🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 414
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 035
Оффф, нито една не ми харесва. Особено като ги покажат в близък план и лицата им са...ужас. Дори и гримът не може да ги покрие. Елвира е най-красива всъщност, но то и за това ще я изгонят май.

# 1 036
Ферарито пък какво се пеняви, все едно и тя е засегната...

# 1 037
Ужас, съсипаха момичето! Всички са клюкарили, а сега й се нахвърлиха като пирани. Много ми е жал за Елвира, то големият грях дето е извършила, оф...

Ергените не дават момите да ги пипнат и какво, какво, ще събираме зрителски интерес не с любов, а с омраза! Sad

# 1 038
Оффф, нико една не ми харесва. Особено като ги покажат в близък план и лицата им са...ужас. Дори и гримът не може да ги покрие. Елвира е най-красива всъщност, но то и за това ще я изгонят май.
Tи в предния епизод видя ли я? С психоложката? Страшничка си беше.

# 1 039
Гнусно! Всички върху една!

# 1 040
Оф, то пък все едно е убила някого Rolling Eyes Просто видяха, че е най-глупавата от там и я нарочиха. Кво се правят, че не са клюкарили всичките заедно Joy Показаха се патките

# 1 041
Ама не си научиха уроците тези момичета,всяка година някоя настъпва същата мотика. Същата история като брат Габриел от миналия сезон ,абе джанъм като знаеш нещо от външния свят ,ми трай си бе

# 1 042
Ама че кокошарски съд. Доста грозно. Елвира явно е сглупила, ама и те се правят на ощипани госпожички всички и прекаляват. Сигурно и други момичета са участвали в тия разговори, надали сама си е клюкарила. Сега се овластиха и станаха всички моралистки.

# 1 043
Че Елвира нищо погрешно не е казала за Мартин,наистина имаше навремето такива статии за него и Мартина.

# 1 044
Не мога да преценя коя ми е по-неприятна Даниела или Ферай. Толкова злоба в такива млади жени. Много е тъжно!

# 1 045
  • Варна
Гнусно! Всички върху една!
Не издържах, превключих на Нова🤬🤬🤬

# 1 046
Ферхундето е бая на градус май, много ме дразни как говори тази вечер.

# 1 047
Гледали сме всички срещу една веднъж, накрая се оказа, че е имало защо. Вероятно и сега е така. Можеха поне малко да ни покажат от тия изцепки. Не е като да не се снима с бармана.

# 1 048
Елвира я сготвиха другите момичета,ама и тя си е много тъпичка

# 1 049
  • София
Ами да се маха тази Елвира - по празния й поглед си личи колко умствен багаж има. Гледа много заблудено.

Общи условия

Активация на акаунт