🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 578
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 680
Момичета, не зная дали изпуснах нещо, но.. сякаш няма надкаст с Елвира? Дали й е обидена и им е отказала? За което ще си е в правото...
 Много е нежно и приятно това момиче, щеше да ми е интересно да я гледам и там.
Ами трябва да го пуснат днес, може би по-късно, може и утре да е. Все пак тази седмица е само една. Вероятно са задължени да ходят, предвид че подкаста е официален към БТВ вече. Как изведнъж на всички им стана приятна и нежна не знам. Това да го играеш жертва е голяма работа.
Аз от самото начало я харесвам. Не е перфектна, наивничка е, признайте.. прекалиха с нея. Интригата беше изцяло на нейн гръб и за нейна сметка. Съфорумка вече писа, че Мартина като го почерпи с питие, беше прието. Анна - Мария казала, че пие от обяд (или сутринта, просто не се сещам) заради него, пак е било прието. Е, защо тогава сега да не е прието, опасението й.. нали разбирате. Кофти е да знаеш, че си част от театрнална постановка, но с неравен старт. Иначе, не ми е чак любимка.
Странно, обаче ако се замислим, Мартина наистина има най-женствено и харизматично излъчване. Красива е. Вчера го писа джентълмен, тук в темата. И Росица харесвам (:

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 15:09 от КремонаЛиза

# 1 681
  • София
Тази Даниела, тази тази Даниела. Имаше една песен, който се сети, ще се сети Laughing Laughing :
Така не се бях забавлявала отдавна, нейния ценоразпис, засечи интригата с Елвира Laughing
Абе г-жо, коучинг, ментор и писател с приложна практика. Абе, не ти ли светва, че като си обявиш цената "за присъствие"  и то баш на Мартинчо, му светна ейййй такава голяма червена лампа.
Ами на мен не ми изглеждаше притеснен, даже сякаш повече го привлече това.

Даниела, разбира се, няма никакъв шанс в реалния живот с него, сега е под някаква хипноза Мартин, но действителността бързо ще го отрезви, хеле пък ако трябва да заделя 5 цифрени суми за нея.
А тя... някой правилно написа по-горе, че е с последния влак - на 32 без връзка, без деца, чудовищно нарязана и прекроена. Само след 5 години ще е неприятна леличка и никой няма да я погледне и даже уменията и да оплита мъжете няма да помогнат много тогава. Тъжна картинка ми е.

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 15:06 от jasmin tisane

# 1 682
Сега пък на Мартин кандидатките му виновни, че не можел да си покаже интелигентността. Ами и на мен някой да ми започне разговора с "Който носи бяло... хихихи, нали знаеш", и аз няма да продължа точно с високоинтелигентен разговор. Не че там има някоя, с която може да се говори нещо смислено, досега не са показали. Но то пък как да покажат, с кого да се води този смислен разговор...

# 1 683
Момичета, не зная дали изпуснах нещо, но.. сякаш няма надкаст с Елвира? Дали й е обидена и им е отказала? За което ще си е в правото...
 Много е нежно и приятно това момиче, щеше да ми е интересно да я гледам и там.
Ами трябва да го пуснат днес, може би по-късно, може и утре да е. Все пак тази седмица е само една. Вероятно са задължени да ходят, предвид че подкаста е официален към БТВ вече. Как изведнъж на всички им стана приятна и нежна не знам. Това да го играеш жертва е голяма работа.
Аз от самото начало я харесвам. Не е перфектна, наивничка е, признайте.. прекалиха с нея. Интригата беше изцяло на нейн гръб и за нейна сметка. Съфорумка вече писа, че Мартина като го почерпи с питие, беше прието. Анна - Мария казала, че пие от обяд (или сутринта, просто не се сещам) заради него, пак е било прието. Е, защо тогава сега да не е прието, опасението й.. нали разбирате. Кофти е да знаеш, че си част от театърнална постановка, но с неравен старт. Иначе, не ми е чак любимка.
Странно, обаче ако се замислим, Мартина наистина има най-женствено и харизматично излъчване. Красива е. Вчера го писа джентълмен, тук в темата. И Росица харесвам (:
Мартина е предобрила, бих казала, че е хубава ако беше на 45-50 години, но на моменти с правилни грим и прическа не е гротеска, за разлика от предходни и настоящи киборги. Росица на мен ми харесва много, има особени черти, не е класическа красавица, обаче цялостното ѝ излъчване е много приятно. Особено на последния коктейл много ми хареса, но те като цяло на последния коктейл повечето бяха много приятни. Но Росица ми харесва и като поведение, дори с това че си го извика и си каза спокойно притесненията, което можеше да направи и Елвира, ако става дума.

# 1 684
Роси е приятна. И тя е рибка, но не е безхарактерна като Виктор, самостоятелна е и учтива, както и толерантна към другите. Харесвам я засега много и мисля, че е много чаровна и готин човек. Виктор е луд да я изпусне за сметка на бурсука, но не й го пожелавам, на нея и трябва някой стабилен мъж.

# 1 685
  • Street of Dreams
Скрит текст:
В много коментари се вижда откровено съмнение в интелигантността на Мартин. Нормално е, все пак нищо не сте видели.
В другия формат – Игри на волята той успя да подчини всички къде с тормоз, къде с инат и си показа какъв зъл гений е. Имаше една мутра в женски образ, брокер на недвижими имоти в САЩ (Виолета), която използва целия си арсенал срещу него, но не ѝ се получи. Този същият Мартин беше финалист финалист и завърши трети. Нищо, че изглежда кекав. Всичко постигна с манипулации и интриги. Това ако не е тест за справяне в живота, кое е?
Все пак говорим за интелигентност като способност за адаптация (което е основната характеристика на интелигентността), а не колко книги е прочел или колко учебника е назубрил.
Той за нищо не може да говори с тез шматки вътре. Само общи приказки, на маса, за чашка, за клюки. Продават парцали от Китай, реклами на боклуци, безработни, "моделки", новини за света не гледат даже.

Според мен не е предизвикан - както писах още в началото. С жените е ленив, кара по повърхността, не вижда в тях сърце, душа, човек, не се напъва за нищо. Просто му трябваше една да го преобърне, но върте няма такава.

# 1 686
Аз пък мисля, че точно Росица е идеална за Виктор. Тя е точно тип жена, която може да го направи мъж, а не да му отнесе топките. Биха се балансирали много добре - двама възпитани млади хора, които според мен са адекватни и си подхождат. За мен всичко свързано със зодии е голяма глупост, аз тотално не се вълнувам кой каква е. Не мисля, че това на коя дата си роден определя характера ти, който малко или много целия живот се изменя.

# 1 687
Аз разбирам какво харесват мъжете на Мартина, но на мен ми е груба като държание, подмазваща се прекалено много на Мартин и отношението й към Елвира и репченето срещу Виктор на мен ... много ми изпростява.
Въобще, тя и Даниела като представителки на огнени/ян зодии, трудно могат да постигнат истинската представа за женственост и "блага женска натура"... Особено дами Стрелец и Овен. Господата, увлечени по дами-представителки на тези зодии, предварително трябва да се подготвят за груби и нетактични изречения, раздразнителност, скандали, ревност и особено при Стрелец - "Аз съм свободна птичка и ти не можеш да ме затвориш в клетка!"
Забелязахте ли, че Мартин каза: "Не мога да я разбера вече Мартина - все се сърди... (нещо такова беше)!"

# 1 688
Теа трябваше да я абонират и да я вкарват всеки сезон с един месец имунитет. Grinning Виктор на среща с Теа... Бих платила за тоз цирк.

# 1 689
Капитонова срещу Айлин срещу Шермин, настъпателни златотърсачки с внушителна визия, излъчване, от всеки сезон, Ергенът All Stars 😂🤣😂🤣 Кажете още некоя сериозна мъжемелачка, че не се сещам сега.

# 1 690
Капитонова срещу Айлин срещу Шермин, настъпателни златотърсачки с внушителна визия, излъчване, от всеки сезон, Ергенът All Stars 😂🤣😂🤣 Кажете още некоя сериозна мъжемелачка, че не се сещам сега.
Тя Шермин какво направи, освен да си придърпва нонстоп деколтето? Точно тая гротеска ли сравняваш с Капитонова и Айлин? Говоря за визия, иначе съм съгласна.

# 1 691
Някои от вас не са гледали Теа във формата Диви и красиви на Неделчо,Туджаров(в началото) и Мишо Недков. Е, там да знаете какви ги натвори милото пияндурниче...

# 1 692
Тя Шермин какво направи, освен да си придърпва нонстоп деколтето? Точно тая гротеска ли сравняваш с Капитонова и Айлин? Говоря за визия, иначе съм съгласна.

Ем да, абсолютна бомба е, мега яка. Много бързо си тръгна поради някаква причина, ама е интересна, може да говори, да захласва. В надкаст говори далеч повече от шоуто. В шоуто я прекъсваха доста. В смисъл беше си баш от единиците уникални по цял свят, където да се чудиш истински ли са или не. Като в компилация най-красиви жени. Капитонова е най-ниско от трите на външен вид, ама знае най-добре да баламосва май. Вие ще ми говорите тука за Росито, казах и преди че от ся се вижда ква ще е бабишкера след 10 години, от носа, от гънките ѝ около носа и устата, в очите. Ич няма кой знае къв вайб, излъчване, семпла та......

# 1 693
Това че харесваш Шармин тотално ми подреди пъзела. Grinning

# 1 694
Някои от вас не са гледали Теа във формата Диви и красиви на Неделчо,Туджаров(в началото) и Мишо Недков. Е, там да знаете какви ги натвори милото пияндурниче...
Не съм го гледала това, но мога да хвърля едно око ако го има някъде, докато дойде понеделник 😆
Ирина?
И Елена за разкош за Мартин. 😈

Общи условия

Активация на акаунт