Майски бебета 2024г. - Тема 6

• 17 472
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Честита Баба Марта!
Taniq. yaneva как го приучи да ака в гърнето? Пиша там, но не ака. След като е стоял на гърне и се е изпишкал, сменям памперса и ака в чистия памперс. Трудно се застоява на гърнето дори и с играчки. Иска да става.

# 46
Честита Баба Марта!
Taniq. yaneva как го приучи да ака в гърнето? Пиша там, но не ака. След като е стоял на гърне и се е изпишкал, сменям памперса и ака в чистия памперс. Трудно се застоява на гърнето дори и с играчки. Иска да става.
[/quo

Когато започва да ака винаги пръцка, свалям и памперса ,слагам я и тя се изаква. Когато е готова сама иска да става. Не е протестирала че не иска да стои!

# 47
И аз ползвам накрайник за пръст. Все още не съм открила паста с изчистен състав тъй че за сега само с вода. Има четири зъбчета вече ☺️.

За гърне според мен е още рано, не съм взимала. След годинката ще го мисля.

Тези дни имаме малко помощ за бебето и да ви кажа съвсем друго е 😀. Направо се чувствам като човек. Вече разбирам как хората се навиват на второ 😀.

# 48
И аз ползвам накрайник за пръст. Все още не съм открила паста с изчистен състав тъй че за сега само с вода. Има четири зъбчета вече ☺️.

За гърне според мен е още рано, не съм взимала. След годинката ще го мисля.

Тези дни имаме малко помощ за бебето и да ви кажа съвсем друго е 😀. Направо се чувствам като човек. Вече разбирам как хората се навиват на второ 😀.

На Nuk и Chicco са със изчистен състав 18 и 19 от 20 във INCI Beauty. Аз така ги избрах.

https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030007471
https://www.ozone.bg/product/chicco-multifunktsionalen-gel-za-ventsi-30-ml-c0109/

Но ако искаш 20 от 20 не знам дали има такива

# 49
Здравейте 🌸иии с малко закъснение 🫢
Честита Баба Марта ✨
🤍❤️Да сме здрави🤍❤️
Моята кашля ...28 бяхме на док и сега сиропче ....(май го писах това...)

Вчера видяхме две дупчици долу ...ще има зъби скорооооо пууу 🎉
(Каката има първо един горе и един долу ляво-дясно много интересно й тръгнаха 😁)

Точно каката е ок и ще ходи на градина и по цял ден го играя пазач и ги следя да не се доближават...много е трудно,каката уж голяма обяснявам по сто пъти и пак дай да я цункам 😰

# 50
  • Варна
Taniq. yaneva блазе ви, че толкова лесно сте преминали на гърне. При нас за кратко се застоява на гърнето. Ако видя, че започва да се напъва го слагам, но нищо. В най-добрия случай да се изпишка. После започва да иска да става и сме до там. Слагам памперса и хоп, изаква се в него. Ще продължим, все някога ще стане.

# 51
За зъбите ей тази паста ползвам и на chicco: https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010021778
Със силиконов накрайник, ама според мен освен масаж, той нищо друго не върши, а и с 5те зъба вече много ме хапе. Ще вземам тази четка:
 https://dm-drogeriemarkt.bg/curaprox-detska-chetka-za-zabi-4260- … dsteilen.laufend)

Аз с гърне нямам нерви да се занимавам още, дори и да свърши нещо, то далеч не е съзнателно и не виждам смисъл да се изтезаваме взаимно. Ще взема директно голямото гърне на икеа и след годинката, година и нещо ще го слагам от време на време да свиква

# 52
Кажете силен гел за зъби след като видях дупките започвам тежката артилерия,не се търпи това мрънкане

# 53
Кажете силен гел за зъби след като видях дупките започвам тежката артилерия,не се търпи това мрънкане

По-силно от лидокаин няма, тоест Калгел или Дентинокс. При голям зор може и с Панадол да мажеш венците, но не системно.

# 54
  • Варна
Mimi9999 Аз освен гелчетата, които mokka е писала, използвам и химеопатични хапченца - Дентокинд и сиропче Камелия.

# 55
На Огчо никакви гелове не му действат, пробвала съм да мажа Панадол, Нурофен, даже един път доза нурофен му дадох да пие - все 200. Отказах се да го тъпча с глупости и просто ми залепи залепен за гърдите по цял ден 🤷‍♀️
Бях гледала една идея, да свариш чай от лайка, да натопиш чиста кърпа в него и да я сложиш в хладилник и да гризе после. Не съм опитвала, но звучи като добра идея. На него му дай само одеала и дрехи да дъвче 😆

# 56
Аз идвам да се похваля с първи крачки - 4 вчера, към баща си. Днес 5-6 към мен, бавно и славно 🍾🎉 Точно на 10 месеца и 1 ден 😁

# 57
Честито mokka 😊😊
Какви са тези бебета мутанти, то не са зъби, то не е прохождане 😆
Огчо и той е доста близо, вече се позадържа прав без да се държи никъде и беснее с walker-a. А, днес гледах, че е пропълзял около 20ти януари. За един месец има баси бясното двигателно развитие

# 58
Огито е по-бърз, Ани започна да пълзи на Коледа 😅

# 59
Гери днес става на 10м.🤸🏼‍♀️🐾
Ми то скоро ще търся торта 😁🫢то не останало✨
Днес я записах на кухня да видим дали ще й хареса✨
Кака е на градинка и всички сме доволни и имам повече време за малката

Днес сме на док да я преслуша
сиропа й свърши....

Общи условия

Активация на акаунт