🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 896
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 765
Даниела ще е по-интересна на Мартин , Мартина е сладка , но му е в кърпа вързана.

# 766
Ох, все по-тъп го виждам безалкохолния ерген с двете деца, героят-интригант от "Игри на волята"... Мартина също ми се вижда много елементарна,  sorry...

# 767
Всички си мислят, че Даниела е дразнителя, а то какво излиза… Мартина не отстъпва по хитрост на Даниела изобщо … Така като гледам интригата в момента за “бохемския” живот на Мартин идва от устата на Мартина. Много хубава маска на добронамереност и лъчезарност… пролича си каква е.

# 768
Мартин явно е ходил при Николов да му каже специално да наблегнат, че не е алкохолик, не е женкар, не е дори и комарджия.

# 769
Оо, дано не е Мартина портата... Sad
Не мисля. Тя сега го говори след като вече разбра, че е станало на въпрос. Мисля си, че е Даниела точно на срещата с хеликоптера. Или евентуално Анна Мария.

# 770
Ами да алкохолик е -то нарцисистично личностно разстройство си върви ръка за ръка с някоя от зависимостите алкохол,наркотици хазарт или всички едновременно.

# 771
Оо, дано не е Мартина портата... Sad

Не мисля, срещата им е след разговора му с Елвира.

# 772
На фона на Даниела Мартина започва да ми става симпатична. Даже прилича на човек, може би заради прибраната коса.

# 773
Мартина може да не го е направила с лоша умисъл , просто е тъпа и търси за какво да говори

# 774
Хубаво се облича Мартина. Кафявото червило не й отива на сините очи.
Много се притеснява,защото е толкова неадекватна?! Ето,не е портата тя. Каза - ще гледаш предаването.

# 775
Е, може Елвира да е казала пред всички, че Мартин я е скастрил, и затова Мартина сега да го споменава този казус, знам ли.

# 776
Много ми харесва как се облича Мартина, на мен направо влюбена ми изглежда...

# 777
Симпатична и сладка е Мартина тази вечер. Но ми прави впечатление друго - упорито търси романтика там, където я няма.

# 778
Не знам, но за мен Марто и Марта са един за друг. Сладка лолитка и заможен, симпатичен ухажор, направо клише, та дрънка. Но за мен те двамата най си отиват. Дори стоящи един до друг си приличат, някак носят един и същи вайб, на секс. Мирише на хубав, страстен секс.
Тия двата трябва да се сгаджосат, така ми идва отвътре.

# 779
Оф, тая Данка веднъж вече се изложи, но държи и на бармана да разкаже, че не глади, не готви и всичко останало, а ще има прислужница, която да прави всичко. Барманът - ти вече имаш схема? 😀

Общи условия

Активация на акаунт