🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 326
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 740
Може да е хванала въшки и затова да си е скъсила косата. Laughing
Естествено,че снимките й са силно обработени. Сигурно аз съм най-голямата идиотка,която не си обработва снимките,освен да засиля/намаля светлина,цвят.
На мен 2 епизода хич не ми стигат седмично.Ако имаше друго реалити,нямаше да ми прави впечатление,но сега просто няма избор.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 15:19 от Adoralova

# 1 741
Някой за Мартина знае ли нещо? Тази бивша плеймейтка ли е била?

# 1 742
Някой за Мартина знае ли нещо? Тази бивша плеймейтка ли е била?

Уж танцьорка с дини 😂

# 1 743
Танцьорка в Сикрет гардън шоу Sunglasses

# 1 744
Анна-Мария защо ходи с такива детски джуфки на главата...

# 1 745
Анна-Мария защо ходи с такива детски джуфки на главата...
Анна - Мария е една голяма джуфка. Все е размъкната, разкрачена, провиснал бюст на показ, начумерена (или такава си й е физономията). Нищо женствено не виждам в братленцето. Камо ли като си отвори устата.

# 1 746
Според мен Мартина много лесно “свали гарда” и си откри картите на Мартин - с вълнения, погледи, попипване, и прочие - ясно му е, че е в кърпа вързана. Типичната тутурутка, която си върти опашката около него. Даниела обаче има 3 мозъчни клетки повече от нея и завързва по-обиграни разговори, умее някак да го води и да изглежда хем навита, хем с една идея недостъпна и следователно - интересна. Затова Мартин има някакво увлечение към нея, има игра, има надлъгване, има тръпка (някаква). Мартина е готова и на една ръка разстояние, а Даниела като че ли не и това го мотивира. Видно.
Виктор ми е безкрайно скучен. Като го видя в поредната поза да се обяснява на коленце на тоя бурсук Бранимира и съм 🫤 Не знам сега последно двойка ли са извън предаването или не са, но някак това постоянно обясняване, което прави, точно на такова нещо ми изглежда - гузен ходи да се обяснява на жената, че всъщност не му било приятно с новите момичета, ми той само за нея си мислел… 🤢🤮

# 1 747
На Данчето играта ѝ на недостъпна е толкова преднамерена и заучена, че само увеличава съмненията за интелекта на Мартин, който явно ѝ се връзва. В един момент вероятно ще се направи, че и той се е преструвал, но като цяло са си на един акъл и еднакво фалшиви и неспонтанни.

# 1 748
Както и Неделчо каза в надкаста Мартина е типичната pick me - такива жени си остават втора цигулка или любовници или такива за убиване на време докато мъжът намери това, което всъщност търси.

И по отношение на надкаста- знам, че много от вас не харесват Мая, но тя има сходна стратегическа игра като Даниела и разсъжденията са и доста на място. Тя като една хитра лисица вижда доста добре ходовете на Даниела.

# 1 749
  • София
Явните фаворитки Мартина и Даниела на Мартин, и Бранимира на Виктор още отсега ме навява на мисълта, че нито една от тях няма да е на финал 😉😂.

# 1 750
Еййй, мира не ми даваше...все се чудех Елвиса на кой ми напомня най-вече по говор, но и от части по визия - Джино Бианкалана. Малката сестра ми идва ту мач с това миксиране на 2-та езика и си е лигавичка. Въпреки това не заслужаваха такова селяндурско посрещане. Очаквах всеки момент Мартина да удари една сиса на някоя от двете😂 другите също прекаляваха доста.

# 1 751
  • Out of the Mix
Скрит текст:
Според мен Мартина много лесно “свали гарда” и си откри картите на Мартин - с вълнения, погледи, попипване, и прочие - ясно му е, че е в кърпа вързана. Типичната тутурутка, която си върти опашката около него. Даниела обаче има 3 мозъчни клетки повече от нея и завързва по-обиграни разговори, умее някак да го води и да изглежда хем навита, хем с една идея недостъпна и следователно - интересна. Затова Мартин има някакво увлечение към нея, има игра, има надлъгване, има тръпка (някаква). Мартина е готова и на една ръка разстояние, а Даниела като че ли не и това го мотивира. Видно.
Виктор ми е безкрайно скучен. Като го видя в поредната поза да се обяснява на коленце на тоя бурсук Бранимира и съм 🫤 Не знам сега последно двойка ли са извън предаването или не са, но някак това постоянно обясняване, което прави, точно на такова нещо ми изглежда - гузен ходи да се обяснява на жената, че всъщност не му било приятно с новите момичета, ми той само за нея си мислел… 🤢🤮
Понеже и двата филма съм ги играл по няколко пъти, и много добре ми е ясна психологията, в момента от сегашния акъл и опит, винаги бих предпочел "тутурутката" и свободното, фриволно "попипващо" поведение без задръжки с ясна предвидимост и явна заявка в действията на Мартина, пред такова идими-дойдими с "предварителни" уговорки и "ако"-та стил Данка, която уж декларира интерес, после се дърпа, като опре ножът до кокала и баш в сюблимния момент да се дръпне. Ако такова нещо се случи, не бих я погледнал повече.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 09:09 от Revoker

# 1 752
Най-смисленото нещо, което прочетох последните 100+ страници. Невероятни коментари кой какъв бил, какво е правил, какво има, какво ще стане, че даже и в бъдеще какъв ще е.

Откъде тази злоба, негатизивъм, хейт. Сипят се епитети за чудо и приказ. Присъединявам се за "На мен не ми се чете вече темата". Направо съм в потрес от някои коментари и недоумявам как може да се използват толкова обиди и злобни коментари.

Истината е, че които и да бяха избрани за Ергени щяха да бъдат съсипани в коментарите. Виктор автоматично стана гей, Мартин - алкохолик. Сашко миналата година беше нон-стоп на черешата, но не се бълваха такива определения, тогава други бяха оплакванията - много се хилел, много ги целувал...

Елвира била набедена, нищо че се оправда с измислена статия и че всичко го правели, нищо че имаше хора, които са я чули, Косара например. Дори да е казала нещо вярно, без доказателства не се говори, елементарно е.

Вярно е това за комфортната зона при Мартин. Дано се случи нещо или някоя да го предизвика.

На мен не ми се чете вече темата. Не знам как може да се хвърлят определения с лека ръка, постоянно да се обиждат и момичетата, при това грубо и на всичкото отгоре да се брои кой колко пари и имоти имал.

# 1 753
Че тя нали даже целувка искаше... Най ми е смешно как сега тръгна да си измисля, че била имала бивш алкохолик, за да подсили образа на жертва. Никоя жена, страдала от връзка със зависим не би се доближила до Мартин, за който се знае и тя ясно каза, че го е виждала, запозната с образа му и т.н. Както казваше един бай от село ''Актьорка''
Много неуместен коментар... Когато Виктор спомена за травмата от баща му, Елвира едвам се сдържаше да не се разплаче на синхроните. Когато в "Преди обед" бегло спомена за травмата си, грубите водещи много нетактично я натискаха да разкаже. И тогава гласът и се разтрепери и едвам се сдържаше. Но не пожела да сподели нищо повече, та толкова с образа на жертва, който се опитвате да и припишете.

А това, че човек е бил в отношения (било то връзка или роднински) с алкохолик/нарцис/психопат/насилник, изобщо не означава, че е предпазен да влезе в отношения с такъв типаж отново. Даже напротив, много често семейните модели се повтарят, след връзка с насилник се влиза отново в такава връзка... "Бригада нов дом" и "Животът по действителен случай" изобилстват от такива случаи. Така работи човешката психика понякога.

Елвира може да е глуповата, но е чувствителна, ранима, неагресивна. Тя няма изгода от това да си измисля и да се прави на жертва.
Елвира ми беше симпатична. Изглеждаше сравнително естествена. Също приличаше на момиче, с което Мартин веднъж си е говорил, направил му е комплимент (след това веднага е забравил), а Елвира чака с нетърпение пак да му се представи.

Да отбележа, че сигурно съм гледала сумарно 1,5 епизода, та вероятно мненията ми не са много правилни...

Ааа, да, преди, когато не можех да гледам, поне с кеф четях в темата. Сега имам чувството, че нищо не се случва и няма много какво да се коментира. Пък са двама ергени и се очакваше да има драма х2.

# 1 754
Това и на мен ми е проблем. Нищо не се случва. Няма скандали (освен насила измислен такъв), няма конкуренция между жените, макар да вкарват още и още. Избора още от сега е ясен, пък и не се харесва от никой.  Скучни срещи, клиширани разговори, таймиран пейкинг, лошо Николов, лошо!

Общи условия

Активация на акаунт