🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 227
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 90
  • София /Абсурдистан
Понеже сме в такъв род предаване та не е неуместно да попитам-какво изобщо е харесвал Славчо в таз госпожа. JoyМи то на нищо не прилича как се кокори с тези ретро очила и изобщо ретро вид.
Понеже в Славчо има много за харесване…
Финансово красив и вече политическа фигура Simple Smile

# 91
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Погнусена съм от Даниела и мислите й за съвместен живот. Типична държанка.
Как може да има мъж,който да се връзва на тези номера?!

# 92
Ужасна е Даниела, но дори не се преструва. мисля, че дори и тъпи книги не й се пишат вече:) Само че доста се е объркала за Мартин-нито е толкова богат, нито изглежда толкова щедър. Някакво усещане е, но за мен изобщо не е от тези, които прекаляват с глезенето на жените.

# 93
В океана се виждат да светят само едни зъби 😄

# 94
Даниела така хубаво си подхожда с Мартин .Има един перверзен глас Joy

# 95
Хорааа, не мога, не мога, това е безумно! Върнете историите за розата на Наум и махнете психоложката!

# 96
И на зъби, и на намерения - пираня... Grin

# 97
Хорааа, не мога, не мога, това е безумно! Върнете историите за розата на Наум и махнете психоложката!
Аз чувам само бла-бла, бла-бла-бла.

# 98
Щях да напиша, че усмивката й се вижда от самолет😂

# 99
Приятелят ми ще умре до края на епизода от смях с тая психоложка...  Не може да диша, аз просто си кринджвам.

# 100
Човек не знае какво има, докато не го изгуби...

# 101
  • София
Май и Маги е в предаването, за да си оправи кариерата

https://hotarena.net/laifstail/golyamata-lyubov-na-slavi-se-prov … oti-magi-angelova

Егати и скуката!

# 102
Като генерализираме, даваме ли пространство на човека да се променя?!? Joy

# 103
Марто изобщо не я възприема тая чалната златотърсачка насериозно. Та тая толкова безумно директно си го разказва, баш като оная с розовия замък, може би една идея по-културно.
То едва ли някое момиче там възприема и самия Марто насериозно 😆

# 104
Мартин отново избра Даниела. Дали нямат уговорка предварително, той да се представи за омагьосан от нея? Това би рекламирало нейната книга, която “работи” - омагьосва мъжете. А той, нека признаем, не търси нито любов, нито съпруга - има 2 изгледани деца и младо гадже - Йоана.

Общи условия

Активация на акаунт