🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 557
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 480
И аз смятам, че Мартин се надсмиваше на Даниела. Може би говоренето за майка му и баща му не е случайно - да си знаят момите кой държи парите 🤣.
Той си предупреди, че всяка негова дума е премерена. Може би покрай нея, малко му се развързва езика, но все пак. За това и версията за родителите му е една и съща, докато нейните фантазии градират.
Тази идея си няма как да постигне това което иска.
Мога да й призная, в главата й, двете мозъчни клетки се сблъскват, като в колайдер, и раждат страхотни усмивки на лицето ми Sunglasses

# 481
Точно. Това е доста грозно, при положение, че предлагаш в замяна едно тяло и нищо повече.

# 482
Разговорът за 50-60 К  започна с желанието на Мартин да се изтъкне с богатството си. Сам ѝ разказа за Шрековица и как нейните скромни претенции от 5-6 К няма да го бутнат.
В отговор на това Даниела му каза в смисъл Аз съм десет пъти по готина и плясна сумата 50-60 К. Много се вживяхте в тази сума.
Както вече писах негов приятел, познат на мой приятел твърди, че той е реалният собственик на Джанъм. Дали е така няма как да знаем, но знаем кои са родителите му. Да се замислим дали заведенията не са перачница на пари, много полезна за мама и тате? (чисто хипотетично)

Мартин е свикнал около него да се усукват всякакви златотърсачки, но не подценявайте въпросните дами – те знаят чий син е Мартин. Нали не си мислите, че Пепи-еврото и Мартин-нотариуса са единствените, които въртят далавери?
Въпросът не е в сумата, а в това, че Даниела си сложи цена. Мен лично ме възмущава нейното представяне на жените като вещи, които имат по-висока или по-ниска стойност. Тя прокламира едно безмислено и празно съществуване като висша ценност и го прави в национален ефир. Освен че е неморално, това е и нездраво поведение. Момичета и жени като нея много често страдат от психически и психологични проблеми.

# 483
  • София
Косара по сдържаност и самообладание ми напоня на Мони Зенгинер. Абсолютно невъзмутима.

Точно това си помислих вчера. Само че е една идея по-лицеприятна и не стои изпъната и безизразна, като мумия.

Вчера се замислих - за какво може да харчи една жена на месец 50 к? Както и да го смятаме - фризьор, козметик (което едва ли е всеки месец), разни процедури за поддръжка, маникюр, някоя и друга дрешка, излизане с приятелки, фитнес, гориво за колата и т.н. пак не мога да стигна 50 к.

Много се смях, когато Мартин категорично й заяви, че няма шанс да дава пари, а тя сама да си обикаля където й скимне. От сега да си знае, че ако е с него, ще обикаля плътно до него баровете нощно време, а за почивките направо да забрави.

# 484
  • Обран бостан ;)
Точно. Това е доста грозно, при положение, че предлагаш в замяна едно тяло и нищо повече.

И книга, и книга Wink Току виж станала бестселър след предаването.

Относно "тарифата" - реакцията на Мартин беше показателна и макар да се помъчи да го обърне на майтап си вкара един огромен автогол, особено факта, че Мартин има поне 10 жени от които да избира.

# 485
Изгледах клипчето с Даниела и я подкрепям. Защо пък не?
И аз искам така. 😁
Защото няма какво да предложи в замяна. Което прави претенцията й неадекватна.
Е, на фона на останалите, умее да води разговор. Но само сред такива изпъква.

Другото е че често големи пари и внимание се предлагат (не изпросват) на жени, които по принцип са отраснали с такива.

# 486
Здравейте, лузъри и лузърки на една гола заплата Grinning

Понеже не съм се хванала с точния чичо, сега затъпявам на работа и чета темата Grinning това е, духовна и материална бедност.

Даниелчето беше толкова нелепа, горката Grinning а ММ тъй се възпали, докато я слушаше Grinning

Майко, само като си помисля, че беше почнала да ми става леко симпатична след първата среща...

Любомира ми хареса, добре мина срещата им с Виктор, според мен. За мен беше интересна, в типична тамошна обстановка.

Аз не се впечатлих от лекцията на Мартин пред Елвира. Може би защото съм го виждала къде-къде по-пиперлив (меко казано) в ИВ. Там ги правеше на салата. Туй с Елвира нищо не беше.

# 487
Мартин в Надкаст след ИВ сподели, че в последно време не ходи по международни покер-турнири, защото мрази да пътува. Това, че тя сама ще си пътува си беше закачка, явно продължение на друг разговор, който не са ни показали. Коя жена иска да обикаля света сама?
Не се палете толкова – цялата работа е търкулнало се гърнето и си намерило похлупак.

# 488
Аз не се впечатлих от лекцията на Мартин пред Елвира. Може би защото съм го виждала къде-къде по-пиперлив (меко казано) в ИВ. Там ги правеше на салата. Туй с Елвира нищо не беше.
Мен ме изкефи как я хвана на къс пас, тя изобщо не го очакваше. Но като цяло беше обран и си говореше съвсем нормално по темата. Някои трябва да им влива акъл периодично.

# 489
  • София
Изгледах клипчето с Даниела и я подкрепям. Защо пък не?
И аз искам така. 😁
Защото няма какво да предложи в замяна. Което прави претенцията й неадекватна.
Е, на фона на останалите, умее да води разговор. Но само сред такива изпъква.

Другото е че често големи пари и внимание се предлагат (не изпросват) на жени, които по принцип са отраснали с такива.

Именно! И, ако е отраснала, и свикнала на такива суми месечно, няма да има нужда да се предлага, като стока пред цяла България.

# 490
Хем я разбирам Даниела, хем се чудя за каква духовност иде реч с тези 50-60 хиляди на месец? Хем ми става обидно, че аз за година с работа не мога да ги изкарам (а има и жени, които се блъскат повече от мен за по-малко пари). А Мартин потен вода не е пил, но и в неговите очи виждам "доларови знаци". Според мен, търси по-богато момиче и смятам, че е силно привлечен от Косара, но тя от него не особено.

# 491
  • Be realistic - plan for a miracle.
Абе много куха лейка е, като заговориха за книгата й Мартин подметна нещо в смисъл, че който прочете книгата й ще може да го свали и тя на това ли искала да ги научи и тя изцепи "Еее, то ако ставаше с една книга..."

Ми... нали това е идеята на книжлето ти, бе, госпойце?
Не знам, то дрънчи вътре, дрънчи на празно, та не се трае.

# 492
И за мен Марто изобщо не беше груб.Съвсем тактично я оповести,че има ли проблем най-добре да пита директно ,а не да разнася клюки под сурдинка.Много елементарно момиче ,освен красиво.
И аз като една лузърка работя и не разбирам претенциите и тарифите на Данка.От това сам да изкарваш парите си-да влагаш труд и ум,че да ти е сладко после,или да чакам някой да ми пусне някой лев за разходи и да е със самочувствието,че ме е купил...хиляди пъти избирам първото!Не бих понесла да ме смятат за безмозъчно същество,което чака на някой да го нахрани,облече и прочее.

# 493
Ох, много неприятна беше тази сценка с алкохола, не съм видяла какво точно е казала тя, и защо само тя го отнесе

# 494
  • Пловдив
Като дундесто бебе ми е в лицето. Иде ми да й нащипя бузките Grinning
Ума ми не побира, че харесвате Косара.
Аз виждам попрепечена кифла с кофти говор и странна визия. Има дефект в говора или това е диалект?
Не мога да си представя уважаващ себе си мъж да изведе това моме на готино място. Колкото и горда осанка да има, за евтиния тен и грозен грим ще е нужен голям компромис. Но пък сигурно е тор мадама за попрезрял ерген, мотаещ се по клубовете. Или за недоразвит емоционално Виктор.

Общи условия

Активация на акаунт