Майски бебета 2024г. - Тема 6

• 18 112
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Em22 зачервява ли се след баня от топлата вода? При нас така беше в началото грапаво, зачервено и стоеше на петна. Използвам A derma Exomega от 3-ти месец душ гел и мляко след баня и вече няма.
По добре върви на частен лекар, до края на март има доста  време, за да си по спокойна.

# 31
На такова ми прилича, аз също бих отишла на частно. Ще трябва да смениш козметиката с такава за атопична, mama 06 е споменала добър вариант, и също да разредиш къпането.

# 32
  • София
И на мен ми прилича на дерматит. И ние ползваме А Derma Exomega за къпане и балсамът за след баня. Взимам с 3 капки, за по-добро овлажняване. Също разредихме къпането. Мога да кажа, че почти преборихме дерматита. Бузката се зачервява понякога, но с упорито мазане минава.

# 33
Момичета Вие насочили ли сте се към гърне? Аз нямам никаква идея кои са хубави и към кое да се насоча.

# 34
Момичета Вие насочили ли сте се към гърне? Аз нямам никаква идея кои са хубави и към кое да се насоча.

Ние взехме икейското и почти всяко акане е в него!

# 35
И ние сме с Екзомега. Не къпя всеки ден. Взехме и овлажнител за въздух. Първите петна излезнаха есента като застудя. От тогава започнах с А-дерма и беше останал само един сух участък на лицето. С овлажнителя изчезна и то. Иначе бяхме на дерматолог, но честно казано нямаше смисъл. 70 лв преглед, изписа кортикостероиден крем и ако пак се появят - кръвни изследвания. Каза пак да мажа, но отказах и минах тогава на Екзомега. От тогава е супер.

# 36
Още не съм взела гърне,само недейте музикално,разваля се и после постоянно свири хахах
Големи моди бяха с каката😁 пиш и свири
Най-обикновено гърне после й взех даже е в банята,но ще я пробвам на 1 г така съм решила

Да се оплача.
Беше ИиИ още е сополива,от снощи кашля не постоянно но.....
Днес бяхме на преглед,че идват почивни та продължаваме да се лекуваме....Атусин или Стодал,взех Атусин

# 37
  • София
И ние взехме овлажнител, че и пречиствател за въздуха. Доволна съм. В стаята влажността беше под 40%
Сега е над 50. Гърне още не съм взела, но скоро ще трябва.

# 38
40 е добре. Нашата беше около и под 25.

# 39
Ние сме с гърне на ОК Baby от може би месец и съм много доволна. Има висока облегалка и се мие само една част, която се маха с дръжка, а не се мие цялото гърне. 20-на лв е, а е идентично с някои за по 80 лв 😬

# 40
Икейско взех за 7 лв, после мисля да взема пак Икейско, но това, което ми му се маха вътрешната част.

# 41
  • София
Момичета, как чистите зъбките на бебетата? Взела съм накрайник за пръст и с него действам. Но всички пасти за зъби са от година и нагоре. Вярно, че след 2 месеца правим годинка, но се притеснявам да не гълта пастата. Вие как процедирате?

# 42
Честита Баба Марта, момичета!
С големия ми син винаги съм взимала Бочко паста за зъби - първо 0+ ., след това 3+ и т.нат. И сега така ще процедирам.

# 43
Аз ползвам на Nuk. Беше комплект с накрайник.
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030007471

А това ползва за почистване когато му никнат зъби. То 2в1 успокоява и почиства
https://www.ozone.bg/product/chicco-multifunktsionalen-gel-za-ventsi-30-ml-c0109/

# 44
Момичета, как чистите зъбките на бебетата? Взела съм накрайник за пръст и с него действам. Но всички пасти за зъби са от година и нагоре. Вярно, че след 2 месеца правим годинка, но се притеснявам да не гълта пастата. Вие как процедирате?

Със сигурност не са всички. Нашата е такава https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030023275
А и по принцип детските нямат проблем да се гълтат, те толкова малки няма как да плюят. С четка сме вече, макар и с два зъба 😅

Общи условия

Активация на акаунт