🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 748
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 255
Психоложката някой Свободен университет ли е завършила?

Диплома от tumblr сякаш има...

# 256
Косата доста прекалява  с контура😀

# 257
Мартин нямал проблем да се коментира това в къщата, но иначе пита Елвира за това и даже не очаквал такъв отговор? Логика-няма

# 258
Виктор веднъж да направи сладък, закачлив коментар и Косара изпусна момента да се включи Expressionless

# 259
Ох, най-сетне някой да му каже на Виктор да спре да води дамите, все едно е хванал повод на кон.

# 260
"Аз пия само когато съм на дискотека", казва човекът, който почти всяка вечер е на дискотека🤣

# 261
  • София
Мартин какво набива канчето на кухата Елвира, при това с неверни аргументи. Ама и тя не може да прещрака достатъчно бързо, че да отговори адекватно...

# 262
Как се изсмяха всички като Елвира каза “За една много коментирана тема”… А защо той не пита направо всички?? Елвира не блести с ум, ама да обвинява само нея…

# 263
На мен точно затова ми се беше поиздигнала в очите, много е тъпа, но постави проблемът директно. Наясно е, че ако той наистина е пристрастен, няма оправия. Докато на Даниела изобщо не ѝ пука, само да има кой да плаща сметките.

# 264
Нали уж НН държал да са по цял ден с микрофони, как не ни дадоха един запис поне на Елвира конкретно да го казва... Много хляпава продукция.

# 265
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много повече ми хареса срещата на Виктор и Любомира - естествена, приятна, ненатоварваща, непретенциозна.
Преговорите за уточняване тарифата на Рупецова под формата на шегички ми докараха позиви за повръщане. Беше крайно отблъскващо и жалко - тя се прави, че действително си заслужава вложението, той се прави, че й вярва.
Единственото вярно нещо, което е казала тази жена, е че момичетата наистина трябваше да изчакат ергените, преди да започнат да ядат. Така е възпитано.

# 266
Упс, чакайте малко, те там не са били на дискотека, но Мартин без чашката вечер не сме го видели. Хората, които отричат да имат проблем с алкохола, обикновено имат голям проблем с алкохола.

# 267
Мъже като Мартин да не са ви в къщата направо, не е спрял да пие откакто е в предаването, и на индивидуални, и на общи срещи, по време на коктейли и т.н. Иначе пиел само, когато е на дискотека? Явно неговата идея за пиянство е да се докарваш до болница, битовият алкохолизъм не е "порок'

# 268
Елвира е за назидание на другите.
Иначе Мартин пие само на дискотека и само като е в Шри Ланка. Иначе не близва, изобщо не е подпухнал и ни най-малко не зачервява носа и бузките.

# 269
Не, просто всички, които имат проблем с алкохола, отричат да имат проблем с алкохола.
Една позната вика: ние вечер си правим салатка и си сядаме пред телевизора. Мъжа ми си пийва по малко всяка вечер и си ляга. Питам я по колко "малко" всяка вечер си пийва - ами 200 - 300 грама! Баммммм! 🤯😵‍💫

Общи условия

Активация на акаунт