🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 431
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 440
Ами той мачът вече е свирен - фаворитките ясни, останалите са в миманса и шоуто не е интересно. Единствено интрига между Даниела и Мартина някаква, обаче колкото и да е странно, не виждам да се захапват автентично до този момент и тези двете. Скука с една дума. И много личи, че ергенките вътре играят за публиката, не за да спечелят някой от двамата ергени.

# 1 441
Аз не виждам нещо толкова странно ,винаги има фаворитки от началото. Елвира явно не може да приеме ,че не е интересна.

# 1 442
Според мен Виктор не е гей, просто си е мрънкало и обича да го съжаляват. Лично аз стоя далеч от такива мъже. Ще ми омрънка живота!! Не че харесвам токсични мачовци с емоционален диапазон равен на супена лъжица, но прекалените мрънкачи не ги понасям.

Относно защо е толкова недодялан с жените, според мен е защото обективно погледнато има хубава визия и е свикнал да му се лепят кифлички без много много да се напъва. Обикновено мъжете, които не са с много красив външен вид, са интересни и умеят да водят разговори, да са харизматични, те са се научили, че няма как само с външен вид да привлекат партньор и трябва да имат други умения.
Ако му се лепят кифлички, то те са 17-18 годишни. Личи си, че с жени няма опит. Виж, Алек, който в предаването беше една година по-голям от Виктор, стоеше доста повече като мъж, с все всичките му кусури и темерутщина. Но се избиваха за него каките и не само.

# 1 443
Изгониха Елвира по най-грозния начин защото очевидно им беше конкуренция от към красота поне, тези ергени и на най-големия ми враг не бих пожелала 😀 в предишните сезони поне бяха джентълмени, а сега дори и елементарен етикет не спазват за пред камери.

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 15:46 от Алина Д.

# 1 444
Аз не виждам нещо толкова странно ,винаги има фаворитки от началото. Елвира явно не може да приеме ,че не е интересна.

Проблема е, че тук фаворитките се познават с ергените от преди началото на предаването, което въобще не е честно спрямо другите участнички.
Да си се бяха взели извън шоуто, а не да разиграват една сюрия народ докато те си се мляскат по двойки на безплатен курорт.

# 1 445
Сега гледам.Брана как му каза троснато на Вико "дай ми ръка" прозвуча точно като "махай сА".Joy И как ги води за ръка дървено. Доста хора ми харесахте предния пост,та се успокоих че не съм единствена ,която има резерви към Вико и неговото поведение и хм..мъжественост. Simple Smile
Марто пък е абсолютно мнителен към жените и защо..,защото се занимава само с лековерни златотърсачки и разбираемо е загубил вяра в цялото женско съсловие.Я ако си хване една сгодна скромна женица да го обича и гледа в очите..но не би.Такива изобщо не попадат в полезрението му и се получава един омагьосан кръг.

# 1 446
Да бе, била пусната муха, че Мартин и Виктор имали готови избраници, че за какво им е специална муха? Мартин дали изобщо знае имената на неговите, освен двечките? За Виктор пък да не говорим, той ако има как, с писъци ще побегне и ще се скрие зад полата на отегчената Брана.

# 1 447

Проблема е, че тук фаворитките се познават с ергените от преди началото на предаването, което въобще не е честно спрямо другите участнички.
Да си се бяха взели извън шоуто, а не да разиграват една сюрия народ докато те си се мляскат по двойки на безплатен курорт.

И това откъде го  знаете?

# 1 448
Изгониха Елвира по най-грозния начин защото очевидно им беше конкуренция от към красота поне, тези ергени и на най-големия ми враг не бих пожелала  😀 в предишните сезони поне бяха джентълмени, а сега дори и елементарен етикет не спазват за пред камери.
Елвира има до някъде хубави черти и хубаво тяло, но и тя като Виктор не може да употреби външността си правилно. Странен поглед, вечно отворена уста и преливащи деколтета, няма бърза мисъл, не може да се изразява и е с беден речник, изобщо не е интересен събеседник, скучна е и й липсва всякакъв чар и женска магнетичност. Но поне не се заизвинява безропотно като амебата Виктор, който пригласяше на бате си като паленце.

И нещо за разведряване - Даниела има целулит (не повярвах, че е тя от промото с хеликоптера в гръб и първо помислих, че е Косара или Мартина). Косара пък има много набръчкана шия за млада жена, Мартина очевидно страда от липсата на спонсора с Цикатридината, а за Мартин да вкарат продуктово позициониране на Ливурон форте. А във вчерашния епизод, на снимките на момичетата през деня, всички изглеждаха ужасно - подпухнали, пъпчасали едни такива...

# 1 449
  • София
Много гадна интрига спретнаха на Елвира, момичето беше объркано и пред рев направо.
Така и не разбрах кой я накисна така грозно, тя спомена това с пиенето на Мартин (напълно валидно притеснение, което едва ли само тя има) пред психоложката, а после някаква ергенка била казала нещо. Каквото и да е, е отвратителна схема, не понасям такива подмолни отношения хич. Май добро и направиха, че отпада.
И на мен Виктор ми изглежда добро и ранимо момче, а не гей. Имал си е травми (кой ли няма), но е възпитан, свестен и мил. Не знам какво прави в това предаване въобще.

# 1 450
Е те си казаха сами още в първия епизод, как откъде знаем?

# 1 451
Иронията е, че за първи път виждаме влюбен ерген и трябваше да е уау, ама .... пак греда.
Аз съм била 5 години с мъж Риби и виждам много сходства в поведението. Те наистина са по-смотани, но са очарователни, емоционални и досетливи що се отнася до женските чувства . Жалко, че Бранимира е дърво и няма потенциала да го види.

Ферай е лисичка със селско държание. И беше пияна от обяд, определено.
Даниела не е за гледане - и на външен вид, и като поведение.
Започна да ми прави приятно впечатление Адриана, досега не я забелязвах.
Силвия ми напомня на Мими от сезон 3. Симпатична, но не е за там.
Косара беше разкошна снощи.

Посрещането на новите момичета беше ужасно за гледане. Грозно поведение, криви муцуни, злобни погледи. Хвана ме срам.

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 16:06 от Saturday

# 1 452
Е те си казаха сами още в първия епизод, как откъде знаем?

Точно. Ако бяха малко по-умни да си бяха замълчали.
Единия издирва някаква, с която е имал бегъл флирт и нищо, не се е случило, а пък другият скача на врагиня на бившата си. Много "зряло".

# 1 453
Е знаят кой е другия ,това не значи че   и кафе са пили.

# 1 454
И аз преглеждам, кво ще правим цяла седмица не знам хаха Абе забавен е сезонът ся, ама настроението изключително рязко падна с изгонването на Елвира. Май Николов се опитва да кърпи положението в движение, ми те 5 жени изхвърчаха за нищо време, оная първата къде не дойде въобще, после Николина и Габриела, Яна и Пресиана на куп за други глупости, Елвира сега за трети глупости? Не знам кога са ги привикали тез новите ама личи бая, че са да запълват бройката. Явно са били поне в София сигурно, няква групичка интернационални като Росица около Коледа и Нова Година? В списък отделен да са били. Относно посрещането, освен че са си в право, просто такива сме балканците, такива сме българите, или директна конфронтация, или замълчаване, смяна на темата. Ама тия простотии позитивни от САЩ, много хора всъщност харесват нашият начин за правене на нещата, отколкото пълно актьорство, много мили пред теб, лъжат или си траят, па зад гърба ти на дълго и нашироко ще те обсъждат с некой друг. Новите трябваше нещо да се извинят малко, да проявят повече разбиране. Не бих казал, че са много различни от нашите кифли. Нашите били чалга кифли, те били Кардашиян кифли? България е брутално американизирана, та новата чалга абсолютно си има примеси от идеите на Запад.

Общи условия

Активация на акаунт