъж е абсолютно против да се ходи до друга държава за такова нещо
Мислила/ Правила ли си преглед в Турция?

# 409
Моят неуспех със собствена Я беше точно в Турция. Там стимулациите бяха в конски дози.

# 410
Възрастта или амх не винаги е фактор, аз забременях на 31г с ДЯ с АМХ 1.5,но се оказах с генетичен проблем на яйцеклетките и беше категорично ясно,че с мои няма как да стане.

# 411
Как разбрахте за този генетичен проблем? Защото беше оклончиво мнението, че изглеждат добре яйцеклетките, но за качеството няма как да се каже
Възрастта или амх не винаги е фактор, аз забременях на 31г с ДЯ с АМХ 1.5,но се оказах с генетичен проблем на яйцеклетките и беше категорично ясно,че с мои няма как да стане.

# 412
Да, ние поемаме лекарствара. Те се плаща отделно от сумата, която цитирам.

Нали знаем, че финансово покриваме стимулациите (препарати, манипулации, лекарства) на донорките?

В коя клиника не са Ви искали пари за донорките? Сумата, която сте платили само за процедурата ли е била?
Никога не са ми искали пари за донор

# 413
Как разбрахте за този генетичен проблем? Защото беше оклончиво мнението, че изглеждат добре яйцеклетките, но за качеството няма как да се каже

Яйцеклетките стигаха най-много до метафаза 2,в Турция заподозряха за този проблем,в последствие генетични изследвания го доказаха.

# 414
Да ви кажа чесно, имам чуството, че в България те друсат до последно да се пробваш. Първо заради може би по малка компетенция, второ за да изкарат някой лев. Може и да греша, но когато стане дума да се предприеме нещо различно, всеки си бие пас и на никого не му се занимава. Никой не дава информация, никой не ти казва защо не става. Абе не знам и аз

Яйцеклетките стигаха най-много до метафаза 2,в Турция заподозряха за този проблем,в последствие генетични изследвания го доказаха.

# 415
Не веднъж съм казвала,че за мен лекарите в Турция са на друго ниво,ако бях продължила в България щях да се пробвам още поне 2-3 пъти чудейки се защо не става и лошото е,че лекарите тук нямаше да назоват точния проблем,някои от тях не го бяха и чували този генетичен дефект.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 18:04 от Antilop_9723

# 416
Ами както по горе казах 3 опита и всеки вика млада си, ама аз да не съм муле. Колко още да се пробвам и резултата е един и същ. Тъпо е, колко са некомпетентни
Не веднъж съм казвала,че за мен лекарите в Турция са на друго ниво,ако бях продължила в България щях да се пробвам още поне 2-3 пъти чудейки се защо не става и лошото е,че лекарите тук нямаше да назоват точния проблем,някои от тях не го бяха и чували този генетичен проблем.

# 417
В коя клиника не са Ви искали пари за донорката? Сумата, която сте платили само за процедурата ли е била?

Никога не са ми искали пари за донор

Общи условия

Активация на акаунт