🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 288
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 845
Дам, Виктория, която винаги гледа все едно някой преди малко е повърнал пред нея.

# 1 846
Toвс , че на вас не ви харесва Даниела не значи, че на Мартин не може да му хареса 😀🫣

# 1 847
Така е, права си. Просто погледнах предишните му жени, повече Мартина вайб са. Синеоки.

# 1 848
Дам, Виктория, която винаги гледа все едно някой преди малко е повърнал пред нея.

Не винаги ама има добър ewww face 😂🤣

# 1 849
Ще се повторя, но ми се струва, че Мартин бая е лапнал по Даниела. Само в нейно присъствие става леко нервен, гласа му се променя/снишава, даже и ми се струва, че я слуша като говори Laughing И не казвам, че ще си я вземе вкъщи, но ако има истинско привличане към някоя жена там, то това е Даниела. Направи ми и впечатление, че едва ли не се поласка и му стана приятно, когато Даниела обясняваше, че е ревнива и териториална, а когато Ферай му обясняваше, че е ревнива я гледаше странно и изсумтя едно: “Ревнуваш ли, БЕ? Що така? Мале, в какво се забърках”. С Мартина пък - усеща я, че му е в кърпа вързана и се държи с нея като че ли е над нея. Пример са думите му: “явно имам някакво влияние над нея, приятно е”. И думите за Даниела (на синхрон): “много в харесвам, иска ми се да не съм се подлъгал, чувствам особена близост към нея”

# 1 850
Ще се повторя, но ми се струва, че Мартин бая е лапнал по Даниела. Само в нейно присъствие става леко нервен, гласа му се променя/снишава, даже и ми се струва, че я слуша като говори Laughing И не казвам, че ще си я вземе вкъщи, но ако има истинско привличане към някоя жена там, то това е Даниела. Направи ми и впечатление, че едва ли не се поласка и му стана приятно, когато Даниела обясняваше, че е ревнива и териториална, а когато Ферай му обясняваше, че е ревнива я гледаше странно и изсумтя едно: “Ревнуваш ли, БЕ? Що така? Мале, в какво се забърках”. С Мартина пък - усеща я, че му е в кърпа вързана и се държи с нея като че ли е над нея. Пример са думите му: “явно имам някакво влияние над нея, приятно е”. И думите за Даниела (на синхрон): “много в харесвам, иска ми се да не съм се подлъгал, чувствам особена близост към нея”

Може би е гласът наистина, и аз мога да кажа, че има приятен глас. Бълва змии и гущери с него ама е приятен 😂🤣😂🤣 Да пъчи силикон яко в очите ти също.

# 1 851
Сезонът е различен, малко по-приличен. Дамите са по-естествени. Дразнителки  в женското стадо няма. Бюджетът е по-малък.  Вкараха ги разделени на отбори, те се обединяват.

# 1 852
Мартин наистина е лапнал по Даниела, тя си му ги върти номерцата като по учебник, отделно от това е и негов тип визуално и приятна компания. В такива ситуации си сляп за червените флагове, а и нейните явно не го притесняват особено. Ще е интересно да гледаме как го разиграва.

# 1 853
  • Stockholm
Не е толкова наивен, за да се остави да го разиграват, а още повече да го използват. Играе си ролята човекът, но далеч не е вчерашен. Би оглупял единствено по истинска красавица, има обожание към красиви сини очи, но такъв модел няма в предаването, Би избрал Даниела, единствено защото най-му пасва в конкретната ситуация, но абсурд да се върже с нея след формата.

Относно изгонената Елвира, сготвиха я останалите момичета от завист, защото визуално ги превъзхождаше. Всички са клюкарствали, но я набутаха нея, за да не им пречи.

# 1 854
Туджаров започна добре и после реши да се прави на интересен. Това е спойлер не казвам,онова не казвам..
Дори на общ въпрос "Да очакваме ли комфликти между момичетата?" Отговори с "Не казвам."

1. Разбрах от него,че започна плавно (то се видя),после идва момента с Елвира (който въобще не бил плануван, сякаш не му вярвам?),после пак затишие (ние сме в тази фаза) и след това щяло да има голямо избухване.
Според мен тогава ще влезе гаджето/бивша на Мартин.

2. Момичетата нямат камери и микрофони в стаите и си правят,каквото искат. Имали големи удобства и свободно време.Дали им книги,карти,табла, пускали им музика и да се пекат на двора/басейна по цял ден.
Продуцента искал да не им липсва нищо,за да се отпуснат и да им е кеф,че са там да правят шоу:)

3. Бармана бил много готин и голяма дружка на момичетата (по женска линия) Simple Smile
Маги не говорила така,както е пред камерите и стана ясно,че преиграва. Неделчо каза,че ми е трудно да изтърпи моментите с нея, а Туджаров деликатно се съгласи.

4.Сестрите имали 3 кастинга,правени по Zoom (което за мен означава,че са между другото,защото не могат да се сравняват с тет-а-тет). Били запланувани да влизат и не е спонтанно решение на продуцента.

Били мн трудно да намерят участнички,защото от тези,които са подали документи, Николов не ги харесвал,защото видял,че момичетата търсят интрига и скандали,пък той милия продуцент искал истинска любов,мир и спокойствие (затова ли вкарва гаджето на Мартин?).
Голяма част от момичетата били избирани от Скаути,тоест хора, обикалят инстаграми и преценят коя става за ролята и коя не.После им пишат ЛС да ги канят на кастинг.

5. Мартин говорил с Туджаров преди да подпише договора.Казал,че ще се съгласи да участва само ако не му казват какво да прави и какво да казва (личи си!)

6. Виктор бил душа човек,добричък и виждал само хубавото в хората. Притеснен бил,защото няма опит.

7. Мартина пращала сърца на Туджаров. Той каза,че тя такава си била - забавна, в настроение.

8. Наистина момичетата не са се познавали,за първи път се видяли по летищата. Тези на Мартин и тези на Виктор чак на първия коктейл,държали ги в отделни хотели и пътували с други полети.

9. За прословутите лайкове на Виктор към Любомира. На срещата им (street food) ,той й казал,че били на едно парти заедно и й лайквал после снимки в ИГ. На нея й станало неудобно,че въобще не го помнила..Та,не се били познавали от преди предаването.  Това Туджаров държал да се каже.
На мен ако мъж като Виктор ми лайква снимките,определено ще забележа. Нито има милиони последователи,нито е човек,който не се забелязва.

10. Наистина е имало конфликт с Яна и Пресияна,които решили да се приберат в стаите си по време на снимки??!,но Туджаров го изкара като нещо дребно. Нищо и никаква ситуация и не му вярвам.Факт е,че двете изхвърчаха по малко от 24ч след случката.

11. За Елвира не казаха много,само че е възможно да е подклаждала клюките,но тъй като няма камери и микрофони,няма как да се знае.

12. Той присъствал на почти всички индивидуални срещи и бил близък с Ергените.Не е ходил в къщите на момичетата. Дал им е мини камерки (от тези в Острова и Фермата) да си правят контент за соц. мрежи - селфита,клипчета.

13. За телефоните каза,че им давали да си проверяват профилите в дните,когато има планувана колаборация или планувани постове.

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 00:14 от Adoralova

# 1 855
Те там винаги се гаврят с грима им. Валерия I никога няма да забравя как я изтъпаниха на влизането с фон дьо тен 3-4 тона по-тъмен от нужното. Ами Жени, ами Люсизмия... А те май в тоя сезон сами се клепат. Елвира аз като я видях без грим при Маги психото се постреснах доста, но с хубав грим е супер. Нещо като Дениз Хайрула - и тя е там Жената в огледалото Grinning
Разгледах Инстаграм на Елвира. Имам акаунт, но не го ползвам, но ми стана любопитно. Тя качва и снимки без грим и за мен пак е много хубава

# 1 856
Най-силно впечатление за ефект от грим ми е направило едно момиче от миналия сезон на Ергенът. Носеше перфектна очна линия, която много ѝ отиваше, но без нея съвсем посредствено лице.
Да, Екатерина. Изглеждаше красива с очна линия и грим и абсолютно сива и безлична в естествен вид, с лоша кожа. Имаше даже някакъв скандал с нея- когато трябваше да са без грим, тя тайно си беше сложила.
Бутафорните скандали на Горджъса. То никоя тогава не беше съвсем без грим и не могат да ме убедят в противното, просто бяха я метнали нея. Магито и тя имаше нещичко.

Катето си беше за мен хубава и без грим. И като жена казвам, че грим, особено какъвто правят професионалните гримьори, не може да се изтрие изцяло с кърпички за 5 минути, както се очакваше те да направят. Гримирали са ме с криолан, а в телевизията ползват основно тях. Без двуфазно измиване няма сваляне това чудо.

# 1 857
  • София
Време е за новата ми порция прогнози и нещо като емоционален обзор, като не че се хваля, ама дотук успеваемостта ми е доста висока. 😉😋
Особено се гордея с прогнозата ми, че Елвира ще изхвърчи и то още след понеделнишкия епизод. А бях я споменал и че открито преминавайки в лагера на Виктор, вече има мишена на гърба си от Мартин.

Бързо с прогнозите за следващата седмица:
Излитат Диана (мисля очевиден избор) и Ивет или Ива. Тук ми е сложно да преценя. Знаете обаче, че си харесвам баааавнооо шепнещата Уенсдей, така че чисто пристрастно ще посоча Ива, а и това струва ми се ще е изненадка, а аз обичам да играя по-дръзко. Така че Диана и Ива са аут! 😈

Прогнози в дългосрочен план:
Все още Даниела и Бранимира са ми топ фаворитите за спечелване на сезона, само че ако Бранка продължава с това пренебрежително и студено отношение спрямо Виктор ще се сгромоляса. Някои тълкуват погрешно играта и. Все едно нарочно се дърпала, за да провокира преследвача отсреща. Не! Това може да го изиграе такава като Даниела. Или класик Капитонова. Бранимира не може. Тя е твърде малка и незряла. Според мен просто не го харесва като мъж. Простичко е.
Кои са другите фаворити?
Мартина и Косара за Мартин. Все още вярвам, че Косара ще се превърне в Елена от Шри Ланка (онази на Омир, не нашата си).
Росица и Любомира за Виктор.

Новите момичета Александра и Анна не ми харесват и съжалявам, но не виждам с какво ще допринесат за по-голям интерес към случващото се.

Признавам на Ники Николов, че има добри идеи, че е много по-близък с публиката, че уважава своите риалити звезди и т.н. НО има един сериозен проблем и това е каста. Цялостно имам предвид. Винаги ще има един, двама, които да износят и спасят сезона, както се казва, но ако трябва да се тегли чертата, то кастът му е голямата слабост. Визирам късния Николов.

От двамата ергени продължавам да харесвам само Мартин и го харесвам най-вече като телевизионен образ, а не като някакъв модел за подражание от мъжка гледна точка.
Хубаво е, че Ники Николов счупи матрицата и шаблона с еднотипния 'ерген-Бог' на Тушев, но пък от друга страна вкарвайки двама ерени, то принизи Ергенът до някаква евтина алтернатива на Диви и красиви, Островът на любовта и една камара подобни еднотипни риалити предавания. И хубаво си решил и заложил на концепцията с двама ергени, но като искаш противоборство на характерите не може да избереш един незрял момък с беден речник и нулев тестостерон. Няма какво да изкараш от него освен едно раболепие на по-големия си брат Мартин.

Симпатии / Антипатии

++
Нямам

+
Росица и Косара
Това са моите хора този сезон.

= / + +
Синтия, Клаудия и Мартина

= / +
Анна-Мария и Ивет

=
Даниела
Защо Даниела, явно главния герой този сезон и най-обсъждан персонаж ми е на ''удобното'' равно поле? А ми беше сред фаворитите в началото и в предния ми обзор...
Ами, защото ми стана антипатична с финансовите си претенции, дори и казани на шега. Но шега, шега, колко да е шега? Нека си кажем истината.
Не знаех и за същината на книгата и, но след подкастите от изминалата седмица разбрах за какво се разказва в нея и с това ми стана още по-антипатична. Жена, която промотира елитната проституция няма как да ми е на плюса. Съжалявам!
Даниелче, ако четеш да ти кажа, че такива като теб може и да си намерят богати спонсори, но никога няма да получите истинска обич и уважение от силния пол. И никога няма да сте истински щастливи, на колкото и лъскави екскурзии да ходите, във вас ще има една огромна празнота. И рано или късно ще бъдете изместени от някоя по-млада. И децата не са животни, за да ги даваш по приюти, да ти ги гледат, докато ти си обикаляш из тропиците с чужди пари.

Но тогава защо не ми е на минуса?
Ами няма как, аз се опитвам да съм обективен, а тя прави добро ТВ шоу. Ако не е тя (и Мартина) и техните срещи с Мартин аз реално няма какво да гледам в този сезон.
Не ме интересува дали е сценарий или естествено, но Мартин и Даниела и техния 'романс' са спасителния пояс за сезона. Поне според мен.

Още на равното поле:
Силвия и Адриана

= / -
Ферай, Александра и Анна

-
Бранимира, Ива и Диана

--
Любомира
За мен тя е участник, който очевидно се познава с Виктор в миналото им, дори и да е само професионално познанство. Респективно, вече ми е на минуса. Отделно между нея и Виктор няма грам привличане. Според академик Виктор, 'тя е пич' Да, Викса, поне за това си прав... Но особено антипатична ми стана след агресивното си поведение спрямо Елвира, като преди това именно тя беше в основата на опетняването и пред Мартин.

# 1 858
И какво казва Елвира?

# 1 859
Toвс , че на вас не ви харесва Даниела не значи, че на Мартин не може да му хареса 😀🫣
Започна втори сезон на заедно са СИ 😂

Общи условия

Активация на акаунт