🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 638
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 165
Лекцията на голямата писателка Даниела на тема "парите са любов и любовта вирее само с пари" явно на Мартинчу му допадна.. После ще се жалва, че жените са златотърсачки, а такива мъже като него всъщност това им харесва

# 166
А още по-ужасяващото е, че според Даниела, ако не си богаташ, значи си невеж, имаш кофти живот, нищо не си видял, абе мъка и скръб само Rolling Eyes А то сигурно реално и добри пари да изкарваш, според нейните стандарти пак ще си в графата беден Joy

# 167
Погнусена съм от Даниела и мислите й за съвместен живот. Типична държанка.
Как може да има мъж,който да се връзва на тези номера?!

Има, има….мъже, които обичат жените да им галят егото, да ги карат да се чувстват много по-по-по, отколкото са всъщност. Даниела не му ближе подметките, но го овърта яко.

# 168
Ама вие сериозно се вързахте на тези 60к на месец - тя просто се направи на интересна. И ѝ се получи, Мартин май обича да го провокират.

Сигурна съм, че дори да се шегува, то една малка частица в нея си мечтае поне за толкова и наистина си вярва, че такъв мъж би ѝ обърнал внимание.

# 169
  • София
И чии деца ще гледа? Не мисля, че повече би се разможил. Още повече с такива златотърсачки.

# 170
  • София /Абсурдистан
Ами казва си жената за какво мечтае.
Накрая може и да си намери някой богат дядо да я гледа.

# 171
Ама вие сериозно се вързахте на тези 60к на месец - тя просто се направи на интересна. И ѝ се получи, Мартин май обича да го провокират.
Добре че е шегата, та да си кажем истината! Wink

# 172
"Ергенът" от Али Експрес.. не става, просто не става..

# 173
  • София
За съжаление, накрая в живота, най-добре си живеят такива като Даниела. Без работа, образование и каквито и да е качества и знания. И в същото време същата тази пътува, храни се добре и си угажда. Бая находчиви са този тип хора.

# 174
Тази Даниела е толкова фалшива и елементарна, че ми е смешно вече, като си отвори устата само. Наблюдавате ли как гледа и си върти очичките, когато Мартин се опъне нещо.
И не, не беше изобщо шега това с 50-60К на месец. Проверява си жената отсреща дали ще се клъвне плувката.

# 175
Бях склонна да дам шанс на Даниела, но този епизод тотално ме загуби. Ясно си казва, че търси спонсор. Мартин също ме разочарова, не очаквах да е такъв лапнишаран.

# 176
А още по-ужасяващото е, че според Даниела, ако не си богаташ, значи си невеж, имаш кофти живот, нищо не си видял, абе мъка и скръб само Rolling Eyes А то сигурно реално и добри пари да изкарваш, според нейните стандарти пак ще си в графата беден Joy

Тя абсолютно говори като едни други токсични маниаци в ютюб, където обиждат как заплата под 5к на месец не е заплата, вземете ни курсовете бла бла

# 177
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Даниела върти-суче и все до парите опира. Дори за 5 лева да става въпрос, държи да подчертае, че трябва спонсорът да ги плаща, а не тя. Close
В каквито и думи да се старае да си облича финасовите мисли, всичко крещи "държанка" /да не кажа нещо далеч по-грубо/. Направо е отвратителна подобна меркантилност! А на какво отгоре ги иска тези 50-60 хиляди ми е пълна загадка. Нито е толкова хубава, за колкото се мисли, нито е интересна с това мяу-мяу, нищо съществено не е казала от началото на формата.

# 178

Тя абсолютно говори като едни други токсични маниаци в ютюб, където обиждат как заплата под 5к на месец не е заплата, вземете ни курсовете бла бла
И на мен така ми изглежда. Май се опитва да е от този тип "гуру-та", но насочено към женската аудитория.

# 179

Общи условия

Активация на акаунт