🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 330
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 725
Я кажете как тълкувате жеста на Даниела по време на коктейла – подаде му нейната чаша? От една страна го направи, защото знае, че Мартин умира за алкохол или беше териториална демонстрация?

Според мен беше супер селско.

# 1 726
Ох да , ме няма друг алкохол там .. наистина много прекалявате

# 1 727
Истината е, че които и да бяха избрани за Ергени щяха да бъдат съсипани в коментарите. Виктор автоматично стана гей, Мартин - алкохолик. Сашко миналата година беше нон-стоп на черешата, но не се бълваха такива определения, тогава други бяха оплакванията - много се хилел, много ги целувал...

Елвира била набедена, нищо че се оправда с измислена статия и че всичко го правели, нищо че имаше хора, които са я чули, Косара например. Дори да е казала нещо вярно, без доказателства не се говори, елементарно е.

Вярно е това за комфортната зона при Мартин. Дано се случи нещо или някоя да го предизвика.

На мен не ми се чете вече темата. Не знам как може да се хвърлят определения с лека ръка, постоянно да се обиждат и момичетата, при това грубо и на всичкото отгоре да се брои кой колко пари и имоти имал.

# 1 728
За Виктор имаме съмнения, че е гей или асексуален, но в действителност няма как да знаем. Обаче за пиянството на Мартин - ами то ни е пред очите как обръща чаши, подпухналото му и зачервено лице, хилавото тяло, и жестокото засягане и оправдаване как той не бил алкохолик, щото не му треперели ръцете. Ама чакай, ти си на 40, като станеш на 50-60 и това ще стане.

# 1 729
Мартин не е тъп, просто е "социално-умен". За мен е ограничен и неначетен ( визирам речниковия му запас и изява). Това не ми харесва, съчетано с авторитарните му наклонности в стил " ще те сложа на мястото ти, не ми сечи пътя!".

# 1 730
Мартин не е тъп, просто е "социално-умен". За мен е ограничен и неначетен ( визирам речниковия му запас и изява). Това не ми харесва, съчетано с авторитарните му наклонности в стил " ще те сложа на мястото ти, не ми сечи пътя!".

Даже и да е имало в него умствен потенциал, с това обкръжение от купонджии, фолк певици и пр. всичко е отишло на вятъра... А и алкохолът не прощава ни на умни, ни на красиви, ни на богати.

# 1 731
Аз пък вече искам целувки. Blush Така много постно само говорят ли говорят, а вече взеха и да се карат и да гонят.
Стига с този алкохол де. Изобщо не изглежда като човек, който пие от сутринта или пък налива такъв в кафето.

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 21:47 от *Амбър*

# 1 732
Че тя нали даже целувка искаше... Най ми е смешно как сега тръгна да си измисля, че била имала бивш алкохолик, за да подсили образа на жертва. Никоя жена, страдала от връзка със зависим не би се доближила до Мартин, за който се знае и тя ясно каза, че го е виждала, запозната с образа му и т.н. Както казваше един бай от село ''Актьорка''
Много неуместен коментар... Когато Виктор спомена за травмата от баща му, Елвира едвам се сдържаше да не се разплаче на синхроните. Когато в "Преди обед" бегло спомена за травмата си, грубите водещи много нетактично я натискаха да разкаже. И тогава гласът и се разтрепери и едвам се сдържаше. Но не пожела да сподели нищо повече, та толкова с образа на жертва, който се опитвате да и припишете.

А това, че човек е бил в отношения (било то връзка или роднински) с алкохолик/нарцис/психопат/насилник, изобщо не означава, че е предпазен да влезе в отношения с такъв типаж отново. Даже напротив, много често семейните модели се повтарят, след връзка с насилник се влиза отново в такава връзка... "Бригада нов дом" и "Животът по действителен случай" изобилстват от такива случаи. Така работи човешката психика понякога.

Елвира може да е глуповата, но е чувствителна, ранима, неагресивна. Тя няма изгода от това да си измисля и да се прави на жертва.

# 1 733
За Виктор имаме съмнения, че е гей или асексуален, но в действителност няма как да знаем. Обаче за пиянството на Мартин - ами то ни е пред очите как обръща чаши, подпухналото му и зачервено лице, хилавото тяло, и жестокото засягане и оправдаване как той не бил алкохолик, щото не му треперели ръцете. Ама чакай, ти си на 40, като станеш на 50-60 и това ще стане.

И на мен ми се зачервява лесно лицето и ми треперят ръцете, особено когато се вълнувам или ядосвам и/или е жега. Това прави ли ме алкохолик?

В това предаване се пие, хората там са подложени на огромно напрежение и дори употребата да не им е част от лайф-стайла, разбираемо е да се "обръщат чашите", макар и непрепоръчително. Мартин аз лично откакто е в предаването никога не го видях супер пиян, самозабравил се и изпуснал контрола, просто приятно почерпен. Мисля че мога да направя разликата.

# 1 734
Ако не знаех кои/какви са родителите на Мартин, щя да си помисля, че идва от някое село. Ужасен говор и изказ, и с този лаф Който е облечен в бяло.....изобщо не си мери приказките в ефир. Говори на "бе", на "ъ" а как задърпа Данчето да я целува, като полудял,  разгонен селски...пръч.
В ИВ не ми беше направил впечатление, обаче в Ергенът, направо ми боде очите и ушите.

# 1 735
Интересно дали пък утре няма да има Елвира в Надкаст. Имало е къде къде по-наклепани моми, които са си ходили по подкастите.

# 1 736
  • Вестерос
Бранимира все едно друго човек на снимки

# 1 737
Бранимира все едно друго човек на снимки

Не е кой знае колко по-различна. Има малко обработка, гримирана е добре и е направила голяма грешка като си е отрязала косата. И в предаването винаги изглежда по-добре като я пусне, не знам защо ходи с тия шапки.

# 1 738
Ама пак бихте взели Марто накрая, щот Виктор ще ви писне 😂🤣 the good guys finish last. Що му казвате смотан, а? Кой в крайна сметка е мъж та мъж? Вашите, нали? 😂🤣😂🤣😂🤣 Съвсем нарочно са ги събрали таквиз крайно различни. Да, далеч по-вероятно е да чуете тоя с татусите, алкохолизъм и заведение да изплиска идея като плантация за марихуана. Ама нещо е объркал държавата, тва спада за Тайланд далеч повече.

По принцип нито един от двамата не бих взела, но ако ми опрат пистолет в главата и ме накарат все пак да избера един, то категорично ще взема Виктор. По-лош тип от Мартин трудно се намира.

Много песимизъм лъха от поста. Изчакай следващият сезон и тогава ще говорим😜От сезон на сезон става все по-зле и затова съм оптимист, че продуцентите ще успеят да намерят по-лоши тип от Мартин😜

# 1 739
Е, като е ползван филтър за форма на лицето – скули, изтъняване и удължаване на лицето, си е баш друг човек.
Поведението на редник Бранко спрямо Викчо показва единствено комплексираност – да го тъпче и мачка понеже се чувства несигурна. В топчестото си лице и лоша кожа, в присъствието си като жена. Това провокира и отключва и бурсучестото поведение - тя самата не се харесва и си го връща на мъжете.
//
Данка хитранка искам да я гледам до финала с Мартинели, защото и двамата са лисунгери и ще има интрига.

Общи условия

Активация на акаунт