🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 296
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 830
A има някои, дето втори станаха, и гримът не им помагаше. Grinning В този сезон мисля, че в тоя последния епизод имаха гримьор, но Елвира нещо... Те ѝ бяха направили и малко по-приемлив вариант на най-отврат прическата, дето всяка година гаврят някоя с нея, Айлин милата няколко пъти.

# 1 831
Най-силно впечатление за ефект от грим ми е направило едно момиче от миналия сезон на Ергенът. Носеше перфектна очна линия, която много ѝ отиваше, но без нея съвсем посредствено лице.
Да, Екатерина. Изглеждаше красива с очна линия и грим и абсолютно сива и безлична в естествен вид, с лоша кожа. Имаше даже някакъв скандал с нея- когато трябваше да са без грим, тя тайно си беше сложила и твърдеше невинно, че е напълно естествена.
Донякъде в безразличието и инертността си, както и по метаморфоза- грозна без/красива с грим, Катето напомня Бранимира.

# 1 832
Най-силно впечатление за ефект от грим ми е направило едно момиче от миналия сезон на Ергенът. Носеше перфектна очна линия, която много ѝ отиваше, но без нея съвсем посредствено лице.
Да, Екатерина. Изглеждаше красива с очна линия и грим и абсолютно сива и безлична в естествен вид, с лоша кожа. Имаше даже някакъв скандал с нея- когато трябваше да са без грим, тя тайно си беше сложила.
Бутафорните скандали на Горджъса. То никоя тогава не беше съвсем без грим и не могат да ме убедят в противното, просто бяха я метнали нея. Магито и тя имаше нещичко.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 20:29 от RoseofVersailles

# 1 833
Пак прекалявате и си измисляте. Катето си изглеждаше абсолютно нормално без грим и не е имала лоша кожа. Стига сте си проектирали комплексите върху хората.

# 1 834
Е, то пък кой не изглежда безличен без грим...Сигурно някоя жена една на милион...Много си е красива Катето даже, и със и без грим.
Тука наистина вече си търсите начини как да наречете хубавото грозно Grinning

# 1 835
Катето беше сладурана голяма със и без грим. Къде видяхте лоша кожа, пък не можели да я познаят, айде, айде. Единствената неразпознаваема без грим, беше Дениз. Елвира без грим също е много нежна и красива, при разговора с психоложката, беше като детенце. Като цяло дори не изглежда на годините си, а поне 5 надолу.

# 1 836
Е, то пък кой не изглежда безличен без грим...Сигурно някоя жена една на милион...Много си е красива Катето даже, и със и без грим.
Тука наистина вече си търсите начини как да наречете хубавото грозно Grinning
Уважавам мненията, но за мен тя не е красива без грим.
Имам право да го кажа, нали?
И няма как да завиждам или “злобея”, защото може да ми е дъщеря, просто имам други критерии за красота и Катето не ги съвместява. А кожата ѝ наистина не е ок без грим, вижте сами. Аз комплекси от моята кожа нямам, не се сравнявам и не се конкурирам, просто не ми харесва и е шокиращо различна от гримираната си версия Екатерина.
Пак прекалявате и си измисляте. Катето си изглеждаше абсолютно нормално без грим и не е имала лоша кожа. Стига сте си проектирали комплексите върху хората.
✌🏼PEACE🙂

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 20:40 от ellis

# 1 837
  • Stockholm
Ох, не мога JoyJoyJoy

# 1 838
Както и Неделчо каза в надкаста Мартина е типичната pick me - такива жени си остават втора цигулка или любовници или такива за убиване на време докато мъжът намери това, което всъщност търси.

И по отношение на надкаста- знам, че много от вас не харесват Мая, но тя има сходна стратегическа игра като Даниела и разсъжденията са и доста на място. Тя като една хитра лисица вижда доста добре ходовете на Даниела.
Дори бих казала, че Мая и Даниела си приличат и визуално 😁

# 1 839
На мен Екатерина и Айлин ми харесват доста и без грим. Според мен са красавици и са ми фаворитки като визия. Нормално е да има разлика със и без грим и да са по-впечатляващи със, нали с тази цел се слага. А и камери, осветление и т.н. си има причина да изисквах грим. При Дениз наистина имаше голма разлика, но пак си е готина, а и ме кефи, че не се притеснява да ходи без.

На Капитонова образованието е и в сферата, в която продава курсовете - маркетинг. Освен това няма операции. Първият апартамент мисля, че го купи с пари на родителите си. Няма как да се конкурира в Русия с руските красавици, а тук минава за екзотична, защото в рускиня. И все пак е доста по-адекватна. Аз също я следях в началото и я харесвах, когато беше по-народна.

# 1 840
  • somewhere over the rainbow
Каквато и да е Капитонова, според мен от всички ергенки в 4-те сезона няма коя да я бие по красота.
Той Виктор 1 за това я избра - нормално е от 30 жени, към които нямаш тръпка, да избереш просто най-красивата. Човещинка.

# 1 841
Каквато и да е Капитонова, според мен от всички ергенки в 4-те сезона няма коя да я бие по красота.
Той Виктор 1 за това я избра - нормално е от 30 жени, към които нямаш тръпка, да избереш просто най-красивата. Човещинка.
Или пък защото продукцията му каза коя да избере 👍

# 1 842
Нищо не му е казвала продукцията, спрете с конспирациите..сами си ги избират и гонят..

# 1 843

Лмао аре някой мъж да го констатира, няма да е зле 😂🤣😂🤣 Най-красивата от всичките? Има една ехидна, палава физиономия, умее да баламосва с думи, баламосването компенсира. Айде виж, не си е сложила силикон и явно няма да си сложи. Това е интересно при положение, че и Кристина си сложила, Шермин, Мартина (Сезон 3, сега Сезон 4 също), Айлин обмисляла, Данчето сложила. Ддз говори за характер и самозаява, щот много лесно ми се струва как си слагат вече силикон. Лесно прибягват към това, щот нали е бонус, плюс.

# 1 844
Нищо не му е казвала продукцията, спрете с конспирациите..сами си ги избират и гонят..
Естествено.
И в този сезон няма да победи Даниела, неее.
Нищо,  че прилича на филипинско гримирано момче.

Общи условия

Активация на акаунт