🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 503
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 710
В много коментари се вижда откровено съмнение в интелигантността на Мартин. Нормално е, все пак нищо не сте видели.
В другия формат – Игри на волята той успя да подчини всички къде с тормоз, къде с инат и си показа какъв зъл гений е. Имаше една мутра в женски образ, брокер на недвижими имоти в САЩ (Виолета), която използва целия си арсенал срещу него, но не ѝ се получи. Този същият Мартин беше финалист финалист и завърши трети. Нищо, че изглежда кекав. Всичко постигна с манипулации и интриги. Това ако не е тест за справяне в живота, кое е?
Все пак говорим за интелигентност като способност за адаптация (което е основната характеристика на интелигентността), а не колко книги е прочел или колко учебника е назубрил.
За да са това, което са, родителите му в днешния вълчи свят, смятай че това са му наследствени и възпитани качества.

# 1 711
Това не е моето "предаване"...

# 1 712
На красивите им викате грозни и фейк, а на грозните им викате окей, нормални, особени 😂😂😂 Козметичната индустрия нямаше да е за милиарди ако е толкоз излишна. Масово се  кипрят в днешно време. Кво значи натурална? Ми те се оправят и приготвят, за да изхвърлят боклука. Най-красивата българка за мен въобще не е сред тия ама нямам право да споменавам тука, щот нали метлата. Само посочих кои седяха впечатляващи в сезоните и имаха по-сериозен характер, добре щяха да се карат и бият ако бяха заедно в един сезон.

# 1 713
Аз съм много за козметиката, грима, една жена да се подържа и да бъде красива. Не съм против и корекциите, в някакви граници - бюстът не е нужно да го риташ като вървиш, нито пък да ти стига до ушите и да си безврата, носът ти нека е съобразен с формата на лицето. Аз също не харесвам прекалено натурални, аз им викам народни, които  си ходят с кукуригото на главата и не слагат дори гланц и спирала като Любомира на срещата с Виктор, да не говорим за кошмарни вежди и окосмение над горна устна, а те като набият тоя хиалорон стои точно все едно имат такова. Да се наконтиш е едно, да заприличаш на Даниела и Шермин - друго.

# 1 714
Този сезон го гледам пуснат за фон и с превъртане.Засега нищо не ме изненадва-върви едно монотонно...Мартин ако не е на среща с Даниела,ще е с Мартина.Даже бих се учудила ако е някоя друга.Виктор,завалията-имах някакви очаквания от него,ама тцъ.Имам чувството,че живее в някакъв си негов,собствен свят,далеч от там,където се намира в момента.Най-анти ми е Бранимира-не знам какво би намерил един мъж в нея.Ех,чак ми залипсваха Габитата от 1 и 2 сезон,Венетка,Християна  и Тея,разбира се.На такива ергени-такива моми.

# 1 715
  • България
На мен ще ми е интересно какви разговори би завъртял Алек с момите на Виктор - Росица, Клаудия, Ивет, бурсука Бримка. Въобще с Алеко срещите дори с разни натресени му плашила като Барбара и Теа протичаха в пъти по-гладко.

# 1 716
Шермин за мен е попрекалила със силикона , иначе е страшна мацка . Аз в гледах в надкаст , момичето въобще не е тъповата като Елвира .

# 1 717
На мен ще ми е интересно какви разговори би завъртял Алек с момите на Виктор - Росица, Клаудия, Ивет, бурсука Бримка. Въобще с Алеко срещите дори с разни натресени му плашила като Барбара и Теа протичаха в пъти по-гладко.

Много говорехте за Клаудия по едно време, а сега сякаш я няма ни в сезона, ни тук 😂😂😂

# 1 718
Аз не гледам ИВ (само някакви части от първи сезон), та не съм и видяла какви ги е вършил там Мартин. Но се учудвам, че манипулации и интриги биват определяни като висок интелект. Струва ми се, че всички носим потенциал да сме груби, нагли и зли и това, че някои са решили да го развият и използват, не ги прави толкова по-по-най, колкото вероятно те си въобразяват, че са, защото някъде са успели да минат метър, държейки се лошо. Че аз и в себе си много често усещам какво мога да кажа на някого в живота, за да го срина със земята, когато ме ядосва, но съзнателно избирам да не го правя, защото е гадно и долно да се постъпва така. Мартин засега тук не съм го видяла толкова да залага да унижава публично момичетата (и по-добре), защото като мъж, а и като човек, би изглеждал жалък, ако тръгне да се опитва да се възползва от слабостите им, за да си показва "злия гений".

# 1 719
  • Out of the Mix
Между другото Мартина и Данка биха му били най-подходящи и на години, както и Силвия, най-близко са до неговите, и пак достатъчно по-млади, но вече жени, не момиченца на 20-25, ако говорим за нещо по-сериозно. Имат най-много допирни точки, оставаме настрана всичко друго. Иначе за минаването, като валяк може през всички, без значение възрастта.

# 1 720
Мартин ми е все тая дали има сериозни проблеми с алкохола или не, но за мен сам си изкова и бетонира образ на пройдоха с афинитет към нощния живот и пиенето, с леко педофилски наклонности.
В началото ми беше горе долу симпатичен, нямах идея какъв е и дали е участвал в ИВ.
Подлъгах се, че има потенциал да бъде интересен. Но с нещата, които сам казва за себе си, и които говори пред жените - тотално се закопа и рязко пропадна към дъното.
Представи се като мързелив, склонен да се активизира само за гуляи, мамино детенце с липса на емоционално съзряване, бройкаджия, а последното му гадже е малко по-голямо от дъщеря му.
Нито е обаятелен, нито особено умен с тъпите си лафове, нито остана нещо мъжкарско в образът му, само една измислена и нереална самореклама.

# 1 721
Никой не твърди, че манипулатор и интригант е равносилно на интелигентен!
Мартин си изигра картите в ИВ, така че остана на финал. Добре се ориентира в характерите на околните – събра си глутница и обяви война на всеки, който беше срещу него. Другите бяха като тревопасни до него. Щом държите да го обявим за тъп, така да е.

# 1 722
Да умееш да разгадаваш хората и предвиждаш техни ходове се иска интелигентност.Пройдоха и женкар-да,тъп-не.

# 1 723
Мартин определено не е глупав. Според мен природно е интелигентен, просто го мързи да се развива. Стигнал е до някакъв момент, подбутван яко, имал е капацитета да извърви пътя, обаче не е имал мотивация. Много хора, които знаят, че са подсигурени не блестят с особена амбиция и често презадоволяването води и до саморазруха.Според мен умее да го контролира все още, но мине ли 55-60 ще се пропие наистина.

# 1 724
Е как тъп Мартин? Дано обаче не си изпържи мозъка с това пиене.

Общи условия

Активация на акаунт