🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 414
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 395
Моля ви някой да ми каже от къде е роклята на Бранимира от снощния епизод. Мечтая за такава рокля от известно време и даже не знам как се казва този тип кройка. Благодаря ви за помощта ❤

Не я намирам със снимка в Гугъл. Обаче съм сигурна, че би отговорила, ако я попиташ в Инстаграм например.
Аз пък харесах шарения бански на Мартина Simple Smile

# 1 396
  • София
Мале, водещата на Преди обед се държа ОТВРАТИТЕЛНО с Елвира. Между другото, с по-лек грим е много по-хубава

И на мен това ми направи впечатление. Много беше хубава. Със нощния грим изглеждаше нелепо. Сякаш с пръскачка се беше гримирала.

# 1 397
Мартин и  Гергана наистина са в много добри отношения.Тя си ходи често в Джанъм

# 1 398
  • София
Твърде рано в сезона стана ясно кои са фаворитките. Предишните сезони поне всички се канеха на пейката, сега даже не ги поглеждат. Не, че нямат шанс. Ергените изобщо не знаят, че половината от момичетата са там. Просто набързо сглобени епизоди. От друга страна няма протяжни въздишки и погледи, от които ти иде да повърнеш.

Винаги фаворитките са били ясни от самото начало. Валерия си беше № 1 за Евгени от ден 1-ви, Маги и Надежда също от самото начало изпъкнаха, като фаворитки - нищо, че Алек целуваше по 3 една след друга на пейката. Сега е същата работа - за Мартин веднага изпъкнаха 2-те фаворитки, за Виктор - за сега е само Бранимира, но по някое време може да изплува още някоя при него. Той поне излиза всеки път с различна, за да ги опознае. Мартин само двете си ги върти, та става вече скучно с него

# 1 399
Да, тези американски българки като че ли от плажа ги забърсаха и хоп в предаването. Ням кастинг, няма нищо. Да не са там на почивка и продукцията да е решила да ги ползва временно.

Не са от плажа, поне от декември се знае, че ще участват. Но дали е било изначало планирано да влязат две седмици по-късно, не знам. Също не знам дали са минали кастинг или са канени специално.

# 1 400
Моля ви някой да ми каже от къде е роклята на Бранимира от снощния епизод. Мечтая за такава рокля от известно време и даже не знам как се казва този тип кройка. Благодаря ви за помощта ❤

Не я намирам със снимка в Гугъл. Обаче съм сигурна, че би отговорила, ако я попиташ в Инстаграм например.
Аз пък харесах шарения бански на Мартина Simple Smile

На Бранимира и от предният коктейл роклята беше много хубава, с гол гръб. Тя в тяло е учудващо слаба, пък какви бузи има.

# 1 401

На Бранимира и от предният коктейл роклята беше много хубава, с гол гръб. Тя в тяло е учудващо слаба, пък какви бузи има.

Тва си е baby fat chubby cheeks 100%, Косара пък си е просто такава бухтеста в лице. Напомня ми на Катрин Зита Джоунс последно като я видях в Wednesday сигурно. Ама Джоунс е на 50. Косара изглежда бая по-голяма от 26.

# 1 402
Ген са такива бузки като на Бранимира и Косара. Като малка е малко питчица, но ще е много добре към 30 и доста нататък. Бавно и благосклонно зреят такива лица. Докато при другите се появяват първите фини линии и леки увисвания, тя тепърва ще има да губи бебешката мазнинка.

# 1 403
Да си кажа, нищо че сигурно ще съм единствена. Виктор определено има гейски вайб. Как се облича понякога, походката му, как пищи когато се намокри два пъти от дъжда, как изпитва ужас че ще има още момичета, изобщо се страхува май от жените.И тази чувствителност. Уж си пада по Брана (по скоро за да не го нападат другите), а от самолет се вижда, че Брана не го понася... странна работа. Може и да не съм права, но има нещо не наред при Вико.

# 1 404
  • София
Покрай разправиите около Елвира някак не се коментира много появата на американките, освен дето недоволстваме, че са излишни. Знае ли се защо въобще влизат, на някой роднина ли са, що ли?

# 1 405
Че те ергените не обръщат внимание на наличните, има такива, на които имената не знам, те вкарват нови... Въобще, повече народ влиза, отколкото излиза. Но ергените това не ги бърка, единият си врътка две, другият си врътка една.

# 1 406
Сега гледам снощния епизод. Мартина е контактувала повече с богати мъже от Даниела.

# 1 407
Тя пък е от сорта на жени, които търсят себе си - типичен офисен планктон, на който му е писнало да седи зад бюро по цял ден и е развързала оковите за известно време.

Хаха особено как каза, че обича негри 😂🤣😂🤣😂🤣 Ще е толко брутално ако го изтърси пред Марто и тоя директно я изгони. Подобно на Елвира хахах

# 1 408
Скрит текст:
Моят коментар изчезна. Беше призив за обидите по участничките, но явно да се толерират изрази като “козунак със стафиди” е норма.

И не, не познавам нито една участничка.
Никога, в нито едно предаване не съм срещала познат.

Просто чета мнения за красота и виждам как се тормозим жените за “несъвършенства”, които са нормална кожа, нос и устни.

Както и да е.

Американките ще пообсъдя. Анна ми допадна, но Алекс е голяма поза. Толкова да не знае български, че да не може да каже “красив мъж”? Айде бе! Прави се на интересна и изглежда много смешно. Отишла на 5 в Щатите. Моме, моите момичета са родени в английска държава, учат тук и нямат такива стойки и преструвки. Не те прави по-интересна, а по-елементарна това поведение. Никой вече не се впечатлява от английски.
Колкото до чупките, това са типичните американски кифленски чупки тип Кардашиян и тамошни кифли. Различни са от нашите, но пак са си кифли. На мен ми харесва този Ориндж каунти маниер. Маниерът на българските кифли по-малко ми харесва, защото клони към чалга културата, която не е българска култура, а по-скоро арабско-циганска. Чалгата е смесица от сръбска/циганска народна музика със съвременни клонящи към арабски ритми. Така или иначе, ще ми е интересно да дават повече интеракции между българските кифлички и американската кифличка. Каката на американската кифличка ми изглежда да е в шоуто просто за подкрепа. Тя пък е от сорта на жени, които търсят себе си - типичен офисен планктон, на който му е писнало да седи зад бюро по цял ден и е развързала оковите за известно време.
На нашите кифли (първата вълна моми) цупенето си е баш балканско мутреене и простеене. Не знам за чалга ритмите, но това си е точно типично местно, ръбато. Вулгарно. За гостоприемството им и обноските им да не говорим. Никак не е ориенталско/арабско.

И аз предпочитам американското кифлеене. Поне са по-ведри.

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 14:21 от Linda*kiss

# 1 409
  • София
Мартин си ги менка само две дами, Даниела и Мартина ; Мартина и Даниела. Нулева интрига. Очаквам Косара да се развихри, ама май ще си остана само с очакванията...
Виктор пък си удържа на думата и извика Уенсдей.
Мале, Мартина какви гърди е отпрала, 500 кубика. Мартин само там гледаше, хаха

Викторе, доста лицемерно поведение. На синхрон не бил почувствал Ивет, пред нея, много добре си прекарахме. Нали уж щяхме да сме честни с дамите?

Мартин и Мартина са много забавни заедно. Но сякаш той я има за първи приятел или евентуално забавната 'секс играчка', докато тя ми се струва, че иска нещо повече...

Виктор и Ивет никакъв шанс за каквото и да е. Твърде различни са. Не видях привличане и от двамата.
Специално Ивет ми изглежда доста отегчена от живота...

Нови моми?! Ники, Ники, на това му се казва манджа с грозде.
И двете сестри не ми харесаха. Нещо и прилика нямат.
Свършиха мъжете в Маями, че дойдоха в Ергенът. Аман от хахавелки тип пълнеж с нулев шанс за успех.
На Виктор му потънаха гемиите, като разбра за тях, хаха. Марти точно обратното, 'елате ми повече'
Страшно ме подразниха с този българо-английски.
Тотален криндж!

Новите момичета бяха посрещнати отвратително от останалите. Но донякъде ги разбирам. Абсолютно излишен ход търсещ единствено конфликти.
Но с течение на времето ще ги приемат.

Коктейл и какво ново? Вики при Бранимира и Мартин при Даниела. Направо да им дават пръстените и да се свършва тази мъка...

Бранимира обаче си е само телом там. Празен поглед докато гледа Виктор, празен глас на синхроните... Вики, Викиии...

Интересно, интересно. Мартин се опита да целуне за първи път дама в сезона, но Даниела му отказа. Какъв разврат на събитията...

Браво на Росица, че му каза на Виктор право кум в очи относно Бранка и как тя е с несправедливо предимство спрямо останалите.

Любомира и Косара какви клюкарки се оказаха, гняс. Елвира нищо грешно не е казала. Ние ги знаем и виждаме всички тези неща. А и по принцип момичетата обичат да обсъждат клюки и жълтини, те по цял ден какво правят там? Все едно само Елвира ги приказвала тези неща.
По-скоро я сготвиха, усещайки, че Мартин и е вдигнал мерника и има зъб. И очаквано точно Мартин я изгони, а Виктор до него изглеждаше като безгласна буква и като насран. Отново се изложи. Сефте...

Хаха, момите колко олекнаха (без Росица), Елвира била там не за ергените, а за известност, а вие за какво сте бе??? И точно Любомира да ми ги приказва тези неща, дето се знаят от години с Виктор и са колеги. Наглост.

Пак Виктор и Бранимира, епизод 123. Той и признава чувства, тя го гледа като полезно изкопаемо пак със своя празен и отегчителен поглед. Викторе, стига разиграва циркове и отпращай балеринката, че ставаш все по-жалък до нея. Не сте един за друг, не го ли разбра?
Той:
''Твоите очи са първото нещо, което виждам всеки ден"
Тя (гледайки нещо, не и него):
''Добре''

?!WTF?! 😮

Днес и двамата ергени бяха посрамени. Даниела стана първата мома отказала целувка, а пък Мартина директно си го отсвири Вики в момент на романтичен блян.

Като цяло разочароващ епизод. И сезонът май, май започва да тръгва надолу! Дано не съм прав, но пикът за мен мина.

Общи условия

Активация на акаунт