🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 508
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 915
Другото момиче с надялкан нос само как посрещна двете "американски" кифли.

# 916
Бранимира си е хубавка. Особено направена доста лови окото.

# 917
Дамите са хубави тази вечер. Даже Адриана не е толкова безлична.  И Любомира е доста приятна, чак не я познах.

# 918
ЕТО ПАК БРАНКА ПАК!!!!!!!

# 919
Ех тая Бранимира, почти ми е жал за Виктор колко е смотан Joy

# 920
Ужасно, чак ми стана неудобно от това отношение.
Чак пък на мен да ми стане неудобно...
Нормално. Конкуренцията никъде не е приета с отворени обятия, а тези ги пускат в състезанието на финалната права. Е, как точно ще реагират е въпрос на много условности. 😁

# 921
Абе, грозничка си е Бранка

# 922
Ох, Виктор отива да се обяснява на Брана Пипалото. Убедена съм, че имат връзка отпреди предаването.

# 923
Ако съм мъж отнасям женското Мартини като куцо пиле домат. Секси е, изглежда раздаваща се, добре ще ми дойде. Еле с тая секси рокля. Не плувам в отсрещния коридор, но.. ако съм мъж ще я омахам като стой та гледай. Тая е само секс.

# 924
Айде пак Даниела ,то ако не е едната ще е другата.Старата песен на нов глас.

# 925
Някой на предните страници питаше Елвира дали може да си затвори устата. Явно не - дори докато дъвче Satisfied

# 926
Ужасно, чак ми стана неудобно от това отношение.
Чак пък на мен да ми стане неудобно...
Нормално. Конкуренцията никъде не е приета с отворени обятия, а тези ги пускат в състезанието на финалната права. Е, как точно ще реагират е въпрос на много условности. 😁

Простакеси, как могат да реагират, показаха си простотията и истинските лица..

# 927
Нормално е повечето момичета да са изнервени вече. Те досега се пънаха и хоп, нови кокошки.
Ама има и друга гледна точка - старите моми вече уж имат изградени отношения и имат преднина.

# 928
Бранимира ми е като палачинкова торта с тоя тежък грим..Слой след слой Joy

# 929
Общо взето Виктор вече си е избрал Бранимира… като чуе, че трябва да кани някое от другите момичета или да прави нещо с тях и започва едно въздишане, едно пуфтене…. Дано Бранимира му откаже роза и си замине

Общи условия

Активация на акаунт