🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 647
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 495
Мартин е много кротък тук.В Игри на волята ги правеше на салата.При Елвира няма никой на втория етаж

# 496
Ох, много неприятна беше тази сценка с алкохола, не съм видяла какво точно е казала тя, и защо само тя го отнесе

На мен по-интересно ми е коя отиде да му разкаже, че Елвира го говори.
Той си има вид на пияница за мен. Отблизо има едни червеникави отенъци на бузите .

# 497
Абе много куха лейка е, като заговориха за книгата й Мартин подметна нещо в смисъл, че който прочете книгата й ще може да го свали и тя на това ли искала да ги научи и тя изцепи "Еее, то ако ставаше с една книга..."

Ми... нали това е идеята на книжлето ти, бе, госпойце?
Не знам, то дрънчи вътре, дрънчи на празно, та не се трае.

Сигурно е имала предвид не една, а 2-3 книги… тя за какво пише втора иначе Stuck Out Tongue Winking Eye

# 498
Даниела... ако беше умна щеше да знае как да накара един мъж сам да иска да й дава, а не тя да проси. Не само пари, а всичко. Но нито Мартин е точния човек, нито тя го умее (просто да бъде жена). И това че един мъж е богат, изобщо не означава, че е щедър, още повече като му искат... мъжът не иска да се чувства длъжен, а сам да има желание да дава (нали говори за мъжка енергия).

# 499
Според мен не са излъчвали, когато са разисквали за проблема му с алкохола, но е имало такива разговори между тях. Затова след първата среща с Даниела, Елвира я попита дали в повдигнала въпроса пред него. Очевидно не беше нещо, което да изтърси като гръм от ясно небе.

Елвира може да не е особено умна, но е достатъчно за да знае, че от мъж-алкохолик трябва да седи надалеч.

# 500
Косара има интересни черти, които в комбинация със сдържаното ѝ поведение и премереното самочувствие я правят красавица.

Относно репликата на Даниела Само с една книга не става си е препратка към курсовете за златотърсачки. В смисъл книгата дава основни постулати в Теорията на омайване на богаташи. Всеки случай е сам за себе си и ще трябва допълнително обучение по темата. Затова са курсовете.

# 501
Много ми хареса Росица как я изгледа накрая. Grinning
Симпатична е Росица, обаче ми направи впечатление на диванчето като чакаха момичетата да се върнат от срещите, имаше един кадър, тя едва ли не се клатеше от нерви. Беше странно. Може би има някакъв проблем с нервите заради чувствителността й и това, че може би усеща настроенията на хората.

# 502
Даниела... ако беше умна щеше да знае как да накара един мъж сам да иска да й дава, а не тя да проси. Не само пари, а всичко. Но нито Мартин е точния човек, нито тя го умее (просто да бъде жена). И това че един мъж е богат, изобщо не означава, че е щедър, още повече като му искат... мъжът не иска да се чувства длъжен, а сам да има желание да дава (нали говори за мъжка енергия).
Моля жените, истинските жени, да споделят как се става такава жена - мъжът сам да има желание да дава не само пари, а всичко!

# 503
Абе много куха лейка е, като заговориха за книгата й Мартин подметна нещо в смисъл, че който прочете книгата й ще може да го свали и тя на това ли искала да ги научи и тя изцепи "Еее, то ако ставаше с една книга..."

Ми... нали това е идеята на книжлето ти, бе, госпойце?

Не знам, то дрънчи вътре, дрънчи на празно, та не се трае.

Ееее, ама нали затова пише сега втора Joy Може и за трета да има идеи. Това е бизнес нюх, нищо не разбирате вие. Естествено, че с една книга не става, но с двееее (или още по-добре - триии) ще станат работите Trollface

# 504
Даниелка иска да ходи по обядчета и почивки, Мартин да жули ракии Joy Само не е ясно откъде ще намерят пари за този живот, мама може и да му намали издръжката на Мартин. Той затова беше толкова толерантен с Даниела и двамата искат живот на аванта. Joy Да са духовни в безделието си:joy:
Не виждам защо нападате Елвира, тя е младо момиче, какво се очаква от нея да търпи стария пияница ли?

# 505
Скрит текст:
Моля жените, истинските жени, да споделят как се става такава жена - мъжът сам да има желание да дава не само пари, а всичко!

Млада красива, с големи очи и богата наследница. Ако тате го държи за гръкляна с пари, ще направи всичко възможно никой да не разбере за аферите му.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 11:13 от LadyCharming

# 506
Абсолютно точно! 👏
Обикновенно, наистина разполагащите с пари (хора, не само мъже, но и жени), са стиснати - пресметливи.
Една женствена, нежна и красива жена, никога няма да опре до там, да изисква. Мъжът ще е този, който ще иска наистина, да й дава.
Красивата Жена, няма нужда да хитрува и да чете "книги" как с хитрост, "ловкост и бързина" и опити да прекара мъжа, да го "опитоми" и да го накара да "играе по свирката й". Няма логика в това. Не съм виждала такова нещо, а примери мога да дам много, и от опит мога да разкажа. Ако си любяща жена, отдадена и искрена, с нормалност в поведението, ведра, приятна компания - ще бъдеш предпочитана пред всяка друга намацондрена и набоцкана. Мъжете искат отношение и да им е приятно и спокойно, да се чувстват мъжкари в компанията на жена, а не като на бизнес среща, да дебне да не го прецакат с някоя клауза, затова добре да чете и да се консултира с адвокат (приятел за лични отношени). Ще спра до тук, за да не стане ферман...

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 11:15 от КремонаЛиза

# 507
Даниелка иска да ходи по обядчета и почивки, Мартин да жули ракии Joy Само не е ясно откъде ще намерят пари за този живот, мама може и да му намали издръжката на Мартин. Той затова беше толкова толерантен с Даниела и двамата искат живот на аванта. Joy Да са духовни в безделието си:joy:
Не виждам защо нападате Елвира, тя е младо момиче, какво се очаква от нея да търпи стария пияница ли?

Е тя Елвира нали с него е заминала- като го знае какъв е да не е приемала роза.

# 508
Сега като се замислям, след анализите на двете срещи вчера, оставам с впечатлението, че добре са подбрали ергените. Мартин определено е за сеира и за повишаването на рейтинга, докато Виктор ще е този, който ще гони изначалната идея на предаването - да се търси любовта.

# 509
Ама ние не сме видяли Елвира да разпространява клюки, явно темата е обект на разговор сред момичетата. Тя едва ли си говори сама, а другите да я гледат недоверчиво. Въобще не беше справедливо само тя да го отнесе и искам да знам коя изпя на Мартин. Тя е по-долна от Елвира.

Общи условия

Активация на акаунт