Донорски яйцеклетки - група на мами, които са заченали и родили с ДЯ - 2

• 39 870
  • 653
  •   1
Отговори
# 540
Посредникът на Д-Р Онал в Кипър ми каза, че гарантират два отлични ембриона+ каквото извадят от донорката отгоре си остава за мен.

Два ембриона от донорски Я и еякулат или само от донорски Я? Какви са цените там?
Само донорски Я ползваме, съпругът ми  няма проблем. 5500Е. Самолетните билети са евтини, нощувките също. ПИД е по 500Е на брой, цветна снимка 400Е и лекарства слагам още 1000Е. На инфото пише, че е хубаво да ги вземем като отидем първия път, защото ги няма вБг, а на втория е трансфера.

# 541
Посредникът на Д-Р Онал в Кипър ми каза, че гарантират два отлични ембриона+ каквото извадят от донорката отгоре си остава за мен.

Два ембриона от донорски Я и еякулат или само от донорски Я? Какви са цените там?
Само донорски Я ползваме, съпругът ми  няма проблем. 5500Е. Самолетните билети са евтини, нощувките също. ПИД е по 500Е на брой, цветна снимка 400Е и лекарства слагам още 1000Е. На инфото пише, че е хубаво да ги вземем като отидем първия път, защото ги няма вБг, а на втория е трансфера.

Буквално преди месец и половина бях там, същият случай сме.
Лекарствата са доста по-скромна сума, около 230 евро платихме. И не е като да не могат да се намерят и тук, но на мен ми беше по-удобно да ги взема от там. Между другото- може да ги платите с карта тях. За сравнение- витамините, дето ми ги препоръча местно светило, ще ми излязат по-скъпо. Simple Smile

Успех!

# 542
Имахте ли избор на донорка в Кипър, момичета?

# 543
Имахте ли избор на донорка в Кипър, момичета?

В Gynolife  ( д-р Онал) ми предложиха три дами, подходящи за донор.
Профилите им съдържат кръвна група, височина, цвят на очи, кожа и коси, телосложение и образование и интереси. Последните две, разбира е, не са съществени показатели, тъй като не се наследяват. Simple Smile

# 544
  • София
Интелектът се, по женска линия.

# 545

В нашия случай на мен ми беше важно да не са умни като мен и хубави като баща си децата ( 6 отлични ембриона станаха). Освен това за интелекта средата също помага, та може да не е съвсем безнадеждна работата.

Каквото даде донорката ще е просто бонус. И най-важното е, че ще са здрави. Simple Smile

# 546
6 отлични ембриона си е повече от прекрасен резултат! Ще правя последен ( трети) опит в България и аз ще избирам между Киев и Кипър .

# 547
6 отлични ембриона си е повече от прекрасен резултат! Ще правя последен ( трети) опит в България и аз ще избирам между Киев и Кипър .

Благодаря!

Стискам палци при Вас да се получат нещата в България и да няма нужда да ходите по чужбина. Във всички случаи не се съмнявам във Вашия успех! Simple Smile

Разбира се, ако още нещо по темата Кипър/ д-р Мурат Онал Ви е любопитно- с удоволствие ще споделя.

# 548
Благодаря, Лилит,
При вас изглежда нещата са се получили от първия опит там. Ако е така, честито и лека бременност до термин 🍀❤🙏

# 549
Благодаря, Лилит,
При вас изглежда нещата са се получили от първия опит там. Ако е така, честито и лека бременност до термин 🍀❤🙏

Благодаря за позитивната енергия, да Ви се връща многократно и не се съмнявам, че скоро с Вас ще се засечем в отчетните теми. Simple Smile

До тогава- успех, здраве и късмет във всички начинания!

# 550
Това не е вярно. Имаше такъв фейк, споделян из фейсбук. Интелектът, както и другите генетични белези, се наследява и от двамата родители.

# 551
С риск малко да разводня, имам лични наблюдения и в моето семейство и в това на мъжа, как 2 пъти по 2 деца от едни и същи родители са тотално различни откъм интелект. И не мисля че е до гени, а до възпитание и среда.

# 552

Ето част от доклада от 2024 година на ИАМН

# 553

Ето част от доклада от 2024 година на ИАМН

Къде можем да видим целия доклад и проверим за конкретна клиника?

# 554
Къде можем да видим целия доклад и да проверим за конкретна клиника?
Тук са всички клиники.

Общи условия

Активация на акаунт