🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 510
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 960
Дали изгонената ще е Елвира, заради "алкохол гейт", или е имало някакъв скандал, агресия между момичетата и ще има наказана?

# 961
Ергените не проявиха особен интерес към американските моми,нищо че продукцията се помъчи да ни внуши друго. Единият е зает да се гъбарка с Даниела Черепа, другият да тича след Бранка Пипалото. Скуката е все по-голяма и по-голяма! Вече ми омръзна да чакам да се случи нещо интересно в този сезон!

# 962
Ивана е фолкпевица от времето на Глория, Екстра Нина и т.н.
А Марина коя е?

# 963
Бранимира ми е като палачинкова торта с тоя тежък грим..Слой след слой Joy
А на мен ми е като френска селска торта...
Като ромка е.
Даниела е ромка според мен, но днес в друга тема четох, че имала турско име. Сменила си в името ли?

# 964
Аз мисля, че ще изгонят някоя от онея, дето посрещнаха новите момичета грубо.

# 965
Ана-Мария казах. Тя плете интригите.
Елвира е пионка. Ужасно тъпо и мажоретно моме.

# 966
Като цяло девойките първите дни не се изпокара и за това дойде барманът да ги н@пие. Той не успя да ги н@пие и решиха да вкарат 2 нови участнички, че да се скарат с тях и да тръгне сеира в предаването.

Точно описание на ситуацията.

# 967
Мартин докрая ще си гравитира около Мартина и Даниела. Едната го провокира със сексапил, гали егото му, мяука около него, не му създава напрежение и наистина го харесва. Другата го провокира с това,  да се доказва като мъж пред нея. Тя му служи и като стръв за потенциални любителки на ергени като него. Накрая ще си тръгне с Мартина.
А Виктор, тоз лапнишаран, ще избере най-неподходящата.

# 968
Той епизода ще свършва, кога ще избухне Мартин, кога ще изпидуркват някоя?

# 969
Ооох, Мартин с неговите закачки и комплименти... Гьон абсолютен! Тъпан! Какво му се хили Ферай ( например), вместо да го навре в миша дупка...
Мартина нещо поизгоряла на деколте и то здраво.

# 970
Тъкмо щях да се възмущавам,че е грехота да не излъчат среща с Косара, наслада за сетивата е с тази си визия.

# 971
Косара ми е царствена само и единствено докато не си отвори устата, тогава образът ѝ се обръща на "360" градуса, тъй де Joy Joy Joy

# 972
Косара ги отвя.

# 973
Косара е страхотна днес .

# 974
Хммм Косара изглежда толкова добре с червеното, заради тенът ѝ.

Общи условия

Активация на акаунт